1.157 visninger
|
Oprettet:
hvidløg {{forumTopicSubject}}
et fed er en lille trekant af et løg ... men hvad kalder man så de hvidløg der er større end trekanten og er helt runde ? jeg har nogle gange problemer ifht opskrifter .. der står jo altid i fed, men hvis man så kun har de runde tæller de så for 2-3 fed ??
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 87 Hunde: 4 Emner: 946 Svar: 17.520
når jeg står i supermarkedet og ser på hvidløg, så er der de hele løg, de er så delt i fed ... der er så også enten et lille net, eller en meget lille bastkurv hvori der er små runde hvidløg og de er ikke inddelt i fed ... str er ca som et stort kirsebær, eller som de gamle STORE glaskugler vi spillede med på kloakristen ...
jun 2017
Følger: 43 Følgere: 260 Hunde: 2 Emner: 67 Svar: 3.018
jul 2009
Følger: 20 Følgere: 38 Hunde: 4 Emner: 78 Svar: 3.296
Fik du den Isabelle; kinesisk hvidløg
okt 2019
Følger: 148 Følgere: 186 Hunde: 5 Emner: 19 Svar: 314
maj 2008
Følgere: 65 Hunde: 2 Emner: 124 Svar: 6.751
sep 2005
Følger: 1 Følgere: 75 Hunde: 2 Emner: 341 Svar: 6.059
Muhahahah
maj 2008
Følgere: 65 Hunde: 2 Emner: 124 Svar: 6.751
dec 2012
Følger: 36 Følgere: 261 Hunde: 2 Emner: 34 Svar: 3.410
De er jo aldrig ens alligevel
Og hvis alt andet fejler...så har hestenettet altid vendt det
https://www.heste-nettet.dk/forum/1/2042245/2042245/
maj 2009
Følger: 2 Følgere: 31 Annoncer: 16 Emner: 186 Svar: 10.528
Har aldrig set dem i en forretning.
Er der nogen som kender dem, og har prøvet dem. ?
aug 2011
Følger: 16 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 49 Svar: 4.510
Hvidløgene gennemgår en lang tørringsproces ved en konstant temperatur og her sker der en langsom maillard-proces. Det er faktisk det samme, der sker, når du steger kød på panden eller bager en kage i ovnen = sukkerstoffer brunes
Dog er processen med sorte hvidløg en langsommelig affære. Læs mere her:
https://www.nemlig.com/opskrifter/madleksikon/hvidloeg
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 87 Hunde: 4 Emner: 946 Svar: 17.520
aug 2011
Følger: 16 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 49 Svar: 4.510
Umiddelbart tænker jeg ikke sødt, når man ser, hvad der ellers er umami. Jeg tror, den er svær at forklare, men kan tilføre en ret lige det, den mangler
okt 2022
Følgere: 6 Emner: 6 Svar: 597
De kinesiske hvidløg kaldes også solohvidløg, er stærkere end almindelig hvidløg.
aug 2011
Følger: 16 Følgere: 26 Hunde: 1 Emner: 49 Svar: 4.510
De sorte hvidløg er ikke fermenterede, som
mange fejlagtigt tror.
Det er en kemisk proces kaldet Maillard-reaktionen, der giver hvidløget den sorte farve. Processen kan beskrives som en kemisk reaktion imellem aminosyrerne og sukkerstofferne fruktose og glukose.
Reaktionen foregår langsomt ved lave temperaturer, men den tager fart fra 60 til 90°C.
Ved denne proces bliver hvidløgets fysisk-kemiske egenskaber ændret – og ikke kun farven skifter, men også smagen og konsistensen ændres.
Hvidløgene bliver blødere, lidt ligesom vingummi, og smagen bliver sød, umami og let syrlig. Det sorte hvidløg får en meget fyldig smag med noter af svesker og balsamisk vineddike.
Kopieret herfra: https://smagforlivet.dk/sites/default/files/kopiark/Sort%20hvidl%C3%B8g.pdf
dec 2012
Følger: 36 Følgere: 261 Hunde: 2 Emner: 34 Svar: 3.410
sep 2017
Følgere: 526 Emner: 138 Svar: 10.289
dec 2012
Følger: 36 Følgere: 261 Hunde: 2 Emner: 34 Svar: 3.410
sep 2017
Følgere: 526 Emner: 138 Svar: 10.289
jul 2009
Følger: 20 Følgere: 38 Hunde: 4 Emner: 78 Svar: 3.296
Ja.
Det er dog en betingelse, at Dorrit og vildbassen følger med, og at du fortsat træner med hundene.
Måske kan det afholde mig fra at anskaffe mig en ny hund :-)
Advarsel: jeg elsker sort humor
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 87 Hunde: 4 Emner: 946 Svar: 17.520
dec 2012
Følger: 36 Følgere: 261 Hunde: 2 Emner: 34 Svar: 3.410
Har kun fået de sorte i ramen... men der smagte det fantastisk
maj 2009
Følger: 2 Følgere: 31 Annoncer: 16 Emner: 186 Svar: 10.528
sep 2017
Følgere: 526 Emner: 138 Svar: 10.289
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 87 Hunde: 4 Emner: 946 Svar: 17.520
hvidløg