{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.843 visninger | Oprettet:

Atopica mod Pemphigus Vulgaris (ang. Buddy) {{forumTopicSubject}}

Så har vi idag, sammen med dyrlægen, besluttet, at sætte Buddy på en fast forebyggende behandling, som forhåbentlig kan forhindre flere udbrud, af den alvorlige, autoimmune sygdom, som Buddy desværre er ramt af.
Han starter på det imorgen, når vi har hentet medicinen på Apoteket.
Medicinen hedder Atopica (Ciclosporin). Den går ind og dæmper/hæmmer, hans immunforsvar, så det forhåbentlig ikke igen, "går i krig", mod Buddys' egne hudceller, hvilket ubehandlet meget vel, kan føre til aflivning i sidste ende.
For der er ikke anden behandling mulig, end prednisolon, i den akutte fase og så må man se, om det har tendens til at komme igen (ofte) og derpå køre på en fast medicinsk steroid behandling---i Budsen's tilfælde Atopica.
Det skulle udsætte hunden, for lige knapt så mange bivirkninger, som Prednisolon på fast basis.
Dog er der jo intet medicin, som er uden bivirkninger. Og vi er blevet forberedt på, at der kan komme opkastninger, diarre og evt. lidt nedstemthed. Vi vil under alle omstændigheder holde ham under konstant observation.
Vi havde jo håbet på, at vi kunne prøve en gang til, helt uden medicin. men da dyrlægen mente, at nu Buddy har haft to udbrud, på 1½ måned og anden gang var sygdommen noget længere at få slået ned, så ville det være noget rigtigt skidt, hvis den skulle få overtaget igen igen.
Så nu gør vi dette og håber på, at Buddy alligevel kan få et godt, muntert og langt liv, sammen med Balder, kattene og os. Han er jo kun 2 år og 9 mdr.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Atopica mod Pemphigus Vulgaris (ang. Buddy)
  • #1   14. jul 2011 Lyder som en god løsning. Vedvarende medicin er jo aldrig den fuldendte lykke, men hvis det kan holde ham rask mange mange år fremover, bliver det til lykken!
    Bivirkningerne er forhåentligt kun i starten, indtil hans krop ar vænnet sig til det. Eller er de også vedvarende?
    Ønsker jer ualmindeligt meget held og lykke med det og håber I aldrig skal ud i sådanne et anfald igen - Det er der ingen som fortjener! :o(
    Giv Budsen en masse kram og hilsner fra os!


  • #2   14. jul 2011 Hvor er det syndt for den lille hund den skal igennem det....håber bestemt ikke den lider.....men det ved dr, dyr vel alt om...

  • #3   14. jul 2011 Tina jeg spiser selv forebyggende medicin hver eneste dag mod en kronisk sygdom. Der er også mange bivirkninger, men jeg bliver heller ikke aflivet. Så Buddy har lovet mig at han også sagtens kan få et rigtig godt liv på denne måde smiley

    Og jeg er sikker på at Buddy er uendelig lykkelig over at han bor hos jer, og ikke hos en eller anden der aldrig ville lægge mærke til at der overhovedet var noget galt eller kæmpe for at finde en diagnose og gøre ham rask.

    Knus og tanker


  • #4   14. jul 2011 Ann-Sophie.:
    Det er jo ofte forbigående bivirkninger i begyndelsen, som lille Budsen må prøve at komme igennem. Men selvfølgelig, skal han ikke fortsætte med det, hvis han konstant kaster op og har diarre. Det er jo bare så pokkers, at der er meget få behandlingsmuligheder, mod denne afskyelige sygdom smiley
    Men hvis dette er middelet, der kan give os vores lille kælegris, et forholdsvis langt og godt liv, ja så er det jo rigtigt godt.
    Tak søde.


  • #5   14. jul 2011 Tak Momsi. Jo, da han havde sygdommen i fuldt udbrud, led han ganske meget. Men når der er ro i det, har han det heldigvis fint. Så ja, vi er fulde af tillid og fortrøstning, i forhold til, hvad vores dyrlæger har rådet os til. Tak for din empati.

  • #6   14. jul 2011 Tina - Ja for pokker! Selv med kvalme og dårlig mave i ny og næ, er jeg sikker på, at han nok skal fungere. Det SKAL han!
    Det er jo bestemt ikke de værste bivirkninger man kan komme ud for.
    Årh Tina, I er i mine tanker!
    Håber kun på forbedringer og glade tråde fra nu af! :o) Krydser alt!


  • #7   14. jul 2011 Nå--Linnea---har du også en kronisk lidelse? Det er jeg da ked af, at høre.
    Nej de afliver dig først, hvis du bli'r ved med dit frække: "de skide jyder" ha ha ha---din skurkinde :o)
    Og jeg ved godt, at mennesker får den samme medicin, som Buddy skal ud i.
    Og jeg er bare så glad over, at du og han, har stukket hovederne sammen og er blevet enige om, at det hele nok skal gå, hi hi.
    Du er en skat.


  • #8   17. jul 2011 Ja det er vi nemlig lige præcis blevet enige om ;o)
    Vi kan fjernkommunikerer telepatisk hehe.

    Han skal nok klare den! Håber medicinen holder flere tilbagefald væk!


  • #9   17. jul 2011 Åhh Linnea, vi er startet med den første pille idag. Det er nogle store grimme hestepiller, som den lille superhund bare sluger i en bid osteterning. Han er bare så god til det---heldigvis. Men Balder mener jo også, at HAN skal have osteterning. Og han har jo bestemt ikke brug for flere kalorier. Så vi må bare skære et par tørfodebidder fra, af hans aftensmad. Han kan nemlig spise 24/7.
    Jo søde, vi håber på, at dette er det rigtige for Buddy.


Kommentér på:
Atopica mod Pemphigus Vulgaris (ang. Buddy)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce