{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.098 visninger | Oprettet:

Hvalp med på udstillingskig?? {{forumTopicSubject}}

Hej alle i skønne hundeelskere :o)

Vi er et ungt par, som for en måned siden, fik vores første hund sammen. Vi overvejer at tage til udstilling med hende, for at få en fornemmelse af, hvor hun ligger i forhold til standarten og fordi vi påtænker, at få et enkelt kuld hvalpe på hende her om 2 år, hvis alt går vel :o)
Næste weekend er der udstilling i Hirtshals og vi overvejer at tage derop, for at se hvordan det hele foregår. Ville det være velset, at tage vores hvalp med, selvom hun ikke er tilmeldt den her gang og bare er med os som tilskuer?
Og tror I, at hun ville have en chance for en god vurdering, hvis vi tilmelder hende en udstilling? :o) På forhånd tak for hjælpen!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvalp med på udstillingskig??
  • #1   19. jun 2012 Det er da en super god idé at ta' jeres lille hvalp med til Hirtshals og kigge, så hun lige kan mærke stemningen. Og selvfølgelig skal I udstille hende - hun er jo en utrolig smuk lille bullerpige. Og vær forberedt på at få en meget træt hund med hjem efter alle de indtryk. Held og lykke med kommende udstillinger.

  • #2   21. jun 2012 Hej med jer. Vil bare lige sige at DKK holder ringtræning ude ved Maxi zoo her på lørdag, man skal bare dukke op. Det går vi til og har gjort det et stykke tid smiley Kato er helt oppe at køre når vi er i byen så han var også med ude og se udstilling i Aalborg, så det kan godt anbefaldes at tage dem med.

  • #3   24. jun 2012 Tak for sidst. Den bette pige så da bestemt ud til at nyde udstillingsstemningen. Inden I ved af det, er I hooked ligesom vi andre "tosser" :o)

  • #4   24. jun 2012 Det gjorde hun helt bestemt smiley det kan jo være man bliver bidt af det smiley


Kommentér på:
Hvalp med på udstillingskig??

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce