{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
710 visninger | Oprettet:

Bianca for søren da også {{forumTopicSubject}}

Jeg har godt nok også postet denne på hoved forum, men jeg er bare så stolt af min lille pige.

Vi er lige vendt hjem fra raceklubudstilling i Tollarp, Sverige. 193 hunde fordelt på hvalpe, hanner, tæver var tilmeldt.

90 tæver skulle Bianca op imod, heraf 15 i Championklassen. Her blev hun en flot nr. 2 efter en Nordisk Champion tæve, og sammenlagt blev det også til 2. Bedste Tæve. Hun kæmpede bravt i varmen og gjorde det helt fantastisk. Da hun havde været på bordet, og skulle til at ned hørte jeg dommeren sige "Det bliver bare rigtig fint". En indikation af at han godt kunne lide hende. Hendes kritikpunkter var da også helt nede i petitteserne, men jeg var da nervøs alligevel. Så mange tæver har vi aldrig været oppe imod før. Ud af 15 champ. tæver var der kun 8 der fik CK kvalitet - lidt rystende.

I opdrætsklassen blev hun sammen med 2 brødre og en niece 4. bedst. BIM hannen er Biancas halvlillebrors søn, så det har været en fantastisk weekend.

Vi tog derop fredag morgen med campingvognen og Baloo og Belvedere var med, men Cassie måtte jo blive hjemme da hun er for ung.

Det gik også godt med Baloo, som klarede sig fint i Åben klasse hanner. 37 stillede i den klasse og Baloo fik 1 . præmie med en rigtig flot kritik, men slap ikke igennem til de sidste fem - det var også nogle fine hanner der var med.

Dommeren dømte alle med åben kritikker, selvom han skulle dømme rigtig mange hunde over to dage - det var så godt, og det gav mening med den linie han lagde. Bagefter sagde han at han var meget tilfreds med udviklingen inden for racen, som var ved at miste racetypen for bare 6-7 år siden, så han var rigtig stolt over det han så.

Det har været en fantastisk weekend, og vi kommer igen, selvom svenskerne ikke lige synes det er så sjovt at der kommer danskere der giver dem kamp til stregen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bianca for søren da også
Kommentér på:
Bianca for søren da også

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce