677 visninger
|
Oprettet:
Ann-marie H, nu med fartstriber
Tilmeldt:
13. dec 2010 Følger: 10 Følgere: 26 Hunde: 6 Emner: 278 Svar: 8.764
Tilmeldt:
13. dec 2010 Følger: 10 Følgere: 26 Hunde: 6 Emner: 278 Svar: 8.764
Skovsvin på den fede måde. {{forumTopicSubject}}
Har været så heldig at få mulighed for at købe 1/2 gris i dag, som er opvokset i en skov her på Lolland. Kun kort transport til slagteriet, hvor de er omgivet af mennesker, som de kender = næsten ingen stress. Hundene har fået lækre ben, og lidt fars, og jeg glæder mig helt vildt til selv at sætte tænderne i svinet
Godt nok spændt på at smage om der er store forskel i smagen på mit skovsvin, i forhold til alm/eller øko svin ?
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 87 Hunde: 4 Emner: 946 Svar: 17.499
dec 2010
Følger: 10 Følgere: 26 Hunde: 6 Emner: 278 Svar: 8.764
Normalt har jeg brugt kalv/flæsk til frikadeller, uden succes. Men nu forsøger jeg mig altså med ren flæsk her til aften, så må vi jo se hvordan det går ???
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
Det var dælens..
Et halvt kilo hakket kød - ren flæsk eller hk. kalv og flæsk.
2 æg
Et stort revet løg. Ikke hakket, det skal være helt moset/blendet
2 tsk salt, ca.
2 dl rasp
Peber efter smag
Rør farsen godt med salt først og tilsæt så resten. Lad hvile lidt tid og så skal der formes og steges..
Smager brandhamrende godt.
jun 2013
Følger: 35 Følgere: 434 Hunde: 7 Emner: 102 Svar: 8.200
vi (her på Bornholm) havde en gæv gut der satte produktion i gang med skovsvin, en speciel race jeg ikke husker navnet på, de tullede rundt i en indhegnet skov og havde en fest.
wow noget kød!! mørkt, smagfuldt og vildt mørt!
desværre var han nødsaget til at få tilført kapital, og en pengemand tog over- fyrede gutten og nedlagde projektet.
skammeligt
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 87 Hunde: 4 Emner: 946 Svar: 17.499
jun 2013
Følger: 35 Følgere: 434 Hunde: 7 Emner: 102 Svar: 8.200
jun 2013
Følger: 35 Følgere: 434 Hunde: 7 Emner: 102 Svar: 8.200
jun 2013
Følger: 35 Følgere: 434 Hunde: 7 Emner: 102 Svar: 8.200
det er dødssynd at snyde med den.. ohhh jeg laver dk`s bedste lasagne, som noget af det eneste jeg er rigtig god til i køkkenet
jun 2013
Følger: 35 Følgere: 434 Hunde: 7 Emner: 102 Svar: 8.200
dec 2010
Følger: 10 Følgere: 26 Hunde: 6 Emner: 278 Svar: 8.764
Har forsøgt alt muligt/forskellige opskrifter, og de smagte ikke af en skid
Tror muligvis at jeg ikke har haft tilsat nok salt og peber, men i dag var de bare helt perfekte
Hvilket jo så er temmeligt heldigt, når man tager i betragtning at jeg nu har ca. 6,5 kg fars i fryseren. Nu har jeg da fået blod på tanden mht. at lave hjemmelavede frikadeller igen, uden at snyde med frikalet
dec 2010
Følger: 10 Følgere: 26 Hunde: 6 Emner: 278 Svar: 8.764
Er dog spændt på at se om det giver nogen forskel, når nu grisen har levet i en skov, hvor den naturligvis også har spist rødder, nødder, frugt osv. ?
Elsker frikadeller, og er opvokset med en mor, der laver verdens bedste frikadeller Så det har irreteret mig grænseløst at mine egne deller smagte af ingenting Men i går havde jeg jo så endelig succes med at lave skønne frikadeller, for første gang Glæder mig helt til at spise madpakke, med frikadeller i dag, når jeg skal på job
Lige nu er jeg i gang med at koge rullepølse, spændt på at smage den ! Har desværre ikke en rullepølsepresse, så den bliver jo nok lidt "løs i det" men smagen fejler forhåbentligt ikke noget
Skovsvin på den fede måde.