{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.271 visninger | Oprettet:

Opskrifter søges {{forumTopicSubject}}

Jeg søger en masse gerne enkle opskrifter på aftensmad som jeg ikke får dårlig samvittighed af at spise, gerne noget jeg kan lave i større portioner, så jeg kan fryse det ned, da jeg spiser alene mandag, tirsdag og onsdag. må også gerne være noget min kæreste ikke taber sig af at spise, da dette ikke er nødvendigt smiley sammen med opskrifterne må i gerne sksrive hvis i ved hvor meget man max må indtage af maden pr. måltid. alt kan bruges, bare der ikke er fisk i smiley på forhånd tak


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Opskrifter søges
  • #1   25. jan 2010 Hej Janni..

    Hvilke slags opskrifter søger du?
    Jeg laver tit mad som jeg stiller i køleskabet som så "bare kan varmes" da vi arbejder om natten og nogle gange når vi kommer hjem er jeg meget sulten, så er det jo lækkert med en pasta ret, spaghetti lasagne, forloren hare, kam steg eller andet som bare lige kan varmes.
    Vupti så er der mad på minuttet :o)

    Har også lavet broccoli salat, og gulerods salat


  • #2   25. jan 2010 Jeg laver f,eks også svitset kød med masser grøntsager til f.eks pita brød, igen så er det nemt lige at varme og man kan fryse kødet ned i små portion som lige er til at varme i micro eller i ovnen.

  • #3   25. jan 2010 ååårh jamen alt muligt, dog ikke fisk smiley er ikke hver dag jeg lige gider stå og lave mad fra bunden, nogle gange må det gerne være nemt smiley

  • #4   26. jan 2010 Altså jeg har en masse opskrifter "jeg selv har fundet på" nu prøver jeg at skrive nogle af dem, så må du se om noget af det vækker din interesse / sult :o)

    Hjemmelavet tomat suppe:
    2 dåser fl.tomaeter / kan også være hakket
    når tomat er hældt ud i gryden fylder du vand i dåserne og det vandet i gryden.
    2 løg / afhængig af størrelsen / hakket i tern eller skivet
    2-3 gulrøder hakket i tern
    3-6 kartofter hakket i tern

    springløg, hvidkål, frisk chili, hvidløg eller hvad jeg nu ellers lige har

    Jeg lader det koge ca 30 - 45 min du kan så krydre med salt og peber, tobasco, paprika, cayenne peber mv afhængig af hvor stærk du vil have det.

    En anden variant er at hælde nudler i de sidste 10 min, hvis man ikke er til alle de grøntsager :o)


  • #5   26. jan 2010 Frisk pasta 2 pakker.
    Du starter med at tænde ovnen på 200 grader.

    Så koger du pastaen, og lade den "dryppe af" i en sigte.
    Mens pastaen "drypper af" tager du et fad til ovnen og smører det ind i stegemargarine eller olie/margarine, hvis du bruger det flydende, så knuser jeg ca 2 hvidløg ned i olie/margarine og tørre det godt ind i fadet.

    Så tager du halvdelen af pastaen og lægger i fadet.
    Ovenpå lægger du så hakket rød / grøn gul peber
    løg i tern eller skiver
    springløg gulerødder hvidkål blomkål eller hvad du selv kan lide.
    Man kan så lægge skinke tern, kylling tern eller andet "små kød" hvis man syns.

    Du lægger så resten af pasten oven på grøntsagerne så fyldet ligger i midten.
    Man kan så ENTEN bage det i oven som det er, eller hælde en creme fine over det hele, drysse med revet ost og det hele skal bages ca 30 min :o)

    Har nogen gange lavet det med kød, som et måltid, eller kun med grøntsager som tilbehør til f.eks steg eller andet kød.



  • #6   26. jan 2010 Spaghetti eller lasagne kød laver jeg stort set på samme måde.

    Jeg svitser først bacon og hælder fedtet af, så svitser jeg kødet og lægger bacon op i når kødet er godt svitset.

    Så hælder jeg løg, gulerødder i tern, hvidløg, chilli ( Vi kan godt lidt krydret mad )
    rød grøn peber, evt. ærter og majs.

    Hvis kødet skal bruges til PITA brød laver jeg ingen sovs men bruger kødet med alle grøntsagerne som det er.

