{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.078 visninger | Oprettet:

Zeus virker pludselig så gammel :-( {{forumTopicSubject}}

Vores hund zeus på 5½år er pludselig begyndt at virke meget gammel. Han livede ellers pænt op efter at vi fik maggie, men så da han blev kasteret sidste år er det stille og roligt begyndt at gå ned af bakken. han gider ikke de andre hunde- hvilket da til tider kan være forståeligt nok;-) men også børnene kan han knurre af og går så, de lader ham blot værre og han har ALDRIG gjort andet end at knurre, men han plejer ikke at gøre det så meget.
I menneskeår skulle han jo ikke være mere end en 30-40år og det er jo ikke gammel, men tænker at han måske har ondt??? eller evt har fået en depression, hvis hunde da kan få det??? Han har hele sit liv været hyberaktiv ved ikke om disse hunde evt ældes hurtigere??? Nogle der har lignende erfaringer. Modtager meget gerne råd. evt noget jeg skal huske at spørge dyrlægen om når jeg kontakter ham.
MVH maria og zeus


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Zeus virker pludselig så gammel :-(
  • #1   27. jan 2009 Jeg tør ikke udtale mig om depression osv.
    Du kan da altid prøve at kontakte en dyrlæge, det kan der jo aldrig ske noget ved, andet end du får af vide, at han er i tip top form. smiley

    Har du/I prøvet at lege meget med ham, uden de andre hunde?
    Jeg ved min Snælda lige fik en periode hvor hun ingenting ville og bare lå og gik med halen nede næsten hele tiden. Så prøvede vi lidt intensiv leg og ekstra meget tid udenfor, kun os to. Det så ud til at bære frugt i hvert fald. I dag virker hun til at have det helt fint smiley

    Ved ikke om det hjalp lidt?!
    Kan da også bare være han ikke gider andre lige pt. Snælda kan især ikke have mindre børn, omkring 0-3 år. Så går hun også bare.. ellers gøer hun som jeg ved ikke hvad.


  • #2   27. jan 2009 vi skal afsted til dr. dyr i morgen, hun var bange for at det kunne være smerter. håber virkelig ikke det er HD smiley men det kunne også blot være en periode, hun ville se ham for at være sikker

  • #3   27. jan 2009 min gamle hund begyndte også at knurre af mine forældre og storebror fordi han havde HD..han knurrede aldrig af mig..
    til sidst måtte han aflives da han havde trukket min storebror op i et hjørne og knurrede af ham..men det beyndte bare som lidt små knurren..


  • #4   28. jan 2009 Så har vi været ved dyrlægen og få dommen. det er HD med slem slidgigt. han har en D og E hofte. er lidt chokeret. han sagde at det var en fordel for Zeus at han ikke har døjet før, men hvad skal man vælge- smertestillende eller operation? nogle der har erfaringer???

  • #5   29. jan 2009 vi prøvede smertestilliende og det hjalp ikke en disse..
    ville tage operation eller tage den tunge beslutning med at han ikke skal have lov at lide mere..


  • #6   29. jan 2009 endte du så med operationen???
    Ville gerne høre om fordele og ulemper ved den.
    Dyrlægen vil fjerne den knogle i hofteskålen, så kroppen istedet danner brusk. han siger at han har meget gode erfaringer med netop denne operation. Han sagde at det er en meget stor fordel at han har rigtig mange muskler i bagparten og at de er med til at hjælpe ham. fik at vide at det sansynligvis var en forstuvning der havde udløst det og hvis vi ville give ham gode år skulle vi af med vores unghund Maggie for hun er med til at gøre det umuligt for ham at få ro. han har umiddelbart blot tidligere selv kompenseret for smerten ved at ændre den måde han går på.


  • #7   29. jan 2009 nej til sidst fordi han havde levet på smertestillinde kunne der ikke stilles noget op..smerterne blev værre og vi måtte gøre den sidste ting vi kunne gøre god for ham..han måtte op til de andre op over regnbuebroen smiley

Kommentér på:
Zeus virker pludselig så gammel :-(

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce