{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Stakkels små hvalpe :(
  • #1   18. aug 2010 Ja det er frygteligt smiley
    Havde nok personligt selv taget mig af dem, hvis jeg havde fundet dem.. Det er da bedre end at de skal dø smiley


  • #2   18. aug 2010 Det havde jeg også smiley

    -det så trist.. hader den nye hunde lov, i artiklen siger han jo også siden den er kommet, er der kommet flere og flere af disse efterladte hunde.. smiley

    -det bare ikke okay at efterlade dem til at sulte ihjel altså smiley


  • #3   18. aug 2010 Nej det er virkelig frygteligt. Men politiet kan jo heller ikke gøre så meget andet end aflive dem, når de er blevet efterladt af ejerne. Det er virkelig synd og skam.

  • #4   18. aug 2010 Det er så latterligt, under al kritik at den lov overhovedet kunne overvejes til at starte med !

    det har ikke bragt noget godt med sig endnu, kun flere og flere efterladte hunde, der er efterladt til at sulte ihjel.. ! og aflivning af adskillige raske hunde, fordi at ejerne ikke ville byde dem at gå med mundkurv .. !

    lad os få det lovforslag ud til folket, så kan vi sku stemme om det er noget vi vil have her i landet.. ! er sikker på at den ville blive nedstemt !


  • #5   18. aug 2010 Tror nu ikke jeg vil være så sikker på at den lov vil blive nedstemt.. For tror at der er flere end man tro, som egentlig ønsker, at de farlige racer skal forbydes..

  • #6   18. aug 2010 Håber der snart kommer valg , for det kan ændre hundeloven ifølge karina lorenzen SF ...

    ved der er mange der ønsker den lov.. men dette er ikke den rigtige måde at gøre det på .. smiley


  • #7   18. aug 2010 Nej det er vi enige i smiley

  • #8   18. aug 2010 stakler :S

  • #9   18. aug 2010 A J

    -tvivler også på at disse hunde er kaphunde med den unge alder.. (;

    men at der er muskelhund i dem, ja det er jo ikke til at vide, ? og hvordan skal en dyrlæge dog kunne se det, ? de er ikke uddannet til at se hvilken race de er, men i at helbrede dyrene.. ?

    syns det for latterligt den her lov. og politiet gør sku ikke noget ved at der går en sådan hund uden mundkurv, lige forbi dem... mange a dem kan ikke se forskel på en muskel hund, og en puddel..

    syns folketinget skulle ta' og lette rø*** og lave et ordentligt lovforslag .. !


  • #10   19. aug 2010 Syntes man overser ejerens ansvar, i skælder politikkere, politiet mv. ud. Men hvad med hunde/hvalpen ejeren. Det er ham/hende som efterlader sine hvalpe til den langsomme men visse død. Syntes det vidner om en person som ikke skulle have lov til at have hunde og da slet ikke avle dem. Det er hverken politiet eller politikkernes skyld at der findes så afstumpede personer som gør disse ting. Loven har været underarbejdning i et år, så hvis man interessere sig lidt for hundens ve og vel vidste man også at man ikke skulle begynde at avle en masse hvalpe, for det blev klargjort om de blev forbudte. Det er synd at nogle hundehvalpe kommer i klemme, men det er helt og holdent ejernes skyld. Man føler jo heller ikke medlidenhed med en person som har kørt 100 km/t på en 50 km/t strækning og som skal op til øjenterende køreprøve. En lov er en lov uanset om man kan lide den eller ej.

  • #11   19. aug 2010
    1936 lykkedes det en gruppe Pit Bull Terrier entusiaster at opnå anerkendelse af AKC (American Kennel Club) og få deres hunde registreret i denne som Staffordshire Terriere. Indtil da havde racen kun været anerkendt i UKC (United Kennel Club), hvor racens omdømme var belastet af hundekampe. Denne gruppe ønskede af kærlighed til racen - dens fremtoning, intelligens og hengivenhed overfor mennesker – at videre avle den som showhund og i særdeleshed som familiehund. Man avlede derfor særdeles restriktivt på den Amerikanske Staffordshire Terrier ud fra et krav om en standardiseret kropsbygning, samt efter et roligt og pålideligt temperament.

    Derimod har det eneste kriterium ved baggårdsavl af Pit Bull Terrieren til hundekampe været, at man har brugt de individer, der havde gode præstationer som angrebs- og kamphunde. Resultatet af disse 2 vidt forskellige kriterier for avl er, at man i dag har 2 MEGET forskellige hunderacer, hvor den Amerikanske Staffordshire Terrier er en show- og familiehund og Pit Bull Terrieren er en såkaldt kamphund. Det er således ikke uden grund, at Pit Bull entusiaster ved salg af hvalpe fremhæver, at der IKKE findes Staffordshire blod i disse.. (KILDER: ‘A Complete History Of Fighting Dogs’ af Mike Homan, ‘The World Of Fighting Dogs’ af Dr. Carl Semencic).

    At bull-og-terrieren oprindeligt blev udviklet til tirring af tyre, beskyttelse mod farlige dyr og hundekampe er i dag irrelevant. Genetikstudier gennemført af Cook og Little viser, at genetiske forandringer af temperament kan ændres over blot 4 generationer. Hvis man her bemærker, at den Amerikanske Staffordshire Terrier igennem har 70 år har været avlet med fokus på et stabilt og roligt temperament syntes det klart, at det i dag er dybt uretfærdigt at klandre den Amerikanske Staffordshire Terrier dens oprindelse. Hvor mange schæfer-ejere bruger i dag deres hund som hyrdehund, deres Rhodesian Ridgeback til løvejagt, Grand Danoisen til vildsvine jagt, Fox Terrieren til at kæmpe med ræve, deres Labrador til jagt, samt Bull Mastiffen og Boxeren til hundekampe??


    Den Amerikanske Staffordshire Terrier er i dag udpræget forskellig fra sine forfædre. Den gennemsnitlige og typiske Amerikanske Staffordshire Terrier er rolig, troværdig og den mest pålidelige følgesvend man kan ønske sig. Det er en hund med personlighed og en stærk vilje. Den er meget trofast overfor sin ejer, men er absolut ikke reserveret overfor fremmede. I bogstaveligste forstand vil den hilse på alle den møder på sin vej, og den elsker børn og mad over alt på jorden. Det er en energisk hund, som elsker at lege og bevæge sig i det fri. Men den er nem at tilpasse ens individuelle levevis. Det er en fantastisk og herlig familiehund, som knytter sig stærkt til familien.

    Racen har sågar tidligere fået dispensation fra Dansk Politihundeforening til, at den kan godkendes til kåring som politihund. Ligesom indenfor alle andre hunderacer findes der enkelte ondsindede individer, og disse skal selvfølgelig behandles som farlige hunde. Men et generelt forbud mod racen vil være dybt forkasteligt, og kun udtrykke en katastrofal mangel på viden omkring hunde!

    I den senere tid har det været debatteret om en generel udvidelse af forbud mod flere hunderacer. Bemærk, at det ikke er korrekt, at revidering af loven er påbegyndt på grund af episoder i udlandet. Dette arbejde har stået på meget længere. Ydermere bør det understreges, at det var en Pitbull Terrier (blandingshund), som dræbte den 6-årige dreng i Tyskland. Hunden var igennem vedvarende mishandling af sin kriminelle ejer trænet til hundekampe. Dette var foregået på selvsamme legeplads, hvor drengen blev dræbt. Udskrifter fra retssagen mod ejeren af hunde, viser at den var sultende og havde narkotiske stoffer i mavesækken/kroppen. Ejeren havde fra rettens side påbud om, at hans hund skulle bære mundkurv og altid være i line.

    Den senere tids skriverier i medierne omkring tragiske ulykker med hunde, som beordres til angreb mod mennesker, viser med al tydelighed, at et racespecifikt forbud vil være meningsløst. Ejerne af de aggressive hunde viser sig gang på gang, at være kriminelle elementer, som bruger deres hunde som våben. Ved at forbyde en race, vil disse elementer – hvis hunden OVERHOVEDET er registreret i Dansk Hunderegister – blot have den som en blandingshund eller kaste sig over en anden race (bemærk, at selv ved en DNA-test kan man ikke afgøre en hunds racemæssige tilhørsforhold). Empiri fra de lande - hvor man har gennemført racespecifikke forbud - viser, at nye blandinger fremavles til at erstatte de forbudte. Hermed bliver det næsten umuligt for myndigheder at kontrollere de uansvarlige hundeejere. Kun ansvarlige mennesker, som overholder loven, vil rammes af et forbud.

    (:


  • #12   19. aug 2010 Pitt bull'en har været ulovlig i mange år..

    medierne har sat så meget fokus på amstaffen at folket har fået et falsk had imod racen.. der er mindst ligeså mange schæfere der angriber, forskellen er bare den at en amstaff er i stand til at låse sine kæber om byttet, det kan en schæfer ikke.. med der er bare det problem, de hunde der har været i medierne, er hundene der er ejet af kriminelle, og dem der går med kniv.. der er slet ikke sat fokus på alle de skønne hunde der er af den race. alle hundene der er opdraget ordenligt, og ikke er trænet til at dræbe ved kommando..

    - det er en af de mest loyale hunde man kan få, derfor synes jeg det er under al kritik at den er blevet sat i så dårligt et lys..


Kommentér på:
Stakkels små hvalpe :(

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce