1.575 visninger
|
Oprettet:
Jeg kan bare ikk lide fondant:/ {{forumTopicSubject}}
Hejsa alle jer der skide dygtige til fondant jeg skal lave en kage til min egen fødselsdag og den skal helst være mere udover en alm kage:)
jeg har prøvet at lave fondant før men eiw hvor kan jeg ikk lide det?det alt for sødt:)så hvad ka jeg så overtrække med?
Overvejer at købe færdiglavede blomster så nogen på en side man kan få nogen i æsker:) enten den slags eller os etbillede til at sætte ovenpå kagen Men jeg vil gerne have hjælp til
Overtræk
fyld
sider med trin for trin hvordan man evt former kagen eller dekorere osv
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
Jeg tror egentlig de fleste lægger fondanten til side på tallerkenen ;o)
aug 2008
Følger: 7 Følgere: 9 Hunde: 4 Emner: 446 Svar: 3.686
Men du kan vel egentlig også bare "overtrække" kagen med noget andet, så som chokolade ganache, chokoladesmørcreme ( som smager godt, jeg bryder mig normalt ikke om smørcreme ) eller andre ting
dec 2009
Følger: 11 Følgere: 10 Hunde: 1 Emner: 86 Svar: 1.133
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.205
Pynt med friske bær, og den er endnu smukkere =)
jul 2007
Følger: 31 Følgere: 28 Hunde: 2 Emner: 474 Svar: 2.356
aug 2006
Følger: 38 Følgere: 71 Hunde: 4 Emner: 649 Svar: 48.133
(link fjernet)
jun 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 1 Emner: 24 Svar: 145
jul 2007
Følger: 31 Følgere: 28 Hunde: 2 Emner: 474 Svar: 2.356
okt 2007
Følger: 40 Følgere: 36 Hunde: 1 Emner: 509 Svar: 2.022
du skal bruge
marcipan
flormelis og
glukose sirup (som købes i kvickly)
Kan bare ikk huske blandingen ....
jul 2007
Følger: 31 Følgere: 28 Hunde: 2 Emner: 474 Svar: 2.356
Tror jeg hælder mest til det der icin men hvad gør jeg ved lagen først? Smører den op ikke ? Er der film med dette os?
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.936
Her kan du lære at lave marcipanroser. Jeg plejer ikke at lave den der "fod", som midten står på, men det kan godt være, det er nemmere sådan. Hvis du vil have marcipanen lyserød, ælter du den sammen med flormelis og rød frugtfarve til den ser fin ud. Jeg synes nu også, de kan være flotte bare i naturlig marcipanfarve f.eks. på en chokoladeovertrukket kage.
Min barndoms fødselsdagskage var en almindelig lagkage med creme og hinbærsyltetøj dækket med et tyndt lag grøn marcipan og pyntet med de lyserøde roser. Nogle gange var det grønne drysset med flormelis og så var der klippet små hakker i, så man kunne se det røde syltetøj igennem. Lidt svært at forklare, men ret flot
Jeg kan bare ikk lide fondant:/