{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.057 visninger | Oprettet:

10 ting du IKKE vidste om mænd :) {{forumTopicSubject}}

Kilde / onlygirlz.dk

Måske er du ekspert i mænd og er en af de få som fuldstændig har forstået mandens måde at tænke på. Men hvis ikke så har vi her 10 små ting som generelt passer på de fleste mænd, og som du måske ikke vidste.

1. Når du i går i byen, så husk en taske eller tøj med lommer. Han hader at skulle holde din pung, mobiltelefon og makeup hele aftenen.

2. Mænd kan ikke multitaske, så forsøg ikke at få en dybere samtale med ham når han er optaget af noget andet. Han kan heller ikke lave mad, passe børn og vaske tøj på en gang, så vær glad bare han gør en af tingene af gangen.

3. Selv om han ser porno, betyder det ikke, at han hellere vil være sammen med en anden eller er utilfreds med jeres sexliv.

4. De fleste mænd tænder ikke på kvinder som er dominerende, medmindre det er i sengen. Mænd kan nemlig godt lide at du fortæller hvad de skal gøre og at du tager styringen.

5. Hvis han er lidt stille og du spørger ”hvad er der galt?” og han så svarer ”ingenting” - ja så mener han faktisk ingenting!

6. Han elsker komplimenter, også selvom han synes at være upåvirket af dem.

7. Selv om mænd kan være meget fjendtlige over for hinanden det ene øjeblik og så være de bedste venner det andet øjeblik. Så betyder det ikke at han hurtigt glemmer hvis du siger noget grimt om ham eller på anden måde støder ham – for den slags kan mænd huske i månedsvis.

8. Hvis du skal slå op med en mand, så giv ham en forklaring om at du har brug for et forhold lige nu eller noget andet neutralt. Fortæl ham ikke hvis ikke føler dig tiltrukket af ham eller har fundet en anden – det vil tage meget lang tid for ham at komme over det.

9. Hvis du ikke vil høre det, så lad være med at spørge om andre kvinder er sexede. For det er de og det fortæller han dig straks uden at lægge fingre imellem.

10. Mænd er ikke gode til at snakke om deres problemer, de vil hellere selv finde ud af det.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
10 ting du IKKE vidste om mænd :)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce