{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.910 visninger | Oprettet:

Gult opkast {{forumTopicSubject}}

Allerførst - hold da op - har ikke været aktiv her på HG i et stykke tid - sorry :o) kan ski slet ikke finde ud af at finde rundt herinde mere... Nå, men det ser da ud til at jeg kan oprette et emne - og så endda i den rigtige gruppe - tror jeg hehehe

Håber I har det godt allesammen....

Vi barfer Sumo og har gjort det i øh ja tror snart det er et lille års tid - det er så fantastisk - kan ikke få armene ned over alt det gode det har medført :o)

Men - har dog et lille spørgsmål - har nogen af jer oplevet at jeres bullere indimellem kaster gult slim/galde op? I dag har Sumo kastet klatter op - på størrelse med en tennisbold - helt gult og sejt. Han har almindelig afføring, tisser og vil gerne gå tur - men han ser sårn lidt trist ud :o( han havde det også for nogle uger siden - det tog lige et par dage og så var det overstået igen.... Har læst en del om mavekatar og at det er ganske normalt at hunde får det indimellem og oftere end mennesker får dårlig mave.....
Men kan sgu ikk li det :o( vil jo have han skal være frisk og glad hele tiden :o)

Så står der jo man skal faste 24 timer - men Sumo får jo kun mad 1 gang i døgnet - skal jeg så springe over så han først får mad i morgen? Så tror jeg bare han kaster op fordi han er sulten nemlig.... manner det er sgu ikke nemt :o)


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Gult opkast
  • #1   14. sep 2012 Giver du maden på faste tidpunkter i feks en uge og så er der en dag hvor det er "smuttet" og blevet lidt senere?? Så kan de nemlig godt kaste op pga mavesyre

  • #2   14. sep 2012 Vores han har også prøvet at kaste sådan noget gult og sejt slim op. Det varede et par dage og han spiste ikke ret meget. Men så var det overstået og der har ikke været noget siden. Tror ikke du behøver at være bekymret.
    Ja det kan jeg sagtens sige nu - men indrømmer jeg også bekymrede mig, mens det stod på.
    Dejligt du er tilbage....god weekend og pøj pøj med Sumo-drengen.


  • #3   15. sep 2012 Tak for svar :o) han kastede op i alt 4 gange i går før jeg kom hjem (manden var hjemme) og siden har der heldigvis ikke været noget :o) jeg gav ham halvdelen af hans mad da jeg kom hjem ved 16 tiden og den sidste halvdel et par timer senere - han har slet ikke kastet op :o)
    IIIIIIIhhhh altså - man blir ALTID så bekymret - og heldigvis næsten altid uden grund - det sgu lissom at ha små børn igen ;o)
    Tina - jeg giver altid Sumo mad kl. 17.45/18.15 :o) men jeg tror du har ret i at han nogle gang kan kaste op fordi han simpelthen er sulten. Selvom jeg plejer at give ham omkring 350 gram mad så tænker jeg at det nogle gange kan være for lidt - alt efter hans aktivitetsniveau.... Så det vil jeg tænke lidt mere over fremover - altså sørge for at give ham lidt ekstra mad de dage hvor han har tonset dagen før :o)
    Kan I nu have en god lørdag aften :o)


  • #4   15. sep 2012 Han kaster op fordi du fodrer ham på faste tidspunkter. Når du gør det så vænner du ham til at han skal spise på det tidspunkt og så begynder han at producere mavesyre. Hvis han så ikke får mad så kaster han op. Det bedste du kan gøre er et fodre på skifte de tidspunkter. Så tror jeg heller ikke han vil kaste gult galle op mere.

Kommentér på:
Gult opkast

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce