{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.021 visninger | Oprettet:

køb af tæve {{forumTopicSubject}}

Hej Alle!! - Malte bliver 2 år her til Maj, og til Sept. får
jeg e lille tæve, mit spørgsmål er : er hannen fuldstændig
umulig når tæven går i løbetid eller er det til at styre, jeg ved go dt ar hun bliver interessant, men nogen har fortalt mig at hannen sidder og hyler alle 3 uger, hvor andre har sagt at selvfølgelig er det lidt besværligt da tæven jo skal mandsopdækkes i perioden, men ellers er det til arist holde ud, andre har fortalt mig at de sender deres hanhund ud af huset i den periode, og det mener jeg så bestemt ikke at Malte skal, så dem af jer der har erfaring vedr. dette må meget gerne give mig nogle råd, da jeg er en lille smule forvirret. på forhånd tak
knus chris


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  køb af tæve
  • #1   6. apr 2008 Hej Christina..

    Tillykke med din lille tæve når du får hende.. Min erfaring er.: Jeg har altid kun haft tæver men fik for halvanden måned siden en voksen han ind af døren.. Min tæve er tæt på løbetid nu og hun sender jo allerede dufte ud ca tre uger før hendes løbetid bryder igennem.. Min han har været meget interesseret i hende og vil gerne "lege" med hende.. Når hun tisser har han snuden helt inde mellem benene på hende, men dertil sgat så kan det altså styres.. Hvis du tager dem ud og bliver luftet sammen så ta´ ham i snor så han ikke kan komme på hende..
    Hvis de skal være alene hjemme så stil dem i hvert sit rum.. Og ellers så hold øje med dem HELE tiden når de er sammen så det ikke går galt..

    Pøj pøj med dem.. Skriv endelig hvis du vil spørger om noget igen..


  • #2   6. apr 2008 Hej Gitte!! og tusind tak for dit svar.

    Det er helt rart at høre at det sagtens kan lade
    sig gøre, når man nu så gerne vil have en af hver.
    Jeg glæder mig helt vildt, hvor store er dine tæver,
    jeg tænker kg, de er jo betydelig mindre end hannerne ikk
    knus chris


  • #3   6. apr 2008 Altså størrelsen afhænger meget af hvad der ligger i deres blodlinier.. Min tæve vejer 6 kg og er helt normal af bygning.. Min første tæve jeg havde vejede 4,5 kg og var også meget normal.. Min hvalp er 4 måneder og vejer 3,5 og er også meget normal.. Så det er meget forskelligt...

  • #4   6. apr 2008 Hej Gitte!!

    Ja altså malthe vejer 7,4 så hun bliver vel lidt mindre :),
    og hvis ikke er det bare sådan.



  • #5   25. jun 2008
    Vi har også en han og en hun hund. Og jo, det er et mareridt når tæven er i løbetid. Og så tror jeg ikke engang vi har noget at klage over. Hun er i løbetid i ca 18 dage, og den sidste uge i den periode er der en hylen og en skrien fra hanhunden. Men hos os er det kun en uge, så siger tæven fra og så er det slut... Så det er kun den ene uges tid de ikke kan være sammen alene.
    Vi lukker ham ud i stalden. Hvis det er et andet rum i huset, lamer det for meget. Der er ingen ro på dem, de kan ikke hvile i vildskaben. De kan komme i haven sammen med fuld opsyn, og så får de jo rigtig krudtet af.
    Vi nyder at se de to hunde sammen og se deres forskelligheder, men når hun er i løbetid, kan de til tider godt være billigt til salg.


Kommentér på:
køb af tæve

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce