{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
834 visninger | Oprettet:

Så har dyrlægen været her .. {{forumTopicSubject}}

Jaah som s´krevet tidligere sku Maggie jo ha´ dyrlæge på besøg i dag og det fik hun oz .. er bare meget skuffet over dyrlægen fordi hun var vidst ikk heste dyrlæge for det første Og så sku Maggie ha bedøvelse der ved jeg ik om hun fik for meget men hun var ihvertfald godt bedøvet .. også fik hun da lige raspet tænder og det ku hun da godt finde ud a bortset fra Maggie blødte bagefter fra tungen fordi hun ik kunne finde ud af at flytte tungen og holde den væk mens hun raspede . men hun ville så ikk tjekke om hun havde føl for hun mente det var bedst i næste måned .. arh ..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så har dyrlægen været her ..
  • #1   11. aug 2008 Ja det kender vi så godt.. dyrlæger der ikk aner en klap om heste..

    Jeg har lige været omkring efter en ormekur til hunden. Valgte en klinik som ligger tæt på min bopæl, istedet for at kører den lange vej ned til min egen dyrlæge.
    De tog 84 kr. bare for at udlever 1 pille. derudover kom prisen på pillen, så jeg måtte slippe 196 kr for 1 sølle pille...

    Det havde min egen dyrlæge alligevel ikk budt mig.

    Har også oplevet at de ikk vil tilse en syg hest på en søndag fordi ejeren ikk var kunde hos dem..


  • #2   11. aug 2008 Det er bare ikk altid nemt når man bor i det nordligste nordjylland og når en god hestedyrlæge bor 50 - 70 km væk.
    Så kan man blive nød til engang imellem at tage dem der ligger tættere på.


  • #3   11. aug 2008 Jamen det var meningen det var min heste dyrlæge en mandlig der skulle komme . men da det så banker på døren og jeg åbner står der sku lige en dame .. jamen hun var da sikkert ligeså god som ham der plejer at se til Maggie men åbenbart ikk og Maggie følte sig slet ik tryg ved hende så næste gang jeg skal bruge dyrlægen forlanger jeg det er den der plejer at komme her ud der skal komme ..
    Anette T okai det var da halv meget for en pille a orme kur . puha det var da ikk en ordentlig dyrlæge de burde da komme og tilse en syg hest det kan da være lige meget om det så ikk er en a deres kunder ..
    Reikimester .. den her tråd er ik for sjov .. det er rigtigt .. og ja når man får a vide a sekretæren at det er en heste dyrlæge der kommer også ham man plejer forventer man da ik der skulle komme en anden ..


  • #4   11. aug 2008 Jooh der er vidst to mere men de er inde fra Ribe a og dem har jeg altså haft en rigtig dårlig oplevelse med godt nok med en hund så dem vil jeg helst ikk bruge ..
    Men ja har oz tænkt mig at forlange at det er ham jeg plejer at bruge der kommer ud .. ..
    Okai det må da være dejligt med alle de heste dyrlæger smiley og gode back-ups i weekenderne .. Men har jo ik nået i mod den dyrlæge der kom i dag hun er pisse flink at snakke med men sys bare ikk hun er så god til heste og det virker mere til at hun arbejder med kvæg ..


  • #5   12. aug 2008 Vicky og eva .. okai det var sku da en underlig dyrlæge .. bare sådan at fravælge sig en patient .. men det er da godt at du er glad for skiftet smiley
    Okai det var da ikk rart for hesten at dyrlægen ikk kunne finde ud af at raspe tandspidser a håber at den har det godt igen .. føler sku med dig . hader at få dårlige oplevelser med dyrlæger


Kommentér på:
Så har dyrlægen været her ..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce