{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
946 visninger | Oprettet:

Blev overfaldet til hundetræning {{forumTopicSubject}}

vi har været til hundetræning her til formiddag, og en af de voksne hunde fra agillity holdet kom ned for at hilse på. Men pludselig blev han bare vildt sur på Ifur og snerrede meget slemt af ham og sprang på ham.
Ifur løb hen til mig, men den anden hund kom igen og gik nærmest til angreb på Ifur selv om han sad inde ved mig, så blev Ifur endnu mere bange eller også ville han beskytte mig og så begyndte han og gø af den anden hund.
Indtil ejeren kom og hentede hunden.
Jeg blev godt nok rystet, men spørgsmålet er nu hvad skal jeg gøre til næste træning hvis hunden kommer igen og under resten af træningen hvis Ifur kunne høre den anden hund gø (den gøer meget) så begyndte han at knurre og gø igen. Hvad skal jeg jeg gøre for at det ikke gentager sig og hvordan skal jeg klare Ifur her efter?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Blev overfaldet til hundetræning
  • #1   8. feb 2009 Det var desværre inden vores instruktør var kommet, jeg kommer næsten altid 20 min før. Så han var der desværre ikke.
    Godt nok, jeg troede i starten bare at det var mig der var blevet lidt pjevest..


  • #2   8. feb 2009 Lyder ikke rart:o(

    Skulle uheldet være ude en anden gang, så gælder det om at du viser Ifur du nok skal passe på ham. Dvs at du skal gå imellem ham og den anden hund, og jage den væk (self skal du IKKE sætte liv og lemmer på spil, hvis den anden hund er agressiv, så kig lige engang på den anden hund, inden du render imellem)

    Men normalt er det jo trænernes opgave at sørge for den slags ikke sker. Dvs at ejer til den anden hund, bør få besked på at holde snor på sin hund... Og så må man jo tage stilling til om sådan en hund hører til på AG-holdet


  • #4   8. feb 2009 CHINE: Jeg tror ikke der er nogle regler for om hundene må være løse, vi er på en sports plads hvor den ene ende bliver brugt til hvalpeholder, midten er os som er lydighed og den anden ende er dem der træner AG.
    Jeg fortalte det også også til vores træner da han kom, men ved ikke om han gjorde noget ved det. En af den andre på mit hold sagde at: "der skete jo ikke noget!" Derfor blev jeg i tvivl om det bare er mig der er pylret. Ved ikke om hunden er aggrasiv, men inden den gik amok på Ifur løb den hen til en anden hund, en hund hund og begyndte også at være "farlig" over for den. Det så ihvertfald voldsomt ud.
    Han havde hentet den flere gang nede fra os, da han gik amok på Ifur. Men ja... jeg kan hellere ikke helt sige at jeg er fejl fri for min hund løb også en enkelt gang op til deres, men gjorde så ingenting og gik med tilbage da jeg hentede ham. Men kan godt være det er mig der har fejlet.
    Jeg havde virkelig også lyst til at skælde ham ud, men jeg blev bare så chokkeret og havde travlt nok med at beskytte og berolige Ifur.

    Michelle: Det vil jeg gøre næste gang og så vil jeg nok holde Ifur i snor, selvom det er træls. Ja.. jeg har også tænkt det samme, om hunden måske bare skulle holdes i snor, men det kan godt være det bare er mig der er sippet, men det irritere mig lidt for jeg vil vildt gerne på AG-holdet når Ifur er gammel og stor nok, men jeg tror ikke jeg har lyst hvis den anden hund er der



  • #5   8. feb 2009 *no name, nu på viagra, for at få lidt potens *:
    Det prøvede jeg også idag, at aflede ham med guffer hver gang jeg kunne se at han så op mod AG banen og det hjalp også, men træls..
    Går bare med sådan en knude i maven, for jeg blev måske mere bange end Ifur.

    Christa :- ): Det er nok en helt anden form for træning. Træningen idag gik over alt forventning og der var intet med de andre hunde, dem legede ham lige så fint med. GUDSKELOV! Men det vil være træls. hvis jeg fra nu af skal have ham i snor pga. en anden hund



  • #6   8. feb 2009 Louise Britt -der er nogen hunde der reagerer på spidshundenes høje haleføring og højt ansatte ører. det har jeg osse oplevet med reiki (dog på ingen måde voldsomt, blot at den anden hund var utryg ved ham).

    Derfor er det self stadig ikke ok at den anden hund overfalder ham, men det kunne måske være forklaringen, hvis den anden hund ellers normalt ikke har de tendenser.


  • #7   8. feb 2009 Michelle: Det kan du have ret i. Jeg vil ihvertfald lige se tingene an til næste træning og "indfange" Ifur når den anden hund bliver sluppet løs

  • #8   8. feb 2009 Hvis en hund ikke lystre må den ikke være løs før træningen er igang og der er en instruktør tilstede..

    Det er ihvertfald regler der hvor vi gik med vores første Tibetaner..

    Hvilket de egentlig burde være over det hele.. Fordi har du en hund du ikke kan kalde til dig og som kan vise agressiv adfærd så skal den ikke ha lov til at gå uden snor undtagen når der trænes hvis du spørg mig...

    Var det sket ved Amy var jeg blev stik hamrende tosset ...


  • #9   8. feb 2009 Ja, der kan godt ske uventet ting på en træningsbane, og man kan tage alle de forholdsregler og mener til, og aligevel sker der uheld.

    Man udsætter sig selv og hunden, når man går til træning. og man kan være nok så forpasselig.

    Og så er der lige dem, som ikke kan forstå, at man blivver træt i hovedet, hvis hunden laver noget skidt, og at ejeren ikke kalder på hunden, så er der bare en skideballe i luften og så koster den en omgang, fordi man har kvajet sig.


  • #10   8. feb 2009 Dette er ikke okay , men få snakket om det der ude , det skal gerne være sådan at det er hyggeligt, at komme og træne sin hund , det ville ikke havde forgået ude hos os.

  • #11   8. feb 2009 Kjeld J: Nu skal det ikke lyde som om at vores træning er det være pjat og at der ikke er styr på det for det er der. Der er bare den ene hund som åbenbart så sig sur på Ifur.
    Jeg vil lige se om jeg kan få snakke ud med ejeren eller ihvertfald snakke med min træner næste gang. Og næste gang la' jeg være med at komme i meget god tid


  • #12   8. feb 2009 Jeg må tilstå at jeg nok var flippet ret meget på ejeren. Selvfølgelig kan der ske uheld, men jeg ved også fra egne erfaringer hvor meget sådan et "overfald" kan påvirke hunden det går ud over.
    Hvorfor er det at din hund var løs? Er bare nysgerrig, for det er jo ok hvis du har styr på den:)


  • #13   8. feb 2009 Camilla: Vi var kommet ned på sportspladsen og gået hen til vores del af træningsbanen. Der var kommet en labrador fra vores eget hold som også var løs og så slap jeg også Ifur for at de lige kunne hilse og lege lidt inden at træningen gik i gang.

  • #16   8. feb 2009 Basset Hound: Jeg vil også helt altid have at hundene er frie og selv finder ud af hvem der er stærkest og der plejer hellere ikke at være noget med andre hunde. Men den har var helt anderledes og Ifur reagere også meget anderledes i forhold til hvad han plejer.
    Han blev bange og søgte hjælp hos mig og som ejer til en halv stor hvalp syntes jeg man skal stille sig imellem og prøve at hjælpe sin hund.
    Det er ikke altid man skal gøre det, men i dette tilfælde syntes jeg ikke at jeg havde anden mulighed


Kommentér på:
Blev overfaldet til hundetræning

Annonce