{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
996 visninger | Oprettet:

Opskrifter {{forumTopicSubject}}

Nu er det jo ved at være fastelavn og der er sikkert nogen herinde som har børn og alligevel skal bage fastelavnsboller, så hvorfor ikke lave dem lidt lettere så man selv kan tillade sig at smage en enkelt? *s*

Fastelavnsboller (ca. 12 stk.)
50 g. gær
2 dl. lun mælk
2 spsk. sukker
¼ tsk. salt
1 æg
1 spsk. olie eller oliemargarine
½ tsk. stødt kardemomme
300-400 g. mel
Fyld:
½ post kagecreme
¼ l. minimælk
1 tsk. vanillesukkerPynt:100 g. flormelis1 spsk. kakaolidt kogende vand

Opløs gær i den lune mælk, tilsæt sukker, salt, æg, olie, kardemomme og det meste af melet. Ælt til en blød og smidig dej.Stil dejen til hævning i 1 time.Pisk cremepulveret sammen med mælk og vanille i 1-2 minutter og lad det stå i 10 minutter.Rul dejen ud på et meldrysset bord til en firkant og skær i 12 mindre firkanter. Kom ½ spiseske creme på hver firkant og fold siderne ind mod hinanden, så de lukkes tæt sammen. Læg bollerne med sammenføjningen nedad og lad dem efterhæve i 30 minutter.Pensel med æg og bag bollerne i ca. 15-20 minutter ved 200 grader. Afkøl let og kom lidt glasur på hver bolle.

260 kcal. pr. 100 g.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Opskrifter
Kommentér på:
Opskrifter

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce