{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.646 visninger | Oprettet:

Lea Juhl K
Lea Juhl K
Tilmeldt:
6. jan 2012
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50

Prop i øret hver gang efter bad {{forumTopicSubject}}

Hej alle.

Ja, det er et lidt fjollet spørgsmål. Men nu har jeg i et par uger oplevet at mit ene øre lukker fuldstændig til hver gang jeg har været i bad. Det kommer stort set med det samme, men bliver altid værre i løbet af natten, så det trykker og gør ondt dagen efter.

Det varer flere dage før det går i sig selv, og så har jeg som regel været i bad igen - så har vi balladen, fordi det jo så konstant er lukket. Det er meget generende...

What to do? smiley På forhånd tak - og god dag til jer alle.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Prop i øret hver gang efter bad
  • #2   13. maj 2013 Det kan være så mange ting, men det mest nærliggende er at du har en klump ørevoks i øret. Jeg har kontakt eksem og det er næsten så sikker som amen i kirken at hvis jeg kommer i længerevarende kontakt med noget jeg er allergisk overfor, så stopper mit øre til med voks - og det er altid værst efter brusebadet.

    Har du prøvet at rense øret? Man kan få nogle dråber og en ørepumpe på apoteket til at rense ører med. Hvis det ikke hjælper, så må du nok et smut forbi lægen.


  • Lea Juhl K
    Lea Juhl K Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50
    #3   13. maj 2013 Tak for svarene begge to! Jeg prøver lige i morgen at tage en tur forbi enten apoteket eller lægen. smiley

  • Lea Juhl K
    Lea Juhl K Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50
    #5   13. maj 2013 Okay, jeg er heller ikke helt sikker på, at jeg selv vil eksperimentere med det. smiley

  • #7   13. maj 2013 R.I.P. kære sofadyr: Hvad er det for noget fra apoteket din læge mener er noget fis? Nu er der jo mange forskellige præparater og måder at fjerne ørevoks på. Jeg bruger cerumenol dråber, som jeg godt nok købte dengang jeg boede i Schweiz, og så en ørepumpe med lunkent vand til at få proppen ud når cerumenolen har fået lov at virke lidt.

    Så skylningen burde være det samme som hos ens alm. læge - ellers skal man vist til en ørespecialist for at få proppen fjernet med pincet/krog? (hvilket vist også er det bedste og sikreste)


  • #9   13. maj 2013 Hmmm... jeg ser ikke nok reklamer åbenbart. smiley

    Aner ikke om cerumenol kan købes i Danmark, det gik jeg faktisk bare ud fra da det skulle være fuldstændig harmløst, men ellers kan man jo få noget tilsvarende eller bare bruge glycerol.


  • Lea Juhl K
    Lea Juhl K Tilmeldt:
    jan 2012

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 50
    #10   13. maj 2013 Øv hvor træls 'Rotterne'. smiley Men tusind tak for rådet!

Kommentér på:
Prop i øret hver gang efter bad

Annonce