{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.052 visninger | Oprettet:

Tror hun er lederen.. {{forumTopicSubject}}

Hejsa
Nogen som ved hvad man kan gøre når ens hund tror hun er lederen af flokken???

Hun gør hver gang vi ser en anden hund. Super pinligt... Og når nogen går på opgangen får den også hele armen...
Eller hvis hun ser hunde og andre dyr i TV går hun helt amok...
Hun er altid meget opmærksom...
Kan det ikke godt tyde på at hun tror hun er lederen???

Og hvad gør man ???


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tror hun er lederen..
  • #1   19. jun 2010 Næ, det synes jeg ikke der er noget der tyder på, at hun synes...

    Det lyder som om, hun er lidt usikker på sin omverden og hellere vil skræmme dem væk med gøen end at skulle stå face to face med det fremmede.

    Løsningen er miljøtræning og socialisering - inklusive træning i at ignorere andre hunde og vælge dig til i stedet.


  • #2   19. jun 2010 Vi har samme problem med Fie. Vi er gået i krig med vores vandehalløj vi bruger til vores kamæleon. Det er sådan en vandforstøver (hedder det det?).
    Hver gang hun gør eller knurrer af tv'et eller folk der går på opgangen så får hun et pust/sprøjt.
    Her efter en uge kan vi mærke væsenlig forskel - også når vi går ude. Det er som om hun godt "ved" at man ikke må gø af folk.


  • #3   19. jun 2010 Det er klart det ligger til racen men at gø som hun gør er der næppe mange andre som gør... kender flere med samme race og de går ikke sådan amok når de ser andre hunde eller tv'et....

  • #4   19. jun 2010 Vi har i øvrigt prøvet med en vandpistol når vi sidder ude på terrassen.. Det virker sådan nogenlunde faktisk... Men det ville blive noget værre noget herindenfor smiley Og samme se lidt for underligt ud når vi går tur smiley

  • #5   19. jun 2010 ved ikke om det passer, men så det i en video omkring hundes sprog og signaler.

    men hunde gæffer normalt ikke, det er noget mennesker lærer dem, og jo højere vi råber des højere gæffer hunden, for det gør dens ejer jo, så det må jo være rigtigt.
    Vi snakker roligt til vores af den grund, og den gæffer meget sjældent. så måske det er det som er problemet?

    Der tages forbehold for uvidenhed smiley


  • #6   19. jun 2010 Altså sådan en forstøver den laver ikke kæmpe vandpytter indenfor. Så det kan anbefales.

  • #7   19. jun 2010 Det er fuldstændig ligegyldigt hvordan det ser ud, når man træner - man skal gøre det, der virker.

    Personligt ville jeg nok ikke vælge lige den metode, men hvis du synes det virker, så tag da en vandpistol med ud i verden.


  • #8   19. jun 2010 Jeg har før set et program af Mig eller hunden hvor (jeg tror faktisk at det var Szhirley) som havde en dværgpincher der gøede af folk på opgangen også... De fodrede den med godbidder når det bankede på eller når folk gik på opgangen for at den forbandt det med noget godt... Ved ikke om nogen har gode erfaringer med denne ??

  • #9   19. jun 2010 Jeg har haft samme problem med Peanut, men det er NÆSTEN ovre nu.. jeg gjorde det at jeg, når vi mødte hunde på gå ture, satte mig ned ved siden af haam, og roligt og glad sagde at den anden hund var fin... jeg klappede den anden hund og lidt efter snuste Peanut til den anden og så vaar det det. det samme gjorde vi når der gik nogen på vejen, så sagde vi :nej Peanut, de må gerne være der... og fordi vi bor i en lille by så er folk dejlige hjælpsomme så en nabo har gået forbi en hel eftermiddag hvor vi sagde at de gerne måtte være der, de gange han IKKE gøede fik han en gotte og ros

  • #12   19. jun 2010 Tine

    er enig med de andre i at det tyder på usikkerhed.

    det er en god ide som du foreslår at give godbidder/rose når der kommer de "udløsende" situationer, men det kræver at du er meget opmærksom og kan nå at rose inden hun reagerer. hvis hun først når at begynde at gø, kan hun tro at du belønner for at gø. så tricket er at belønne INDEN hun når at reagere "forkert", og så fastholde hendes opmærksomhed indtil "faren" er drevet over.

    og som andre også skriver, så lad være med at skælde ud. hun vil tro at du gør sammen med hende og det kan opildne hende. at "straffe" hende vil kun skade jeres indbyrdes forhold, mens belønning for ønsket adfærd vil styrke jeres forhold.


  • #13   23. jun 2010 Jeg har ikke læst alle indlæg, så ved ikke om dette er nævnt.
    Men når en hund gør (uden den er blevet bedt om det) er det ofte for at advare lederen om at der er noget, som ikke skal være der.
    Hvis man skælder ud, bekræfter man bare hunden i at det er rigtigt. Mit bedste forslag er at rose hunden, vide at det ikke er farligt og at man har styr på det.
    Når vores hund gør af en mærkelig lyd, roser vi hende meget kort og siger "der er ikke nogen" hvorefter hun nu går hen og lægger sig igen. Næste gang lyden kommer ved hun at der ikke er noget at advare imod, og hun ignorerer lyden.


Kommentér på:
Tror hun er lederen..

Annonce