{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.104 visninger | Oprettet:

Navn på ret mangler! {{forumTopicSubject}}

Jeg skal have gæster på lørdag og da det bar skal være nemt og hurtigt at lave er jeg kommet på denne her ret som jeg ikke kan huske hvad hedder.

Det er en karrygryderet med kød stykker, og så er der jasmin ris til og så er der ellers alverdens tilbehør man putter oveni. FX revet gulrod, kapers, kokosmel, bananer, løg, æg mm..

Det smager godt og normalt skal man nok spise det med pinde derfor jasminris.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Navn på ret mangler!
  • #1   8. mar 2011 ristaffel?

  • #2   8. mar 2011 Øhhh nu har du da sat mine tanker igang... Hehe!

  • #3   8. mar 2011 Ja da ristaffel...

  • #4   8. mar 2011 HAr I en god opskrift på kød/karry retten??

    Hvad kan man ellers have til af tilbehør??


  • #5   8. mar 2011 Jeg plejer at lave kylling i karry, og karryen skal ristes rigtig godt af så den rigtig bider smiley

    Tilbehørs forslag: bananer, peberfrugt i forskellige farver, rosiner, revet gulerod, kokosmel, peanuts, forårsløg, agurker, ananas, Mangochutney,Sød, chilisauce, Bambusskud ,Palmemarv, Syltede ingefær ,Rå champignonskiver


  • #6   8. mar 2011 (link fjernet) <--- Sådan her ser det ud når jeg serverer ristaffel herhjemme..

    Jeg bruner svinekød i tern i lidt magarine - og en ordentlig røvfuld god og lækker madraskarry.. Så tilsætter jeg finthakket løg, presset hvidløg - og gulerødder i små fine tern.. Så lader jeg det hele få lidt farve - tilsætter 1 dåse tomatpure, 1 dl vand, salt, peber, paprika og hvis man kan lide det - chilipulver.. Når det lige har simret lidt så smider jeg 1 stor dåse kokosmælk i retten - og lader det koge lidt ind og blive mørt og lækkert!

    Server det hele med masser af forskellige finthakkede grøntsager/frugter - alt hvad man kan lide.. Banan, ananas, kokosmel, agurk, gulerødder, rødløg, rosiner osv osv osv... Og ris og godt brød..


  • #7   8. mar 2011 Mange tak smiley

    Kirstine; Det ser vild lækkert ud!!


  • #8   8. mar 2011 Uuhhhhh, husk peanuts.........*GGGG*

  • #9   8. mar 2011 Åh ja.. Peanuts! smiley De plejer og være bandlyst herhjemme da kæresten er nøddeallergiker - men jeg smugler dem frem og drysser i rigelige mængder ovre på min egen tallerken når der er ristaffel! smiley

  • #10   8. mar 2011 Når jeg laver Rijs Taffel laver galtid stegte rejer/gulerøddeer med soya sauce
    En frisk salat af : fintsnittet hvidkål, ristet kokosmel og vendt i en edike-kukkermarinade

    Uha, opskrift på kødretter - det er straks værre, for jeg smider bare noget kød i en wok, med krydderier (ingefær, koriander, chili, spidskommen, paprika, gurkemaje, peber, eller citron-gras/-blade, hvidløg, løg og evt. chili i, svitser - tager det op og vender øvrige grøntsager i som også tages op. En bouilonterning kommes i sammen mes lidt væde, soya sauce og maizenamel. Suppler med sukkerærter og minimajs. Bliver bedst, hvis der også er frugt og saft af syltet/henkogt frugt, f.eks. ananas eller fersken.

    Indbagte kødboller, rejer, kylling eller fiskestykker, kød (filodej, og en masse krydderrier i fyldet) stegt i friture, sovs af det man har forhåndsstegt noget kød i evt. med yoghurt i og en sød-sur sauce af grønt, frugt, ketchup, bouillon, sukker og majsjævning.


Kommentér på:
Navn på ret mangler!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce