{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  hvalpe til salg???
  • #1   23. apr 2010 Jeg ved umiddelbart ikke, hvordan markedet ser ud, men synes bestemt ikke dine drenge er grimme. tværtimod, super nuttede smiley

  • #2   23. apr 2010 jeg synes det er nogle rigtig smukke og søde hvalpe, de er bestemt ikke grimme! Men jeg har lagt mærke til at der er mange chihuahua annoncer der ingen besvarelser er på, selvom der er over 1000 der har set den, så jeg kunne forestille mig det er fordi det er lidt svært at komme af med dem for tiden, men det er kun et gæt.

  • #3   23. apr 2010 eller i hvert fald kun få besvarelser.

  • #4   23. apr 2010 Hej Mette.
    Dine hvalpe er noget så bedårende, så det har intet med det at gøre.
    Måske kan det være at prisen er lige lidt for høj. Når de sælges uden tavle og chipning, så er 8000kr nok lige i overkanten.
    Jeg selv købte begge mine, uafhængigt af hinanden, men også uden tavle og chipning. Buddy gav jeg 6500kr. for og Balder gav jeg 7000kr. for. Så tror jeg nok at det er almindeligt at tage lidt mere for tæverne.
    Bare et forslag til, hvorfor du ikke rigtigt får bud fra købere. Det er i hvert fald ikke fordi de ikke er super lækre. Vh. Tina.


  • #5   23. apr 2010 Undskyld, sikke noget vrøvl jeg fik skrevet. Jeg så ikke at dine drenge ER med tavle. Ja så kan jeg da kun sige at det er en meget billig pris.

  • #6   23. apr 2010 de sælges for 8000 kr og det er med dkk tavle, chip, vacc og div med.
    ved ikke hvad andre tager, men synes selv det er billig. det er det racen kostede for 5 år siden el mere.

    mange tak for rosen, synes også de er skønne, så undre mig bare.


  • #7   23. apr 2010 Det er rigtig billigt synes jeg :). de fleste andre man ser med DKK tavle, er det ca 10.000 for hanner, så 8.000 er billigt.

    Du skal nok finde et dejligt hjem til dem.


  • #8   23. apr 2010
    De er begge noget så kære......

    Hvis jeg bare havde fundet en anden lejlighed hvor jeg ikke kun måtte passe hund, så snuppede jeg gerne en af dem.........


  • #9   23. apr 2010 Nej de er ikke grimme dine hvalpe Mette. De er søde og dejlige. Men jeg vil skrive ligesom Charlotte at markedet er mættet for tiden. Der har jo været lavet og købt mange chihuahua de seneste år og de har nu alderen til selv at få børn så der er mange hvalpe til salg lige nu. Det er desværre sådan noget der sker når en race bliver meget propulær.

    Men det skal nok gå. Lige pludselig kommer den rette familie. Men kan du ikke lige smide en PB til mig med info om hvalpene så skal jeg se om ikke jeg kan hjælpe dig. For der ringer da jævnligt familier der gerne vil købe hvalp.

    Knus

    Dorthe


  • #10   23. apr 2010 Ja jeg tror også som Charlotte skriver at markedet er mættet lige nu!! Jeg har en hanhvalp tilsalg, han er også med tavle (DRU) og er efter udstillede og tjekkede forældre, Det eneste positive ved det hele er at så behøver jeg ikke at overtale manden til at beholde ham smiley :-) Det går helt automatisk når han er SÅÅÅÅÅ grim at der ikke er nogen der vil have ham smiley :-) Jeg har egentlig fået mange henvendelser på ham men det er tit meget unge piger som overhovedet ikke ved hvad det drejer sig om.......... og jeg vil altså ikke sælge til hvem som helst!!

  • #12   23. apr 2010 jamen det lyder dejligt de ikke er helt grimme:-))

    har godt tænkt markedet var mættet, troede bare ikke det ville være så svært.

    jeg har da overvejet at beholde en, men vi er bare ikke glade for at have hanner og tæver sammen. og jeg ville jo heller ikke selv kunne bruge dem, andet end evt på tula. så synes det vil være lidt kedeligt selv at beholde en herfra, så ville jeg nok hellere have nyt blod der kan bruges på alle tøserne.


  • #13   23. apr 2010 Nej Mette de er vidunderlige de 2 drenge, simpelthen så dejlige, men ja tror også markedet er ved at være mættet, og os lykkelige HAN-hundeejere, må desværre indrømme at hanner nok kan være lidt svære at komme af med(selvom jeg ikke fatter det, HANNER ER DE BEDSTE;o))....Hehe, nu håber jeg ikke tæveejerene komme på nakken af mig hihi;o)))



  • #14   23. apr 2010 Jeg havde ikke de store problemer med at komme af med mine 4 drenge. Men jeg tror som der bliver skrevet at markedet er mættet...

  • #15   23. apr 2010 tror det er ret svært det er jo ikke fordi prisen er for dyr, men ja som andre har skrevet der er utroligt mange til salg pt og har været det gennem lang tid,
    er selv meget overrasket over hvor hurtigt jeg fandt nogle gode hjem til mine, det havde jeg ikke regnet med...


