{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.768 visninger | Oprettet:

Hundemishandling i Grækenland {{forumTopicSubject}}

Dette indlæg er skrevet i det omfang, at fortælle en historie der er SÅ sand at man får tårer i øjnene.
Et indlæg der ikke er for sarte sjæle, men som jeg omvendt føler er nødvendigt at få fortalt, så man kan forstå hvor frygteligt det egentlig står til med de millionervis af herreløse hunde der lever rundt i verden.
(beretningen er lånt af "vi med hund" som jeg abbonere med stor glæde)
-Linda Due Hansen, arbejder i en organisation for græske hjemløse hunde, og tager hvert år til landet for at hjælpe hundene. Hun fortæller her hvor ondsindede mennesker kan være, overfor dyr.
"En sport i Grækenland er bla. at lægge mad ud på kørebanen. Her er det især hjemløse hvalpe og kattekillinger der løber ud efter maden. Når dyrene er ude på vejen, gases bilerne op og så går det ellers ud på at køre så mange hvalpe/killinger over som muligt, fortæller hun"
"Andre steder bliver der hældt brandbare væsker udover hundene, og så bliver der smidt en tændstik på, så den løber rundt som en levende fakkel. Hvis det lykkes den at overleve, lever den videre med store væskende sår og forbrændinger og har store smerter"
"Inden turistsæsonen hvert år, gør mange grækere deres ihærdige forsøg, på at "rydde op". Der lægges mad med rottegift ud til de mange hjemløse og sultne hunde, der her dør en lang og ekstrem smertefuld død. Et andet eksempel er hvor maden tilsættes glasskår, så hunden dør af indre blødninger, når de spiser maden"
"Af andre metoder til at blive hundene kvit, kan nævnes hængning og tæsk med kæppe. Er der familier der vil af med deres hund, er det meget brugt at køre den op i bjergene og sætte den af!
Vil familien være sikre på at den ikke kommer hjem igen, lænker de den til et træ så den dør efter lang tids sult og tørst, eller smider den simpelthen udover en skrænt som et andet stykke affald."
Linda er med til at skaffe sponsorer, så de i organisationen kan købe medicin, få steriliseret nogle af Grækenlands ialt 500.000 herreløse hunde.
De gør i det store hele et kæmpe arbejde for dyrenes velfærd.
Du kan læse meget mere på organisationernes hjemmesider:

www.graeskehunde.dk
www.graeskegadehundes-hjemmesider.dk
www.dfas.dk Danish Friends Of Animals

Tak fordi du brugte lidt tid på at læse dette indlæg...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundemishandling i Grækenland
  • #1   14. feb 2007 puha det er barskt....fedt der er nogen der gør noget for sagen....det med glasskår i maden er jo så modbydeligt så der ik er ord for det!!! mennesker sku nogle gange skamme sig....

  • #2   14. feb 2007 Det ER barske sager, og som skrevet er dette kun et par eksempler fra Grækenland.
    Vil snart arbejde videre på at få bragt nogle glædes historier på siden, da der jo heldigvis bliver adopteret gadehunde fra udlandet, her til Dk.
    Ja, den er god nok smiley
    Man kan rent faktisk adoptere en hjemløs hund fra andre lande.


  • #3   14. feb 2007 ja kender godt nogle stykker som har græske hunde....

  • #4   14. feb 2007 Dejligt at høre at de kære hunde har fået et godt hundeliv.
    Mange tror at hjemløse hunde / internat hunde er "dårlige hunde". Det er efter min mening en klichee. Nogle af hundene har måske aldrig fået nogen form for kærlighed, og vil derfor knytte sig utroligt meget til den, der pludselig giver den kærlighed og behandler den godt,
    Og til de internat hunde der har udviklet unoder, er internaterne oftest behjælpelige med løsninger hertil.
    Så det er bare skønt at høre, at der er nogen der har taget disse dejlige skæbner til sig.


  • #5   18. aug 2007 Hold kæft hvor er det bare forfærdeligt, fik det helt dårligt da jeg så billederne, stakkels stakkel dyr ;O(

  • #6   17. okt 2007 Kæft hvor er det dog særgeligt, tænk at nogle mennesker kan finde på sådan noget. Hvilken slags mennesker kan få sig selv til sådan noget der uden at få kvalme over sig selv bagefter?

Kommentér på:
Hundemishandling i Grækenland

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce