{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
677 visninger | Oprettet:

Skovsvin på den fede måde. {{forumTopicSubject}}

Har været så heldig at få mulighed for at købe 1/2 gris i dag, som er opvokset i en skov her på Lolland. Kun kort transport til slagteriet, hvor de er omgivet af mennesker, som de kender = næsten ingen stress. Hundene har fået lækre ben, og lidt fars, og jeg glæder mig helt vildt til selv at sætte tænderne i svinet smiley

Godt nok spændt på at smage om der er store forskel i smagen på mit skovsvin, i forhold til alm/eller øko svin ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Skovsvin på den fede måde.
  • #1   30. sep 2015 Lyder spændende ... del da gerne erfaringer når du har smagt ....

  • #2   30. sep 2015 Skal jeg nok. Har dog lige det "problem" at jeg har tænkt mig at lave frikadeller i dag......og jeg kan bare ikke lave frikadeller smiley Så jeg har ikke de store forventninger.
    Normalt har jeg brugt kalv/flæsk til frikadeller, uden succes. Men nu forsøger jeg mig altså med ren flæsk her til aften, så må vi jo se hvordan det går ??? smiley


  • #4   30. sep 2015 Kan du ikke lave frikadeller??

    Det var dælens..

    Et halvt kilo hakket kød - ren flæsk eller hk. kalv og flæsk.
    2 æg
    Et stort revet løg. Ikke hakket, det skal være helt moset/blendet
    2 tsk salt, ca.
    2 dl rasp
    Peber efter smag

    Rør farsen godt med salt først og tilsæt så resten. Lad hvile lidt tid og så skal der formes og steges..

    Smager brandhamrende godt.


  • #5   30. sep 2015 Skovsvin er det bedste jeg nogensinde har smagt!!
    vi (her på Bornholm) havde en gæv gut der satte produktion i gang med skovsvin, en speciel race jeg ikke husker navnet på, de tullede rundt i en indhegnet skov og havde en fest.
    wow noget kød!! mørkt, smagfuldt og vildt mørt!

    desværre var han nødsaget til at få tilført kapital, og en pengemand tog over- fyrede gutten og nedlagde projektet.
    skammeligt smiley


  • #7   30. sep 2015 der er nu forskelle på hvordan man laver de der deller .... jeg bruger kun 1 æg til 500 gr kød, og så bruger jeg almindeligt vand, og kommer gerne havregryn i også ...

  • #8   30. sep 2015 HØRT rotterne! det er også min hemmelige opskrift, dog kaster jeg bare lidt vand eller danskvand i smiley

  • #10   30. sep 2015 gulerødder er fint, eller lidt tørret kværnet chilli, eller persille smiley

  • #12   30. sep 2015 smiley lasagne skal laves fra bunden smiley
    det er dødssynd at snyde med den.. ohhh jeg laver dk`s bedste lasagne, som noget af det eneste jeg er rigtig god til i køkkenet smiley


  • #14   30. sep 2015 hahaha shit... smiley

  • #16   30. sep 2015 YES, jeg kan lave frikadeller smiley smiley smiley For første gang, nogensinde, er det lykkedes mig at lave frikadeller som smager skide godt. Jeg er så stolt smiley
    Har forsøgt alt muligt/forskellige opskrifter, og de smagte ikke af en skid smiley
    Tror muligvis at jeg ikke har haft tilsat nok salt og peber, men i dag var de bare helt perfekte smiley
    Hvilket jo så er temmeligt heldigt, når man tager i betragtning at jeg nu har ca. 6,5 kg fars i fryseren. Nu har jeg da fået blod på tanden mht. at lave hjemmelavede frikadeller igen, uden at snyde med frikalet smiley


  • #18   1. okt 2015 Jeg må også indrømme at jeg ikke synes at der er den store smagsforskel på øko/frilandsgris, og så en konventionel gris. Men til gengæld er samvittigheden over at spise gris væsentlig bedre, når jeg ved at grisen har haft det godt smiley
    Er dog spændt på at se om det giver nogen forskel, når nu grisen har levet i en skov, hvor den naturligvis også har spist rødder, nødder, frugt osv. ?

    Elsker frikadeller, og er opvokset med en mor, der laver verdens bedste frikadeller smiley Så det har irreteret mig grænseløst at mine egne deller smagte af ingenting smiley Men i går havde jeg jo så endelig succes med at lave skønne frikadeller, for første gang smiley Glæder mig helt til at spise madpakke, med frikadeller i dag, når jeg skal på job smiley
    Lige nu er jeg i gang med at koge rullepølse, spændt på at smage den ! Har desværre ikke en rullepølsepresse, så den bliver jo nok lidt "løs i det" men smagen fejler forhåbentligt ikke noget smiley


Kommentér på:
Skovsvin på den fede måde.

Annonce