{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.976 visninger | Oprettet:

Billig kød i Tyskland.. {{forumTopicSubject}}

Hej..

Jeg læste for noget tid siden i en tråd at hamburgryg er billigt i Tyskland og nu er jeg så heldig at min mand er på kursus helt nede ved grænsen også skal han jo ind og handle godt ind..

Men så vil jeg hører om nogle kender har kendskab til om andet kød er billigere i Tyskland end herhjemme, for man kan jo lige så benytte sig af det..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Billig kød i Tyskland..
  • #1   8. jan 2009 Jeg mener ikke at kød er billiger i Tyskland end herhjemme og så en anden påstand. I Danmark har vi skrappere regler end EU forlanger vedr. rester af penicilin i kødet. Jeg tror jeg ved at Tyskland ikke har det og der derfor er en større mængde i Tysk kød end i Dansk.

    Iøvrigt synes jeg man skal støtte vores egen produktion, for at undgå transport af slagtedyr til udlandet osv...

    Køb altid dansk produceret, slagtet og skåret.


  • #2   8. jan 2009 Ad!! Det viste jeg ikke.. Det lyder da ikke særlig appetitli..
    Men det var også bare fordi i en tråd var der noget om at hamburgrygge var billigere i DK.. Sys nemlig de er lidt dyrer de sidste gange har været ude at handle..

    Jeg må nu indrømme det er meget sjældent jeg sikker på hvor kødet er fra osv.


  • #3   8. jan 2009 Det er jeg BLEVET helt vild hysterisk med, jeg køber ikke kødet hvis det ikke er dansk og det virker faktisk som om de fleste danske butikker har mere og mere dansk kød og ikke som før fra alle mulige lande.

    Det med penicilinen er faktisk helt rigtig, men jeg ved så ikke om der er flere ting hvor vi har lavere grænser end andre EU lande.



  • #4   8. jan 2009 Nu er det sjældent jeg køber kød.. For jeg har tit svine- og oksekød af mine bedsteforældre som selv slagter deres dyr på landbruget.. Men nogle ting køber jeg, og måske jeg skulle til at åbne øjnene.. For det med penicilinen er da bare ulækkert at tænke på..

    Men tak for infomationen.. Det gør da helt sikkert at jeg lige tænker mig en ekstra gang om inden jeg putter noget i kurven..


  • #5   8. jan 2009 Fleekgaard handler kun Dansk kød og det er billigere end i Danmark,jeg handler tit i Fleekgaard bla.hamburgryg.

  • #6   8. jan 2009 Hende jeg hørte det fra boede helt nede ved grænsen, så kørte tit over grænsen.. Kun dansk kød? Det hjælper en del på det efter det jeg lige har hørt..

    Der står det er dansk kød? for så kan Kenny da ikke komme til at købe noget forkeret hvis det står på pakken..

    Muddi hvad har de ellers dernede som er godt kød?


  • #7   8. jan 2009 Som Muddi skriver er der ofte billigt dansk kød hos Flegaard. Det er fra en slagter i DK, men i Tyskland sparer man bare momsen

  • #8   8. jan 2009 Ja alt kød er billiger i tyskland end i dk, jeg handler nu stort set alt i tyskland. Og ser man på hygiegnen i dk og tyskland så vil jeg da heller handle kød i tyskland. Har nogen af jer hystader set et dansk slagteri? ved i hvor ofte de bliver lukket pga dårlig rengøring? At mange svin rentfaktisk er drægtige og fostert stort set er levedygtigt. At bylder og liggesår bare bliver skøret væk. Og nu har jeg selv arbejdet med fødevarer i mange år. så jeg ved hvor meget der skal til inden vetrinær bare løfter en pegefinger herhjemme. så jeg har ikke noget imod at handle i tyskland

  • #9   8. jan 2009 Husk at dansk kød er dansk når bare det er slagtet i danmark. er det så også dansk opdrættet?

  • #10   9. jan 2009 Mette O... Jeg aner faktisk ikke en skid om den slags.. Ja undskyld sproget smiley Jeg er da vist alt for uvidende inden for dette emne.. Men som sagt er jeg så heldig at få kød fra min bedstefars hoppy land brug.. Og det sætter jeg egentlig ret så stor pris på nu kan jeg lige som hører smiley

    Nåh men så vil jeg sende ham i Fleegaard eller hvor han nu ender henne i næste uge..

    Tak for jeres svar alle sammen smiley


  • #11   9. jan 2009 Mette og kenny< du skal da også værer glad for du får kød fra hobby landbrug dyrene har det godt i levetiden og kødet er lange bedre.

  • #12   13. jan 2009 Vil bare bekræfte det med penicillin i kødet. Nu har jeg arbejdet på en svineproduktion, og der var slagtefristen for en gris, sprøjtet med penicilin, ca. en måned. Men i tyskland er der INGEN slagtefrist. Tankevækkende... især når man har set hvor meget der sprøjtes på svin..!

Kommentér på:
Billig kød i Tyskland..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce