{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
998 visninger | Oprettet:

Frikadeller eller? {{forumTopicSubject}}

På lørdag skal jeg til min far's fødselsdag smiley . Da han er gift med en vegetar så spiser han også vegetar mad til hverdag, men min søster og jeg plejer så at sørge for lidt godt mad med kød til sammenkomster til ham (og selvfølgelig vegetar mad til konen), og af og til laver vi så en stor potion frikadeller og giver ham med hjem som han kan ligge i fryseren og tage op lidt af gangen til forkost på arbejde.

Men syntes efterhånden det bliver lidt ensformet med frikadeller hver gang. Skulle man prøve noget nyt? Eller måske bare en ny opskrift på frikadeller?

Hvad siger I? Nogle gode forslag til noget der kan fryses ned og tages op og spises i små portioner uden at skulle tilberedes ekstra? Og det skal være med kød i smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Frikadeller eller?
  • #1   15. feb 2018 Boller/kylling i karry
    Koteletter i fad


  • AT
    AT Tilmeldt:
    apr 2017

    Følgere: 5 Emner: 49 Svar: 971
    #3   15. feb 2018 panerede svinemørbradbøffer smiley

  • #4   15. feb 2018 Hvis han kan lide jeres frikadeller, så bliv ved med det smiley
    Det er da en sød tradition.
    Hiv ham måske lidt til side og spørg, om han snart er træt af deller smiley


  • #5   15. feb 2018 Orv, boller i karry ville jeg elske Haha
    Så kan man også evt lave både frikadeller og boller til karry.


  • #6   15. feb 2018 Kødsovs og boller/kylling i karry tror jeg måske bliver lidt besværligt at have med på arbejde (og dele op i små portioner uden det lykkedes mig at svine alt til og lave hul i poserne).
    Koteletter syntes jeg personligt blive kedelige når de er kolde.
    Græsk farsbrød kunne være en god ting, det passer lige til et stykke rugbrød og noget salat.

    Han er skam glad for vores frikadeller, det er vist bare mig der syntes det er ensformigt smiley
    Og så er det så dejligt praktisk, lige til at tage et par stykker med.

    Men jeg kunne vel også lave pirogger med noget kød i? De er også ret praktiske at tage med.

    Jeg syntes som sagt bare han trænger til noget nyt, som kan stille hans kødlyst smiley


  • #7   15. feb 2018 Empanada er en anden mulighed
    https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=5476


  • #9   15. feb 2018 måske duer fiskefrikadeller også, for de spiser normalt heller ikke fisk smiley

  • #10   15. feb 2018 Er fisk ikke kød? o.O

    Pirogger, måske de der skotske æg? fyldte pandekager kan også portionsfryses. små kyllingespyd? smiley


  • #12   15. feb 2018 Når jeg laver mad til mine forældre, laver jeg typisk dét de ikke selv kan lave. Min mor kan slet ikke lave mad mere, og min far er meget begrænset. Han kan koge kartofler, ris og pasta, og så kan han stege kød. Men sovs kan han slet ikke finde ud af smiley

    Så jeg plejer at lave en portion frikadeller og en spand mørbradgryde. Og har jeg tiden til det, laver jeg nogle små forlorne harer med sovs, så de bare kan varme det de lige kan spise og gemme resten. Generelt er det ret smart at lave farsbrød i små udgaver, for sådan et bliver rigtig kedeligt af at blive varmet i skiver.

    Heldigvis er det min mor der i sin tid har lært mig at lave sovs, så den falder altid i god jord hjemme hos forældrene smiley


  • #13   15. feb 2018 Hvad med kyllingebryst med bacon viklet om og så stegt i ovnen. De kan krydres efter behag, fyldes evt. m/pikantost og smager godt med lidt groft brød og salat til, eller skåret i skiver på en rugbrødsmad.
    Alternativt stegte kyllingelår.
    En anden ide kunne være mørbradbøffer med lidt stegte bløde løg/champignon. Fryses ned i små portioner, så der er til at tage med på arbejde.
    Kan han li' stegt lever? Jeg elsker en skive stegt lever og lidt bløde løg til en skive brød, men det er det jo ikke alle der gør.


  • #14   15. feb 2018 altså små bakker med mørbradbøf og sovs med champignon er også altid lækkert og lige til at varme i en ovn..

  • #15   15. feb 2018 lækkert med lidt muligheder smiley

    Jeg tvivler på at han kommer til at bruge tid på at varme mad på arbejdet, han er typen der har svært nok ved bare at holde en pause (plus at der altid er nogen der har brug for hjælp og tilkalder ham i tide og utide, han er computernørd og de andre kan jo ikke arbejde hvis de ikke kan få computerne til at virke).

    Men det er jo også en mulighed at lave nogle frikadeller til arbejdet og så noget andet til at hygge sig med nogle af de andre dage, så må konen bare nøjes med selv at spise vegetar mad smiley


  • #16   15. feb 2018 Flæskesteg - flæskesteg smager også fantastisk på et stykke brød i madpakken.
    Jeg synes, at du skal lave både flæskesteg OG frikadeller. smiley


  • #17   15. feb 2018 Hvis det er frikadeller han er glad for,og i gerne vil prøve noget andet så prøv forloren hare

  • #18   15. feb 2018 Han er glad for alt kød, men når han så gifter sig med der ikke kan tåle kød så er det jo ikke nemt (og hvad gør man ikke for kærlighed smiley )

    Tror jeg laver flere forskellige ting i store portioner, så kan han få halvdelen og så har jeg også selv noget til fryseren (hvilket også gør min mand glad, for jeg kan ikke li frikadeller og flæskesteg og det havde jeg tænkt kunne være noget af det)


  • #19   15. feb 2018 hvad med en lækker hjemmelavet rullepølse smiley

Kommentér på:
Frikadeller eller?

Annonce