{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
719 visninger | Oprettet:

En lille fræk en {{forumTopicSubject}}

Det er første gang for dig. Når du læner dig tilbage og lægger dig ned spænder dine muskler sig. Du lader ham vente lidt, med en dårlig undskyldning, men han nægter at blive afvist når han nærmer sig dig.
Han spørger om du er nervøs, og du ryster modigt på hovedet. Han er meget mere erfaren, men det er første gang hans finger finder vej.
Han kommer længere ind og du ryster til; din krop bliver spændes hårdt, men han er forsigtig, som han lovede at være. Han kigger dig dybt i øjnene og siger til at du skal stole på ham, han har gjort dette mange gange før.
Hans leende gør at du slapper af, og du åbner dig mere, så han får mere plads til at lettere komme ind. Du begynder at bede til at at han skal gøre det hurtigere og skynde sig rigtigt meget, men han tager langsomt den tid han behøver for at spare dig for så lidt smerte som muligt. Når han trykker hårdere mærker du hvordan dit væv udviger sig; smerten bobbler op indeni dig, og føles som knivstik, og du mærker den kildrende fornemmelse af blodet som langsomt begynder at løbe. Han kigger uroligt på dig, og spørger dig om det gør ondt. Dine øjne er fyldte med tårer, men du ryster på hovedet og nikker til ham at fortsætte. Han begynder at røre sig ind og ud med smidighed, men du er nu helt følelsesløs af smerten og mærker ikke længere at han rører sig inden i dig.
Efter nogen frygtlige minutter mærker du at noget går i stykker indeni dig, og han trækker den ud af dig.
Du ligger nu helt afslappet, glad for at det endelig er overstået. Han ser på dig og ler varmt, og siger at du har været hans mest stædige, men også mest givende oplevelse.
Du ler og takker din tandlæge. Det var trods alt første gang du fik en tand trukket ud.
Hvad tænkte du egentlig på??? Jeg ved godt
hvad du tænkte på! PERVERST!!!



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En lille fræk en
Kommentér på:
En lille fræk en

Annonce