{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kan hunde have damp?
  • #1   5. feb 2010 Den mistanke havde jeg også da Louie var yngre. Jeg kan berolige dig med at han er vokset fra det smiley Ved ikke om det ligger til racen, når de er hvalpe?

  • #2   5. feb 2010 timon er en stor nussetrold, men nogen gange tager fanden ved ham og han fiser rundt... han er overhovedet ikk til at stoppe og ska bare ha lov til at løbe det af sig.. tror det ligger til racen

  • #4   8. feb 2010 Det lyder til at det er meget normalt smiley
    Man kan vel kun håbe på, at han vokser fra det, i hvertfald, bare en lille smule smiley


  • #5   8. feb 2010 det er sjovt med livlige hunde... men med begrænsning.. timon tager osnogle ture hvor jeg bare tænker: ved du hva hund, nu kommer du ud og løbe 10 gange rundt om huset og så håber jeg det er nok... hehe..
    han er med min stort set overalt, så han får da heldigvis brændt det meste af i løbet af dagen.


  • #7   8. feb 2010 ja ud og bruge snude og hoved.. timon er gået død for i aften.. han har været på farten det meste af dagen og en dejlig gåtur med storebror Shinko her til aften, så ka man ikk mere.. hehe

  • #8   12. feb 2010 Hej Sabina R. Jo det ligger til racen, men fik at vide at hvis hunden IKKE skulle være hyper som voksen var det vigtigt at begrænse gåturen til 10 min 3 gange dagligt, så du i alt kun går ½ time sammenlagt når de er hvalpe, dvs. indtil 1 års alderen. Det har hjulpet på min. Han hviler meget i sig selv og er kun lige fyldt 2 år. Så tror helt klart rådet har hjulpet mig. Så vil råde dig til det samme hvis du ikke vil have en hyper hund når den er voksen.

Kommentér på:
Kan hunde have damp?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce