{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.035 visninger | Oprettet:

Så faldt dommen.. {{forumTopicSubject}}

Ja s faldt dommen over min knæskade - en meget beskadiget minisk - og da jeg er blevet opereret i knæet så mange gange ( 3 gange i alt - 1 nyt korsbånd, en mus fjernet, sat en kile i minisk og fjernet arvæv) kan de ikke gøre mere ved det smiley

Så jeg må affinde mig med at have en kronisk skade resten af mine dage, som gør at jeg næsten konstant har smerter og jeg det sidste år (efter et fald fra min hest) gået skævt på benene grundet smerter og er begyndt at døje med ondt i ryggen og spændingshovedpine smiley

I en alder af 23 år må jeg erkende at jeg nok aldrig kommer ud og får et fuldtidsjob (jeg læser pt. men har besvær med at sidde hele dagen på en stol da jeg får ondt), øv hvor er det bittert smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Så faldt dommen..
  • #1   11. dec 2008 kender det...man ved aldrig hvad der kan ske i livet smiley

  • #2   11. dec 2008 Nej desværre smiley

  • #3   11. dec 2008 Det lyder da for vildt. Har du bedt om at få en second opinion? Læger er jo også bare mennesker, nogle er dygtigere end andre osv. Med så alvorlig en dom, ville jeg helt sikkert insistere på at få en anden specialist til at bedømme mulighederne, inden jeg gav op.

    Og i mellemtiden, så kan jeg anbefale dig at prøve akupunktur i mod smerterne. Meget effektivt.


  • #4   11. dec 2008 det er fandme noget sur røv sådan noget.. det giver squ nogle dumme begrænsninger...
    hmm den ,mus der, den havde ikke bygget rede vel og formeret sig... smiler......


  • #5   11. dec 2008 håber du har en fritid/ulykke forsikring..

  • #6   11. dec 2008 Benedikte - jeg vidste egentlig godt at det ville gå sådan. Knæet er blevet scannet og jeg har haft specialister til at kigge på det, desværre..
    Han sagde (lægen) at de ku godt operere, men sansynligheden for at det ville gå godt var lille, og operationen ville medfre gigt (jeg ar lidt gigt i det,men mere end jeg har)..
    Tak for tippet ang. akupuntur..


    Beanmor - jep, det skal jeg - jeg skal bare aceptere at jeg har en kronisk lidelse/skade/handicap - med det der må følge med..

    Pernille - ja ret sur røv.. hehe nej den nåede ikk at bygge rede hihi

    jimmi P - det er jo en flere års gammel skade der er brudt op, så jeg er ikke sikker på en ullykkesforsikring ville hjælpe?


  • #8   11. dec 2008 Du ere ikke alene - sådan lyder en sang af Sebastian - men når man står midt i det, så føler man sig som den eneste vi verden der har det så slemt.

    Jeg har levet med whiplash siden 1993 og efter en trafikulykke i nov. 2006 fik ryggen og hoften lige en tur også sammen med en forværring af hoved, nakke skuldre og arme. Det er hårdt at må konstatere at smertefri det bliver jeg aldrig. Jeg føler mig som et pillevrag, med 6 forskellige slags smertestillende hver eneste dag. Men hvis det skal til for at holde en nogenlunde livskvalitet, så må det være sådan.

    Håber du finder frem til det du trods alt godt kan, selvom det er svært.


  • #10   11. dec 2008 Jeg ved ikke helt hvordan man gør men jeg vil alligevel gøre dig opmærksom på at jeg har en kammarat som også har haft problemer med hand knæ igennem en del år. Har har arbejdet som tømre men kan ikke det mere på grund af knæet.
    Han er blevet erklæret 30 % invalid og har lige fået tilkendt en erstatning på 1,1 million på grund af det.
    Jeg ved godt at man heller vil være mertefri men når nu din situation er som den er så ville jeg undersøge noget omkring det. Man kan jo lige så godt få det ud af det hvis man kan.
    Knus Anja


Kommentér på:
Så faldt dommen..

Annonce