743 visninger
|
Oprettet:
Svinekød - opskrifter {{forumTopicSubject}}
Jo jah, jeg har fået købt mig en halv uldgris og nu jeg har brugt alle de mere gængse udskæringer, står jeg tilbage med en klump og et yderlår og det er så her, jeg bliver nødt til at spørge:
Hvad kan man egentlig bruge de to ting til?
Især klumpen er jeg fuldstændig på bar bund med
jan 2019
Følger: 1 Følgere: 54 Hunde: 5 Emner: 33 Svar: 2.266
sep 2017
Følgere: 523 Emner: 138 Svar: 10.247
jan 2017
Følger: 34 Følgere: 140 Hunde: 3 Annoncer: 1 Emner: 234 Svar: 1.955
sep 2017
Følgere: 523 Emner: 138 Svar: 10.247
Og efter jeg havde stegt klumpen i ovnen, var jeg virkelig glad for at den var til hundene. Den lugtede ret meget af gris Jeg prøvesmagte, og det smagte også igennem. Om det er generelt, ved jeg ikke - det kunne nok også have noget at gøre med, at grisen jeg købte var lige voksen nok. Men det har gjort at jeg ikke lige tænker at svineklump er førstevalg til min egen middag
maj 2008
Følgere: 65 Hunde: 2 Emner: 124 Svar: 6.751
Klumpen strimles til wok, og yderlåret kan benyttes til noget "gullasch".
aug 2015
Følger: 5 Følgere: 8 Emner: 43 Svar: 1.215
Wok også et bud som Søren skriver.
kan også skæres ud i strimler/tern, og få lov at simre længe i en gryde til det mørt, og så lave en lækker paprika gryde, med fx gulerødder og løg i.
maj 2009
Følger: 2 Følgere: 31 Annoncer: 16 Emner: 186 Svar: 10.483
Kan også skæres i tern og kommes i blandt andet brunkål.
Kan også hakkes og bruges til karbonader
jan 2017
Følger: 34 Følgere: 140 Hunde: 3 Annoncer: 1 Emner: 234 Svar: 1.955
Uh, det minder mig da om, at vi vist også snart skal have enebærgryde
feb 2013
Følger: 9 Følgere: 23 Hunde: 3 Emner: 79 Svar: 7.314
feb 2011
Følger: 34 Følgere: 87 Hunde: 4 Emner: 946 Svar: 17.499
hvis det på nogen måde kan bruges ligesådan så lav en langtidsbraisseret i en stegegryde ..
jeg bruner, masser af skalotteløg og lidt hvidløg, champignon og gulerødder .. stykket gnider jeg med salt og peber, bruner det godt på alle sider, kommer derefter alle grøntsagerne i, sammen med bouillon og lidt hvidvin til halvt oppe på stegen ... lader den simrer 4-6 timer, vender den med 1½ times mlmrum .. det er super lækkert, og kan fx på dag 2 bruges til Pulles Pork burger, rester dag 3 til biksemad ..
Hvis jeg laver en på ca 2 kg så er der ofte mad til 4-5 mennesker og rester til os 2 dagene efter .. og så er det ofte på tilbud..
ved ikke om din klump kan bruges på den måde ..
feb 2013
Følger: 9 Følgere: 23 Hunde: 3 Emner: 79 Svar: 7.314
Svinekød - opskrifter