  • #17   23. apr 2010 Sjovt ...for sidst gang jeg havde hvalpe var det de to black and tan og den gule zobel der blev revet væk...alle korthårede ...Min Lucky var 4 måneder før jeg fandt det rette hjem til ham - han er rød zobel langhåret..

  • #18   23. apr 2010 Jeg har haft choko forespørgsler ;o)

  • #19   23. apr 2010 ;o)) Det er jo lige det jeg har ;o)

  • #21   23. apr 2010 jeg sys faktisk os tit at folk går efter mere specielle farver. den sidste jeg havde tilbage var os en zobel, havde dog alligevel fundet et hjem til ham, inden han var rejseklar.

  • #22   23. apr 2010 Jeg har også set mange spørge på choko især og før i tiden blå... Det er lidt som om hellere en "grim" choko end en yderst racetypisk zobel fx...

    Men ja skal da være ærlig at sige jeg også selv går lidt efter farver... Jeg er vil med Creme Blue/fawn og blå (eller bare lyse farver) Er ikke så meget mørke farver.... Men kommer DEN hvalp jeg falder for og den er sort så napper jeg da den, mere kræsen er jeg heller ikke.....;o)


  • #25   24. apr 2010 Ja jeg forstår det heller ikke, det er lidt svært at undgå at se synes jeg;o))...

    Jeg synes også man gør et kup for de penge... Balder bliver altså bare super god:o).... Beethoven har bare et FANTASTISK sind, han går ind til alt med oprejst hale....

    De er nu dejlige håber sådan der melder sig nogle købere til de 2 drenge:o) De er lige til at spise haps haps:o)


  • #26   24. apr 2010 Jeg kunne heller aldrig drømme om at gå efter farven ....typen er vigtigst for mig . Holder med Svejgaard i , at hunde med tan måske er nemmere at sælge, de har mere udtryk . Jeg beholdte som sagt min sidste dreng fra sidste kuld til han var 4 måneder før jeg fandt det rigtige hjem til ham.

    Om en hund har udstillingspotientale eller ej er meget svært at forudse som 8 ugers, der kan ske rigtig meget i deres udvikling det første år. De kan være rigtig fine og udvikle sig skævt.

    Jeg tror som Charlotte at mange især udstillingsmennesker går langt udenom eks blå hvalpe og derudover studerer linierne nøje .


  • #27   24. apr 2010 Det tror jeg du har helt ret i Charlotte:o)... Men ja jeg synes jeg at man hver gang man får hvalpe bør tænke, det KAN ske at man ikke kan komme af med dem, så der er "risiko" for at man må beholde dem...

  • #28   24. apr 2010 Svejgaard....Jeg kan heller ikke gå på kompromis med mine hvalpekøbere - jeg gør som dig - beholder dem hellere selv end at være i tvivl om en interesseret køber :o)) Vores race har gudskelov den fordel at de ikke fylder alverden :o)

  • #29   24. apr 2010 Mette...det bliver man nødt til at kalkulerere med:o)) Og er man lettere hys med hvem man sælger til kan det tage tid :o))

  • #30   24. apr 2010 Ahhh jeg ved da godt en hvalp på 8 uger kan ændre sig meget, men jeg synes da godt man kan se om en hvalp fx er bedre end en anden, og vurdere lidt ud fra det... Det har jeg da hørt mange herinde som også selv har sagt det:o)... Men 110% sikker kan man jo aldrig være....

  • #32   24. apr 2010 Det er rigtigt Christina , men vil man have en potientiel udstillingshund og være sikker skal man købe en, der er meget ældre... Jeg har lige selv prøvet det med mit sidste kuld. Lucky var gudesmuk indtil han var en 10-11uger så ændrede han sig langsomt og blev til noget, der ikke var værd at skrive hjem om :o))

    Jeg har tæt kontakt med ham - ser ham mindst en gang om ugen - og nu som næsten 8 måneder ser det ud somom han er i en rigtig positiv udvikling så jeg er meget spændt på hvad han ender ud i.

    Ps...Selvom udenlandske opdrættere sælger sine hvalpe som showquality har man jo stadig ingen garantier? Men som du skriver , det er ud fra det man ser LIGE NU !


  • #33   26. apr 2010 Jeg forstår absolut heller ikk dine to små skønne mande-basser ikke er solgt.

    Uuuuh jeg er jo til hannerne ligesom fruen ;P

    De er smukke - og fruen har fortalt såååå mange skønne ting om de 2 små basser - om hvor fantastiske de hver i sær er smiley

    Jeg vil i fremtiden tænke på en dreng mere - men iiih det er bare det forkerte tidspunkt lige nu.

    Men jeg håber sådan at du finder et rigtig dejligt hjem til dine to drenge - for de er bare skønne og bestemt ikke grimme smiley




Kommentér på:
hvalpe til salg???

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce