{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.428 visninger | Oprettet:

synes det fandme er synd ! {{forumTopicSubject}}

Altså lige en lufter!
Nu er jeg flere gange blevet spurgt om muskelhunde var velkomne, men har måtte sige nej fordi det er under DKK spcialklub jeg træner. Jeg synes fandme det er synd at dem der allerede for mange mdr. siden har anskaffet sig sådan en hund ikke må træne eller have samvær med andre hunde og ejere.Jeg vil gerne på helt privat plan lade folk med disse hunde mødes på min græsplæne og da jeg er ringtræner og giver denne træning indhold med fek.s socialiseringstræning og samvær med andre hunde samt kontaktøvelser vil jeg da gerne krydre mødet med dette åde for jeres og hundenes skyld.
kan vi samle min 6 stk hunde så kan vi starte i det må og se hvad det udvikler sig til. eneste krav er du/i har jeres hund forsikret og at i har en kopi af denne med første gang i kommer og også at hunden er vaccineret. for at undgå nogen form for uhensigtsmæsse kontroverser vil træningen foregå i snor.
skriv gerne en PB til mig hvornår i kan så skal jeg samle jer sammen og give jer et praj når vi er nok.
MVH
Ghita


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  synes det fandme er synd !
  • #1   15. sep 2010 Hvor er det flot smiley Nu har jeg ikke selv en muskelhund. Men synes godt nok at nogle af reglerne er lidt for strenge smiley Hundetrænere og mennesker som dig burde man have nogle flere af smiley

  • #2   15. sep 2010 Listehunde er desværre heller ikke velkommen hos os, men jeg gad godt at træne hund og hundefører- uanset om det er en ren listehund eller blandinger af dem. Jeg er uddannet instruktør i schæferhundeklubben.
    Hvis så jeg måtte bruge den træningsplads der er her i Brøndby, så skulle det nok kunne lade sig gøre.


  • #3   15. sep 2010 *Anna* tak for dine ord.
    jeg er godt klar over at loven skal følges af foreninger men så længe det er helt i privat regi og på privat grund så er loven ude af billedet. jeg gør det for hundenes skyld og håber virkeligt at politikkere og andre kommmer på bedre tanker når loven skal revideres. Min mening om forbud mod racer og træning af disse er at ! de vil altid findes her i landet og netop uden træning er disse og såmænd alle andre racer potientelle farer for både mennesker og dyr.
    Problemet er altid de tobenet aldrig de firbenet.
    Stik en dansk Brian en bil og han vil køre for stærkt. stik en anden etnisk end dansk Brian en bilså kører han osse for stærkt.
    giv en dansk brian en hund og den vil i de fleste tilfælde få en opdragelse som brian har lært af at omgås hunde i sin barndom/familie men giv så den anden etniske end dansk brian en hund så har han ingen mijø tillærte ideer om hvordan man har og holder hund og så går det galt. derfor træning også til forbudte racer og kørekort til alle hundeejere


  • #4   15. sep 2010 Lea tror vi er helt enige smiley

  • #5   15. sep 2010 --sådan en hund ikke må træne eller have samvær med andre hunde og ejere--
    Det må de godt, ja.


  • #6   15. sep 2010 Doggymom: med fotos fra proff. fotograf¨

    Det må de ikke i klubregi.

    men kun privat



  • #7   15. sep 2010 de må godt være sammen med andre hunde og ejere, ja. Man kan træne mange steder, behøver jo ikke lige være i en klub.

  • #8   15. sep 2010 Ghita - hvorfor må de ikke i klubregi? Det kræver vel bare at de er i snor og bærer mundkurv?

  • #9   15. sep 2010 de må godt komme i DcH. Med den max. . 2 m. lange line og godkendt mundkurv.
    Banerne er offentlig tilgængelig derfor.


  • #11   15. sep 2010 Blot en kommentar; jeg synes at alt for mange rundt omkring også herinde på hunde galleri laver alt for meget hetz på folk som ejer listehund, prøv at sætte jer i deres fodspor, de har en hund(mange af dem i hvert tilfælde) som de ejede før denne liste kom til,
    og tænk jer hvis nogen pludselig mente at JERES HUND var en hund som skulle på en liste over hunde som man ikke måtte have længere.
    Jeg ved i hvert tilfælde med mig selv at jeg ville få det dårligt og blive meget ked af det hvis MIN HUND ALDRIG HAVDE GJORT NOGET OG NOGEN SÅ MENTE: FÅ DOG DEN HUND AFLIVET.
    Prøv at sætte jer ned med den fornemmelse at nogen ville sige dette om JERES HUND. Og nu kan de der gerne vil opdrage deres hund til en god familie hund ikke engang få lov til dette. Jeg synes at det er synd for disse hunde ejere. Jeg håber aldrig at jeg skal opleve det samme, man kan ikke skære alle over en kam........


  • #12   15. sep 2010 Synes det er en rigtig vigtig tråd det her -

    tror desværre ikke så mange er klar over netop disse problemer mange liste-hundeejere står med, blot for at få lov at være her, og få lov at træne sin hund, eller finde et sted at bo....



Kommentér på:
synes det fandme er synd !

Annonce