{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.021 visninger | Oprettet:

Til amstaff ejere:) {{forumTopicSubject}}

Jeg har skrevet privat til mange amstaff ejere, men så slog det mig; hvorfor opretter jeg ikke bare et emne om det i forum;)
Nå, men som nogen ved mistede jeg min hund for noget tid siden og er allerede nu begyndt at lede efter min fremtidige race. Køb af hund bliver ikke aktuelt nu, først om et par år, men det er jo altid godt at være tidligt ude.

Nu til min pointe: Jeg er altså bare en af dem der bedst kan lide muskelhunde og er faldet for amstaffen. Har prøvet at bilde mig selv ind at det var en bette hund jeg skulle have eller en der er noget nemmere at have med at gøre, men nej nej nej. Det er ikke mig når alt kommer til alt;)

Jeg vil gerne høre amstaff ejernes egne erfaringer og ikke kun opdrætteres erfaringer for at få det mest realistiske billede.

Så...
Hvad er det mest positive ved denne race?
Det mest negative?
Ved godt de skal have megen motion og aktivering, men hvordan er jeres rutine? Hvad laver I med dem for at gøre dem både fysisk og mental tilfredse?
Vil super gerne træne med min hund (hvis der overhovedet er nogle steder der tager dem ind til den tid) så vil høre om de er lette at gøre lydige?
Har I haft alene hjemme problemer med dem selvom I havde trænet alene hjemme? Andre ting jeg skal vide?
På forhånd tusind tak.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Til amstaff ejere:)
  • #1   29. okt 2008 Det mest posetive ved min hund er at jeg kan overraske mange ved at de oplever ham og får deres foredomme smadret i sænk.
    Det mest negative er foredommene men det har man lært at leve med.

    Min kan bruge 6 timers trampende rundt i skovene eller aktivering eller 1 times aktivering om dagen og der er ingen forskel på ham. I starten var det gå pænt vi trænede meget, så blev det socialiseringen, så kom alt det sjove som spor og de fede cirkustricks.
    Min har aldrig smadret eller rørt noget i hjemmet og han holder sig 17 timer hvis det regner


  • #2   29. okt 2008 jeg har en blanding der er 75% amstaff så blander mig lige:D

    det mest positive: de er så kærlige.. af alle hunde har jeg aldrig mødt større glæde eller lyst til at putte..

    det negative: at det er en terrier *G* de har lidt det der terriergen med de er lidt selvstændige, og kan godt skide lidt på hva du siger når de er teenagere.. og medierne..

    min rutine er:

    morgentur på 20min

    eftermiddagstur når jeg kommer hjem på 45 min

    aftentur på 30min

    godnat tur på 15-20min


    derudover leger vi meget med kaste bold, og "søge".. vi trækker også lidt om kap..

    mentalt:
    lydighedstræning

    hukommelsestræning via at lære tricks

    søge
    osv...

    træningsteder:

    dch
    dkk
    pt træner jeg i roskilde schæferhunde klub

    de er lærenemme, hvis de ved du bestemmer


    alenehjemmeproblemer:

    JA!!!
    han var så god til det til han blev kønsmoden, og ud af den blå luft blev han seperationsangst.. han her spist 3 dørkarme, revet tapet ned, og hevet lidt vinylgulv op..
    Men indsatsen med adfærdsterapeut har idag fjernet de problemer, og han er dejlig nem igen:D


  • #3   29. okt 2008 jeg vil nok sige det samme som * Vivi - trækker alle over en kam * og så kan jeg også lide en hund man kan tage på stranden der er krudt i som man ikke skal skubbe i gang. derefter kan jeg godt lide skønheden på hunde racen altså udsendet

    hilsen os smiley men fordomme er klart det negative for nogle gange tør andre ikke engang at lege med cezar så har ikke en chance for at modbevise andet


  • #4   29. okt 2008 Tusind tak for jeres svar allesammen:) Det er sgu svært for vil være sikker på den race jeg vælger er den rigtige for mig, hihi godt jeg har lidt tid til at tænke mig om.. Er der nogen som helst forskel på om jeg vælger en tæve eller en hanhund? Tror jeg ville vælge en tæve nu her og kan egentlig ikke sige hvorfor hvis jeg skal være ærlig, men er der forskel udover den åbenlyse;D

  • #5   30. okt 2008 Synes noget af det der er dejligst er at de er fulde af energi og helt afslappede inde, er mine ihvertfald =)

  • #6   31. okt 2008 Igen tusind tak for jeres svar, alt kan bruges:) Det er jo faktisk en stor beslutning der skal tages.. Synes virkelig den lyder som en hund for mig, men skal lære endnu mere inden og besøge nogle kenneler før jeg beslutter mig:)

Kommentér på:
Til amstaff ejere:)

Annonce