    Hvis jeg laver spaghetti hælder jeg enten dolmio sovs eller hakket tomater i.
    Til spaghetti hælder jeg nudler eller frisk pasta op i kødet, efter at have klippet pastaen i passende stykker.
    Pastaen står så ikke og tørre ud og det er lige til at varme 2 min i micro
    Kan sagtens fryses ned i portioner hvis man syns.

    Hvis jeg laver lasagne er kødet magen til min spaghetti kød sovs, men jeg lægger skruer i bunden af et fad, alt kødet ovenpå hælder en morney eller hvid dolmio sovs på toppen og drysser evt. med revet ost og godt oregano
    Skal så have ca 30 min i ovenen.


  • #7   26. jan 2010 En anden variant af min "lasagne" er med hjemmelavet kartoffelmos på toppen og ingen skruer i bunden.

    Det kan også fryses ned i portioner skal varmes langsomt op sp kartoffelmos ikke bliver grynet når man varmer det op.


  • #8   26. jan 2010 hvis du vil have flere "opskrifter" må du sige til så skriver jeg nogle flere :o)

  • #9   26. jan 2010 jaaamen dog hehe smiley maange tak smiley der var lidt at gå igang med ihvertfald smiley

  • #10   26. jan 2010 Hvis di vil have fler må du jo sige til :o)
    Jeg / vi laver tit varme mad pga vores arbejdstider.
    Vi arbejder om natten og jeg vil hellere spise når jeg kommer hjem end lige inden jeg skal i seng og sove.
    Syns det er rart med mad der lige kan varmes så jeg laver altid meget så vi enten kan have det med / fryse det ned / eller man lige kan smide det op på en tallerken og vupti så har man mad på minuttet :o)


  • #11   26. jan 2010 jaa det lyder dejligt nemt smiley gider eller ikke stå og bruge en masse tid på at lave mad til mig selv, er noget andet når kæresten er hjemme smiley

  • #12   27. jan 2010 Det forstår jeg godt...
    Har samme "problem her" når kæresten ikke rigitg kommer hjem pga arbejde.
    Suppe syns jeg bare altid man kan spise og hvis du kan lide koteletter så har jeg en opskrift med kartoffel fad og koteletter og bacon ovenpå og så ind i ovnen, er super nemt at varme bagefter og så er der mad til nogle dage.

    ER på vej til Jylland så jeg kan skrive den når jeg kommer på igen :o)


  • #13   27. jan 2010 uuh ja den vil jeg gerne have smiley og velkommen til jylland smiley

  • #14   28. jan 2010 Hej igen...
    Ja det var sørme en lang tur hold da helt op, kom for sent op da jeg skulle på arbejde, men nåede heldigvis alting til tiden :o)

    Du tager et fad til ovnen så lægger du kartofler i bunden.

    Jeg foretrækker normalt kartoffel skiver enten købe skiver eller friske kartofler jeg selv har skivet.
    Når halvdelen af kartoflerne er lagt ud snitter jeg nogle løg / hvidløg og lægger i "midten " så resten af kartoflerne ovenpå.
    Hvis du vil have "sovs" til kartoflerne kan du enten tage en halv fløde ( eller sødmælk og hælde over.
    Eller du kan tage noget ketchup og blande med paprika, cayennepeber tobasco og en sjat fløde / mælk / kan godt blive lidt stærkt men smager suverænt sammen med koteletterne.

    Så tager du dine koteletter, jeg bruger normalt de tynde fad koteletter til den her opskrift.
    Koteletterne steger jeg meget hurtigt på en meget varm pande, de skal IKKE være stegt færdig bare lige have lidt farve så de ser pæne brune / gyldne ud.

    Koteletterne skal så lægges ovenpå dit kartoffelfad.
    Så lægger du 2 skiver bacon på hvert stykke kød som du i forvejen har lagt ovenpå kartoffel skiverne.

    Det hele skal så bages ved 200 grader i ca 30 - 45 min ( afhængig af hvilke kartofler du har valgt. Frisk skivet kartofler tager længere tid end købe skiverne.

    Bonne Appetit :o)

    Retten kan sagtens holde sig i køleskab nogle dage, og ellers kan du igen fryse det ned i portioner som så skal bages i ovn når det tages op.
    Hvis du vil have portioner til fryser ville jeg kun bage det ca 20 min og så igen 20-30 min når du tager det fra fryser.



  • #15   28. jan 2010 mmm takker smiley

  • #16   29. jan 2010 Det smager rigtig godt :o)

Kommentér på:
Opskrifter søges

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce