{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  gider ikke mere
  • #1   16. jan 2008 Hej Winnie
    Der er ingen forskel på hvad der kan skrives her på siden og andre, det er nøjagtig de samme regler der gælder for alle siderne på HG.

    Det er administrator af HG der afgør om indlæg går over stregen for hvad der er tilladt indenfor de regler der er i HG, og hvis reglerne ikke overholdes kan der ske en af følgende ting.

    Medlemmet fryses ( gives en form for karentæne ) i en periode for at benytte HG.

    Medlemmer udelukkes fra HG.

    Tråden fjernes fra siden.

    Her på siden har der i løbet af det år vi har været sammen været et tilfælde hvor HG har vurderet, at selv om vi forsøgte at overholde reglerne, så kunne en person genkendes med de indlæg der var på tråden, og derfor er tråden ikke længere her på siden.

    Det er kun den ene gang der her på siden har været problemer med, at indlæg er gået lidt ud over kanten, og så vidt jeg ved har ingen indlæg været så grove at medlemmer af vores gruppe er blevet udelukket eller frosset.

    Så jeg vil da gerne opfordre alle til, at vi også i fremtiden er påpasselige med at de regler der er for HG, og vores gruppe, overholdes så vi også i fremtiden kan have mange gode spørgsmål og kommentarer om hvad det enkelte medlem går og tænker på.

    I må alle have en god dag

    Frank


  • #2   16. jan 2008 Winnie K: Hvis du tror at det er nogen her på siden der har slettet dit inlæg,Så er det ikke tilfældet.Men du kan jo skrive til Hg.For at høre dem hvorfor dit indlæg er slettet,De må jo kunne give dig en rigtig god forklaring om Hvad der er sket i dette tilfælde og jeg tror da på at de siger hvorfor det er slettet.

Kommentér på:
gider ikke mere

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce