{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
729 visninger | Oprettet:

Hundeluftning {{forumTopicSubject}}

Min hund Amy har lidt svært ved at få nye bekendtskaber fordi færre og færre vil lade deres hund hilse på sådan en "farlig" kamphund...

Tænkte på om der er nogen i Frederikssund/omegn der er interesseret i at lufte hunde sammen (vi er ikke umidbart interesseret i at lege) for Amy skal være i snor..

Vi søger primært hanhunde som er gode sosialt.

Håber at nogen er interesseret...

Mvh Peter og Amy


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hundeluftning
  • #8   30. sep 2014 Isabelle -hunde kan da godt synes det er hyggeligt med en fællestur, uden at det behøver betyde leg... faktisk er det sådan Reiki foretrækker sine fællesture. Det er kun få hunde han leger med, og så er det ret kortvarigt. Han foretrækker bare at trisse rundt side om side og snuse til ting osv... og det kan man godt med snor på.

  • #9   1. okt 2014 Øv at det er langt væk, min tæve gad godt gå tur med Jer smiley

    Isabelle hvorfor skal der absolut leg til for at hunde kan have bekendtskaber??
    Jeg går tit ture med andre uden at hundene leger - de virker til at få ligeså meget ud af bare at gå ved siden af hinanden, snuse til hinanden, gnubbe halsene lidt op af hinanden.

    Har aldrig forstået hvorfor hunde ikke skal have venner uden altid at lege vilde lege smiley


  • #10   1. okt 2014 Hehe, læste lige den med om det ikke er for sent at socialisere... smiley

    Kunne det være at Nanpet bare holder sin socialisering ved lige? smiley


  • #11   1. okt 2014 Hunde kan godt have noget ud af andre hunde også selvom de ikke leger. Min gamle hanhund gad ikke lege med andre hunde, men han virkede somom han rent faktisk synes at det meget hyggeligt at gå en tur sammen med andre hunde (særligt da vores gamle Daffy døde og han blev enehund). Min 'lille' Perle ville have rigtig godt af gåture sammen med andre voksne hunde så hun kan lære at man godt kan være sammen med andre hunde uden nødvendigvis at vælte rundt i vild leg (og ja, det havde været smart at lære hende det som hvalp, men jeg var jo bare så jublende glad over endelig at have fået en hund der ikke forsøgte at æde andre hunde til mellemmad....).

Kommentér på:
Hundeluftning

Annonce