{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
11.613 visninger | Oprettet:

Hvor meget brunch til 43 personer? {{forumTopicSubject}}

Jeg bliver 22 år og det skal fejres, da jeg ikke har holdt fødselsdag siden min 18-års. Da jeg er på SU bliver det ikke aftensmad og jeg tænker så på en brunch bestående af:

- Røræg
- Bacon
- Pandekager med sirup
- Brunch-pølser
- Blødkogte æg
- Frugt
- Rugbrød
- Franskbrød
- Lidt forskellig pålæg
- Nogle små brunchkartofler

Drikkelse
- Te
- Kaffe
- Saftevand

MEN hvor meget skal jeg købe pr. person? Der bliver 8 børn ud af de 43....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvor meget brunch til 43 personer?
  • #1   11. dec 2013 Hmmm min erfaring er næsten at brunch bliver dyere smiley
    Ved ikke lige hvor meget du skal bruge pr. person, vi lavede brunch for 8 og brugte næsten 1000 kr...
    Men tænk på at folk spiser lidt mindre når der er så meget, men der er nogle ting, der bliver spist mere af end andre smiley


  • #2   11. dec 2013 Det lyder godt nok til at ku blive ret dyrt , ville sige nogen grove boller og leverpostej måske ku hjælpe lidt , det mættet ihvertfald med grov boller smiley

  • #3   11. dec 2013 Hvorfor saftevand? Jeg ville købe juice.

  • #4   11. dec 2013 Jeg tror ikke det bliver dyrere end en omgang aftensmad....
    Tænker jo bare at der ikke skal laves overflod af hver ting og så skulle det gerne blive mindre i kr og øre, men vil jo heller ikke lave for lidt?


  • #5   11. dec 2013 Altså det bliver dyere end aftensmad i og med du skal bruge flere forskellige ting, og der samtidig skal være nok af hver ting, til hver ^^

  • #6   11. dec 2013 Bruch er desværre pænt dyrt - også selvom man laver det meste selv smiley
    Jeg tror ikke på at man sparer en dyt ved at lave brunch fremfor aftensmad.. det har jeg ihvertfald ikke gjort. Det er blevet over 1000kr sidste år, selvom jeg bagte alle brød selv, lavede pandekager selv osv..

    Det er jo svært at sige med mængden, men min erfaring siger mig at folk spiser MEGET! Jeg holder bruch hvert år til min fødselsdag. Det er ca til 15-22 personer og jeg har:
    1 liter græsk youghurt rørt med vanilje med solbær sylt og mysli
    3 meget store franskbrød
    1-2 rugbrød
    Minimum 1 pandekage til hver, gerne flere
    Æggemuffins m bacon min. 1 til hver (nok 2 store bakker æg)
    Minimum 3 små pakker pølser, der skal min være 3 til hver
    4-5 pakker pålæg
    1 stor leverpostej
    1 bakke champignon
    2 pakker bacon i skiver
    Derudover er der marmelade, påægchokolade, frisk frugt, ost og sådan..

    Drikkelse er hjemmelavet iste(laver minimum 2 liter på forskud), 4 liter juice, 2 liter mælk, alm. te og kaffe


  • #8   11. dec 2013 Jeg lavede brunch for et par uger siden til 10.
    Til røræg brugte jeg 30 æg,
    Jeg lavede 0,5 kg pølser og 0,5 kg bacon og det passede meget godt.
    Jeg lavede 2 pandekager til hver, men det var faktisk alt for meget, ds min erfaring er at de helt vil have bacon, pølser og æg.
    Vi havde købt et rugbrød, der blev det halve spist og i stedet for franskbrød købte vi 2 rundstykker pr. Mand, de spiste i gennemsnit 1,5 pr. Mand.
    Kaffe vi drak 2 kander tror jeg.
    Håber dette kan bruges smiley


  • #9   11. dec 2013 Mange tak for svar...
    Nu fik jeg dog lige at vide at det lokale jeg troede var gratis at leje (igennem forening) koster 1700 kr. at leje smiley

    Så der bliver (igen) ikke holdt fødselsdag for hele familien øv smiley


  • #10   11. dec 2013 Øv hvor træls smiley

  • #11   11. dec 2013 Ja, troede godt nok det var et symbolsk beløb hvis det var noget, for vi betaler utrolig meget til fællesudgifter

  • #13   11. dec 2013 Jeg er også ret så sikker på Brunch bliver pænt dyrt, og aftensmad kan gøres MEGET billigere. Til aftensmad kan man jo lave en gryderet , lave et tag selv bord hvor der er frikadeller, tærte, salat, pastasalat, brød, dressing osv, men alligevel er det jo noget som er rimelig billigt at lave.

    Jeg holder fødselsdag til januar, og det bliver til aftenmad, da jeg kunne regne ud det ikke ville koste mere, end hvis jeg inviterede til det store kagebord som jeg plejer.


  • #15   11. dec 2013 Synes bare vi regnede lidt på aftensmaden og den blev i hvertfald dyr - især når der også skulle drikkevarer til (cola, vin, øl) - så kunne det bedre betale sig med brunch...

    Men nu er det jo også ligemeget smiley


  • #17   11. dec 2013 Søren
    Det er nu først til næste år d. 2 jan såå smiley


  • #19   11. dec 2013 Men jeg skal nu klart lige kigge på budgettet igen, synes bare det virkede mere uoverskueligt med aftensmad smiley

  • #20   11. dec 2013 Maria: Jeg havde det på samme måde sidste år, at brunch nok var billigere.. var HELT i chok over hvor dyrt det blev. Fx kan jeg lave gryderet til mine 15-20 mennesker og være helt dækket ind mængdemæssigt:
    2-4 poser ris 20-40kr
    3kg kyllingefilleter (der er tit tilbud på store mængder) 150kr
    2x3 porrer 30kr
    2 poser peberfrugter 30kr
    2 bøtter flødeost 30kr
    2 halve piskefløder 30kr
    1 mælk 6kr
    1 net løg 13kr
    1 pose paprika 6kr

    Det ville slet ikke komme i nærheden af hvor meget jeg gav for brunch sidst smiley


  • #21   11. dec 2013 Ja det kan godt være jeg så tager helt fejl smiley
    Må se om jeg kan få lov til at holde det hos min mor, men så skal jeg nok lige skære lidt ned, selvom alt er familie smiley


  • #22   12. dec 2013 Det er MEGET billigere at lave aftensmad. Bare se på hvor mange æg du skal bruge til brunch, det løber altså ret så meget op bare i det.

Kommentér på:
Hvor meget brunch til 43 personer?

Annonce