{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.164 visninger | Oprettet:

pleje af pels {{forumTopicSubject}}

-hej smiley jeg har en lille hvalp på 3 måneder, og ville høre om der nogen der har gode råd til pelsen, samt hendes øjne løber helt vildt, og der bliver ret "grattet" rundt om dem. nogle gode råd? også gerne til en balsam til pelsen


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  pleje af pels
  • #1   8. apr 2010 er der nogen af jer der kan anbefale en hundefrisør? smiley gerne inærheden af aalborg

  • #2   5. jun 2010 Der er en hundefrisør i Brønderslev der er ganske udemærket.... Har fået min Shih Tzu klippet der smiley Mht. pleje, oplever jeg at min hunds pels vokser ud i "uldklumper" - liger over nakken. Selvom jeg prøver redde dem ud, er det ikke til... Ved ikke rigtig hvad jeg skal stille op.... Nogen der har nogle råd?

  • #3   16. jun 2010 Vi bruger en hundefrisør her tæt ved aalborg ø, finder lige ud af hvad byen hedder:) Er ikke specielt stedkendt.gistrup mener jeg det hedder.

    Ang klumper i nakken så var det hos os blot underulden der nu skulle af, så vi var på den hver eneste dag i ca 2 uger, så var det væk, men det var en hård tørn.
    Sådan er det jo når vejret skifter, det ville jo være synd om de skulle rende i vinterpels hele sommeren.:)


  • #4   25. sep 2011 man kan også købe en kam til perserkatte. det skære filtret hår af smiley den bruger jeg til mine. de løber ude for det meste. og når der regner osv bliver de sååå hurtigt filteret

Kommentér på:
pleje af pels

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce