{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
743 visninger | Oprettet:

Hvalp med på udstillingskig? {{forumTopicSubject}}

Hej alle i skønne hundeelskere :o)

Vi er et ungt par, som for en måned siden, fik vores første hund sammen. Vi overvejer at tage til udstilling med hende, for at få en fornemmelse af, hvor hun ligger i forhold til standarten og fordi vi påtænker, at få et enkelt kuld hvalpe på hende her om 2 år, hvis alt går vel :o)
Næste weekend er der udstilling i Hirtshals og vi overvejer at tage derop, for at se hvordan det hele foregår. Ville det være velset, at tage vores hvalp med, selvom hun ikke er tilmeldt den her gang og bare er med os som tilskuer?
Og tror I, at hun ville have en chance for en god vurdering, hvis vi tilmelder hende en udstilling? :o) På forhånd tak for hjælpen!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvalp med på udstillingskig?
  • #1   18. jun 2012 Det eneste i skal være bange for, er at hun vil stjæle en heeelt masse hjerter smiley
    at komme på en udstilling inden man selv skal udstille er faktisk en god ide.. Det er super socialisering af hvalpen, og både I og hunden får en fornemmelse af det at være på udstilling smiley I skal huske at hvalpen skal have sin vaccine i orden inden smiley

    Om hun kan få en god vurdering, kan jeg ikke sige :o) Jeg kender ikke til racen rent udstillingsmæssigt.. Men som jeg ser det er altid et forsøg værd at prøve med en udstilling smiley


  • #2   18. jun 2012 Jeg ville være fuldstændig ligeglad med hvad folk tænker, for det er suværen træning, og det tror jeg de fleste synes. I skal bare kunne se og mærke hvornår hun har fået nok og er træt, og det bliver udelukkende positive indput. Var selv i ballerup med min pige på hendes tre mdr. Fødselsdag igår, og det gik over al forventning, og hendes bror deltog også.
    Med hensyn til at udstille, så er det for tidligte hvis i skal kunne regne helt med det, men i finder ud af om hun tegner lovende, og det er god træning( også for jer) personligt mener jeg selv at hunden skal have præsteret noget før man avler, og så er en enkelt udstilling ikke nok. Og det mener jeg stadig selvom Dkk har slækket på kravene. Men det bestemmer man jo helt og holdent selv.

    Held og lykke med pigen:)



  • #3   18. jun 2012 Hov og undskyld. Kender intet til din races standard.

  • #4   18. jun 2012 Tak for jeres svar! Vi har vaccinerne i orden, så dem må vi lige huske papirerne på, nu hvor vi er blevet enige med os selv om, at vi skal afsted med Pixie :o) Udstillingen er arrangeret af Bulldogklubben og den vi påtænker at tage til i august er arrangeret af DKK.
    Vi har gået til hvalpetræning siden vi fik hende og det er lidt de samme øvelser vi har trænet her de sidste gange, som ses ved ringtræning. Men hvis vi bliver bidt af, at gå på udstilling med hende, vil vi helt sikkert overveje ringtræning :o)!


  • #5   18. jun 2012 ville tage til noget ringtræning inden i udstiller

    det er så mange ting alligevel man skal kunne i ringen end bare at gå rundt


  • #6   19. jun 2012 ta' hende da bare med smiley Super god træning og socialisering smiley

Kommentér på:
Hvalp med på udstillingskig?

Annonce