{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
742 visninger | Oprettet:

Til Amstaff ejere, og venner af disse. {{forumTopicSubject}}

Udtalelse fra præsidenten fra den franske avls-klub:

I denne før-valg periode giver de seneste tragiske tilfælde af hundebid megen bekymring for vore avlere.

Den seneste udtalelse fra Nicolas Sarkozy, fransk indenrigsminister, er bevis for, at der er grund til bekymring.

I begyndelsen af 2005, da de forskellige ministerier besluttede sig for at arbejde på en opdatering af "farlige hunde" loven fra 1999, udsendte avls-klubben en skrivelse for at forsvare Staffordshire Bull Terriere, da denne race specielt var i farezonen på det tidspunkt. Det 200-siders dokument - inklusiv snesevis af vidneerklæringer og hundredvis af fotos - blev sendt til myndighederne, men er til dato ikke blevet besvaret. På trods af dette, var masse-mobiliseringen en stor succes.

Jeg føler at det er vigtigt, at starte en lignende aktion til fordel for American Staffordshire Terriere, der er specielt udsat for øjeblikket og allerede er taget med på "B listen" af den franske avls specifikke lov. Bull Terriere synes mindre udsatte for øjeblikket, men vi må være vågne og klar til at handle til fordel for disse, hvis det bliver nødvendigt.

Det er tid for venner af Amstaff til at glemme personlige følelser og samle sig om arbejdet med ar udarbejde en skrivelse som Club Francais des Amateurs de Bull terrier, d'American Staffordshire Terrier et de Staffordshire Bull Terrier vil videresende til de involverede ministerier.

Men for at være effektiv skal denne handling være metodisk og præcist.

Jeg skal derfor anmode alle Amstaff venner, ligegyldig hvem de er (avlere, professionelle, venner, naboer, ejere af andre racer osv) - social status underordnet - om at sende os al information (breve, e-mails, digitale foto eller udprintninger, kopier af studier osv) for at vise hvor stabil og social Amstaff'er kan være. Vi kan alle gøre en forskel: nogle få linier fra en kæledyrs-ejer er lige så vigtige som en udtalelse fra en hunde-adfærsforsker eller dyrlæge.

Jeg skal derfor alle om at videresende denne meddelelse på en eller anden måde (til venner og bekendte) og sende alle de ting de modtager til en af de følgende adresser:

- Mr Emmanuel TASSE 6 quater rue du 18 juin 1940 Appt 162 94700 MAISONS ALFORT president@cfabas.fr

- Mr Franck FIQUET 173 rue de Lattre de Tassigny 59128 FLERS EN ESCREBIEUX franck.fiquet@cfabas.fr

På vegne af franske Amstaff'er: Mange tak.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Til Amstaff ejere, og venner af disse.
Kommentér på:
Til Amstaff ejere, og venner af disse.

Annonce