{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
810 visninger | Oprettet:

En sjældenhed {{forumTopicSubject}}

Kære hg. smiley

Så ramte vi 1. december og nu er det nu. Der er ingen vej udenom, julen står for døren, året går på hæld og sammen med dette, kommer folks råb om hjælp.

Nogle råber højt, andre råber lavt, nogle står stille og tiden og håber på at holder de blot vejret, går det hele forbi.

En skam, at nogle vælger at gå glip af, noget så smukt som julen og årets allersidste dag, allersidste time, minut, sekund, ja selv nanosekunder bliver vel talt i enkelte folkelag.

At se en ny dag er noget vi er vant til, vi skal blot sove så er det overstået, men at fejre det nye år, byde dette velkommen, det sker kun en gang om året. Et enkelt sekund adskiller det nye fra det gamle.

2010, det bliver vendepunkt for mange. Finanskrise eller ej, der kommer et punkt hvor ingen krise kriser mere, hvor krisen vender og efterlader dybe spor, af ødelæggelse, af salte tåre, men bag disse, står stærke mennesker.

Vi har overlevet 2009 og fortiden, en forbrugstid hvor vi bare kunne bruge og bruge, nu skal vi til at lære at leve for det vi har, med det vi har og af det vi har. En ny tid for alle, unge som gamle.

Hvem siger at julen er gavernes fest? Var det ikke engang, hjerternes fest? Mon ikke vi skulle støve de gamle kundskaber af og tag ved lære af vores fortid, leve i nutiden og vende os mod fremtiden med åbne sind og hjerter?

Enhver har nok i sit, men se nu, folk samler ind. Til fremmede, til bekendte, til folk som lider den stille nød, den usete bliver set, det uvente bliver vant.

Med dette i mente ønsker vi hinanden glædelig jul og godt nytår, med dette betræder vi det første sekund af 2010, med dette i mente danner vi selv vejen for vores fremtid.

Lev dit liv som var det dig selv det gjalt, du er kun dig, ingen kan ændre dette faktum. Bøj dig i støvet og luk det nye, ukendte ind.

Ingen kan afslutte det perfekte, ingen behøver dette.....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En sjældenhed
Kommentér på:
En sjældenhed

Annonce