{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.034 visninger | Oprettet:

En præsentationsrunde? {{forumTopicSubject}}

Som ny herinde og meget gammel tollerejer (Mistede Marquis i 99) synes jeg det ville være rart med en lille præsentationsrunde.

Jeg hedder Lotte Nissen og fik min toller Tueholt Red Light Food (Marquis) i 91.
Jeg udstillede, gik lydighed og agility. Trænede lidt schweiss og markprøve. Da DRK åbnede op for at vi kunne tage brugsprøve var jeg afsted med det samme. Så Marquis var den første danske toller med brugsprøve.

Dengang var han næsten den eneste lyse toller på udstililngerne, men det kan jeg se er ændret meget siden da. Det ville have været sjovt at stille ham nu, hvor han ikek ville skille sig ud på farven. For velbygget det var han.

Han måtte aflives efter et overrevet korsbånd, som ikke kom sig på trods af operation. Blev lige mindet rigtig meget om ham på udstillingen i ODense, da der var en tæve med nøjagtig samme skønne hoved som Marquis.

I dag har jeg tibetansk spaniel, som jeg avler lidt på og ellers udstiller og træner lydighed/ agility med. JEg udstiller også gerne andres hunde, så bare sig til hvis I har brug for hjælp.

Jeg vil have toller igen, men synes det skal vente til jeg finder et hus. Men når det er fundet vil jagten gå ind på den helt rigtige toller.

Skal jeg også lige huske at sige jeg bor i Odense?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En præsentationsrunde?
  • #1   10. mar 2008 Hej sammen
    Jeg hedder Suzanne og sammen med min mand har jeg en Toller, som hedder Enzo . Han bliver 2 år næste mandag d 17-3. Enzo er vores anden fælles hund, før har vi haft en lab.
    Vi har Enzo som en familie hund, vi har prøvet udstilling med ham sidste år ,han fik en 2. plads i unghundeklassen. Måske vi prøver igen med en udstilling, men så vil det kun være for sjovt og for at møde andre tollerejeere. Tror ikke at Enzo vil komme ret langt i udstilling, da han er en høj Toller. Men det gør ikke noget , vi elsker ham alligevel :0)
    Vi træner agillity på hyggebasis i haven.
    Enzo har sort snud og et meget feminent udtryk, mange vi møder tror at han er en hunhund ? (hihi)

    Det var så lidt om os....

    Vuf fra
    Enzo & Hej fra Suzanne


  • #3   12. mar 2008 Hejsa
    Jeg hedder Linda og er 26 år. Min toller hedder Laura og bliver 2 år den 1 april. Da min mand og jeg endelig flyttede i hus for lidt over 2 år siden, kunne det ikke gå hurtigt nok med at få hund. Vi måtte dog vente 8 mdr på Laura, fordi det skule være en tæve, men hun er hele ventetiden værd.

    Vi går til lydlighed og agility, og Laura er super dygtig, det kan kun gå for langsomt for hende. Hvis man tøver lidt og ikke lige ved hvad man skal, så finder hun selv på noget. Jeg er sikker på at Laura kunne komme lang i agility, hvis ikke hun havde mig at slæbe rundt på smiley

    Vi har prøvet en udstilling en enkelt gang, men det er ikke lige Laura. Hun kunne ikke lide alt den venten og kedede sig, hvilket betød at hun små gøede hele tiden. Hun vandt en 1.præmie og fik at vide at hun var meget feminin, så det var da meget godt. Hun var selvfølgedig også den eneste Toller, så konkurrencen var ikke så stor smiley
    Venlig hilsen Linda og Laura


Kommentér på:
En præsentationsrunde?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce