{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.509 visninger | Oprettet:

Dansk opdrættede kuperede hunde... {{forumTopicSubject}}

- Dobermann Kennel Noir Royale -



Skrevet: 05-07-2010 23:25:35


Her følger en, desværre, sandfærdig historie som har udspillet sig på det seneste:


En person som jeg havde som "ven" på facebook har fået et kuld doberhvalpe ved at parre sine hunde. Tæven var ved parringstidpunktet knap 2 år gammel, og hverken den eller hannen er sundhedstestet af nogen som helst art. En af mine venner som også er ejer af dobermann lægger på et tidspunkt mærke til at alle hvalpene mangler deres haler.

Vedkommende udgiver sig herefter som hvalpekøber og indleder en dialog med "opdrætter". Opdrætter skriver at hvalpene er blevet kuperet her i danmark på 2. dagen, og at de skal ørekuperes her i danmark også. Efter en del skriverier frem og tilbage melder min ven ud at der skal købes en hvalp. Herefter bliver der også snakket i tlf omkring dette, og opdrætter fortæller at de vil blive kuperet hos opdrætter, af en polsk dyrlæge. Efter lidt snak frem og tilbage bliver navnet på denne dyrlæge nævnt, og det viser sig at vedkommende hverken er dyrlæge eller polak, men herboende jugoslav, som er blevet smidt ud af DKK midt i 80'erne for at kupere sine egne hunde. Opdrætter er i øvrigt meget stolt af sine store hunde, tæven vejer 46kg, og hendes nye hanhvalp skal trænes til "manstopper"...

Herefter bliver min ven og jeg enige om at politianmelde opdrætter for at stoppe dette glade vanvid. Først og fremmest er det ulovligt at udføre herhjemme, og desuden er der ingen som kan udføre et sådan indgreb under ordnede forhold på en kommode.

Jeg selv kontakter formanden for DDK for at høre om der er nogle tidligere sager vedrørende dette, men får at vide at dette ikke er vedkommende bekendt. Efterfølgende kontakter jeg DKK og Vibeke Knudsen sætter mig i kontakt med den særligt ansvarlige for dyrevelfærd ved nordjyllands politi. Min ven kontakter efterfølgende betjenten, og politiet inddrager Fødevarestyrelsen også.

Opdrætter har selv telefonisk erkendt at kuperingen ville finde sted d. 4/7 og vi har derfor forsøgt at få razzian til at finde sted igår. Dette lykkedes også, men af uransaglige årsager kan betjentene ikke se at de er blevet kuperet!?!

Min ven aftaler herefter med opdrætter at hvalpen skal hentes idag, og kører herefter dertil. Da vennen ser hvalpene, er det noget af et syn som ikke er til at tage fejl af. Alle hvalpene, undtagen 1 som er blevet afhentet af køber, løber rundt med ører som er så korte at de end ikke kan bindes op. Vennen kører derefter officielt for at hæve penge, men ringer i stedet til politiet. Disse kommer dog først efter flere timer, da der lige er vagtskifte også videre.

Da de dukker op fortæller opdrætter at de er fra polen og er kuperet dernede. Min ven fortæller så at det er løgn, og at det er vedkommende som har anmeldt opdrætter.

Efter et stykke tid bliver min ven bedt om at køre, og betjentene fortæller at de vil tilkalde en dyrlæge for at se på hvalpene.

I skrivende stund aner jeg ikke mere, men er igen overrasket over hvor let den danske etat tager på dyremishandling, og at der er nogle mennesker som vil gøre hvad som helst for ussel mammon.

Da jeg her til aften er inde på opdrætters fb profil, laver vedkommende pjat med at politiet har været forbi til kaffe og kage, og har absolut ingen sans for situationens alvor.


Hvis nogle skulle være interesserede i kommunikationen mellem min ven og opdrætter, kan man skrive en pb.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Dansk opdrættede kuperede hunde...
  • #2   6. jul 2010 det er - Dobermann Kennel Noir Royale - der har skrevet dette i Dobermann gruppen men synes nu os nordjyder skulle vide det, da hun bor i pandrup.

  • #3   7. jul 2010 Øv øv øv for en historie.

  • #4   7. jul 2010 Jeg bliver så gal når jeg læser sådan noget....

    Jeg ville ønske vi som de har det i USA havde noget dyrepoliti der rent faktisk gjorde noget for alle de dyr der lider i DK... og at de såkaldte ejere fik en bøde og en tur ind bag træmmer så det kan mærkes istedetfor det latterlige lort der er nu om dage... Men jeg skal nok sige videre... og hvis vi skal se om vi kan gøre mere ud af at stoppe hende her så siger du bare til så hjælper jeg gerne...


Kommentér på:
Dansk opdrættede kuperede hunde...

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce