{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.582 visninger | Oprettet:

Stakkels hvalpe - godt jeg kom forbi! {{forumTopicSubject}}

Min mor skulle have en ny hund, da hendes berner sennen var blevet aflivet pga et sprunget korsbånd..

Hun vil ikke have en speciel race, men gerne en lille blandingshund.. Derfor finder vi en blanding af westie/papillion som vi køre til Aars for at se på onsdag i denne uge.

Vi kommer op, bliver ført ind i en KOLD og MØRK stald, hvor tæven sidder med 2 hvalpe i et bur på 1 meter X 1 meter.
Hvalpene er meget tynde, og manden holder dem rundt om halsen.
Min mor falder for den sort/hvide og vi tager den med hjem..

i løbet af aftenen, får vi rigtig dårlig samvittighed overfor den sidste hvalp deroppe, som tydeligvis har haft en hård start på sit liv, så torsdag køre vi op og henter den også!
Den er virkelig tynd og svag, bange for mennesker, har tynd mave og ser rigtig forhutlet ud. tænk man kan være sådan overfor hunde - ja dyr i det heletaget!

Nu ligger, begge små hvalpe, her ved siden af mig i sofaen og nyder livet for første gang!
Den sort/hvide hedder nu Buster ..
Den sorte hedder nu Lucky smiley

Det er da lidt en solstråle historie - de får verdens bedste hundeliv nu, men masser af mad, varme og kærlighed smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Stakkels hvalpe - godt jeg kom forbi!
  • #1   7. maj 2010 Dejligt for både hvalpe og sælger...

    Det eneste du opnår ved at købe hvalp sådan et sted er at sælgers forretning kan fortsætte.. Og det gør den sansynligvis så længe der er købere.

    Håber ikke hvalpene har taget for meget skade.. Held og lykke med dem


  • #2   7. maj 2010 Jeg ville sikkert have samme følelse hvis jeg havde set hvalpene.. Men jeg ville aldrig have købt hvalpene, det gør at de mennesker har fået penge og kommet af med hvalpene og kan få flere hvalpe. Jeg ville have meldt dem på dyrenes beskyttelse istedet for.
    Jeg er ikke i tvivl om at hundene nu får et rigtig godt liv, men de kan allerede være socialt skadede (bange/aggressive osv.) men jeg krydser fingre for at de ikke har taget stor skade.


  • #3   7. maj 2010 hvor var det synd for tæve og hvalpe

    men solstrålehistorie....det synes jeg ikke det er....

    I har hermed støttet de folk der laver sådanne hvalpe...så er det jo ikke så sært hvis de får flere kuld

    hvalpene er ikke blevet socialiserede og måske heller ikke passet med ordentlig foder eller ormekur....det kan godt gå hen og blive meget op ad bakke for jer


  • #4   7. maj 2010 ja og så har givet vis støttet endnu en hundehandler...

    Meld idioten til Dyrenes Beskyttelse, politiet osv., så han forhåbentlig i det mindste får en bøde eller i bedste fald frataget retten til at have hund!

    Håber i får nogle gode hunde ud af dem, men vil advare om at det absolut ikke er sikkert at de nogensinde kommer sig helt. Det vil i hvert fald kræve arbejde at få stabile hunde ud af dem.

    Ja, jeg er desværre ikke helt så positiv som du, men har bare set det for mange gange at de hunde, der kommer fra disse steder alligevel ender med en aflivning, da de har været alt for skadet....


  • #5   7. maj 2010 Jeg synes det er flot det du har gjort, ja den dumme mand tjente nogle penge på at andre mennesker har et hjerte, men jeg tror sgu jeg havde gjort det samme. Så thumbs up til dig.

  • #6   7. maj 2010 Jeg kan godt forstå du har hentet den anden hund og jeg ved det er gjort i en god mening. Jeg ville selv have gjort det for et par år siden, men nu kan jeg godt se at ved at frikøbe disse hvalpe, støtter man de klaphatte der avler dem.

    Jeg håber de to små har det godt, vi vil meget gerne se billeder.


  • #7   7. maj 2010 Jeg håber I melder dem så den stakkels mor hund også kan komme væk

  • #8   7. maj 2010 **** Max´s Moar*** *: Jeg tror ikke du skal se det som om at man ikke kan gøre noget rigtigt, men al ting peger på at disse "hundehandlere" hvis de kan få lov og kommer af med deres hvalpe bliver ved med at få hvalpe under kummerlige forhold og som bliver dårligt socialiseret.
    Det er mere for at sige at hvalpene selvfølgelig får et godt hjem nu, men at man skal være opmærksom på at få ham meldt og være opmærksom på at hvalpene kan være socialt skadet og at det er en stor mundfuld at tage sådanne hvalpe ind - og specielt 2.


  • #9   7. maj 2010 Jeg kunne også være fristet til at gøre det samme, men i stedet havde jeg nok ringet til dyrenes beskyttelse, for sådan en mand er ligeglad med de hvalpe, han skal bare have penge i kassen og det har han nu fået, og så kan mor ellers få et nyt kuld i næste løbetid.

    Håber I har fået et par gode hvalpe trods deres start på livet, og at hundemor ikke lider hvor hun er.


  • #10   7. maj 2010 Jeg håber at dyrenes beskyttelse er blevet kontaktet for tævens skyld - hun er der jo stadig. Held og lykke med hvapperne.

    Skriv ikke navn og adresse på manden herinde, da det er udhængning.


  • #11   7. maj 2010 Det er godt nok ikke nemt at gøre noget rigtigt herinde.
    Stephanie K: Jeg synes det var godt du forbarmede dig over den anden lille hvalp, og jeg ville have svært ved ikke at gøre det samme. Håber for jer at hvalpene ikke er skadet med det resten af deres liv, men at i med tid kan få nogle super dejlige hunde ud af dem.

    Det kan godt være at man "støtter" sådanne idioter, men at melde dem giver ikke altid resultat.
    For 3 mdr siden ca, tog min kæreste og jeg ud for at se på nogle rottweiler hvalpe, hvor vi også blev ført ind i en mørk lade, hvor de var lukket inde i et rum der var 2x2m hvor morhunden også var inde. Der var to hvalpe, og de var 4 mdr gamle. De havde ingen vand eller mad, og guderne må vide hvornår de sidst fik det. Pelsen var fuld af lopper, og de var tynde. Derudover var den selvfølgelig meget sky, da de aldrig har været i menneske hænder. Det var SÅ synd for dem, og jeg havde den vildeste lyst til at tage begge hvalpe, mor og far med hjem, men min kæreste var fornuftig og sagde at med sådan en race, skal man selvfølgelig ikke købe dem fra sådan et sted. Og at jeg ikke kunne redde hele verdenen. Vi ringede i stedet for først til politiet, som sagde de ikke ville gøre noget ved det, og de ikke havde ressourcer til det, så ringede jeg til dyrenes beskyttelse, og der fik jeg bare af vide at hvis jeg ikke havde nogle billeder, kunne de ikke tage sig af det. Jeg blev så gal over det, at de ikke engang kunne sende en mand derud og tjekke op på det!!

    Så bare fordi man melder det, så sker der sq ikke altid noget.


  • #12   7. maj 2010 Synes ogsaa det er godt du hentede den anden, det havde jeg nok ogsaa gjord..

    og ja sommetider virker det ikek til man kan goere noget rigtig herinde.. hvem siger manden er hundehandler fordi de bor i en kold moerk stald?? det kunne jo vaere hunden ved en fejl var blevet draegtig og faaet hvalpe og at manden ikke ville have dem inde og han i forvejen ikke er den bedste hundeejer.. men jeg synes da ikke det goer ham til en hundehandler..
    men saadan er det meget herinde med at doemme uden at vide hvordan tingene rigtig er.. flot..

    og ja haaber de 2 smaa klare sig godt og bliver nogen dejlige hunde.


  • #13   7. maj 2010 De halvspydige kommentarer omkring at man ikke kan gøre noget rigitigt synes jeg er træls. Der findes altså mennesker der ikke synes at løsningen på problemet er at give den slags sælgere penge, og det skal de altså også have lov til, lige så meget som i andre der synes at det er vejen frem. Desuden er det ikke særligt svært, så jeg forstår ikke hvor kommentaren kommer fra.

  • #14   7. maj 2010 Jeg forstår da godt dit hjerte rendt af med dig, og det ved hundehandlerne jo den slags gør. Det er deres måde og sælge staklerne på.
    Det der så sker nu er at han laver det næste kuld hvalpe og sælger dem til mennesker der får ondt af staklerne.
    Tro mig, jo mere stakkels hundene ser ud jo nemmere sælges de, og det lever hundehandlerne af.
    Den eneste måde man kan stoppe den slags er ved ikke og købe , men melde den til foreks DB.


  • #15   7. maj 2010 Jeg forstår godt man lader hjertet løbe af med sig.. Men som flere gør obs på har det nok ikke haft den bedste ffekt i det lange løb.
    Derfor kan jeg kun anbefale man spørg ind til hvalpene og deres levevis inden man kører ud og kigger. Så får man forhåbentlig sorteret fra at skulle se for mange stakler, man ikke kan kører fra igen..


  • #16   7. maj 2010 Syntes helt ærligt også det er en mærkelig drejning det hele har taget herinde! Jeg forbarmede mig over den stakkels sidste hvalp.. Det var da absolut ikk for at støtte ham i noget som helst! Er sikker på den stakkels hvalp ville kun have haft et par dage at leve i endnu, fordi den er så tynd og afkraftet! Den ville sgu være død af kulde i den stald!

    Der kommer snart billeder ind af begge hvalpe, som begge er blevet glade hvalpe der sover i sengen om natten og får go mad og kærlighed! Så at jeg har gjort en fejl, kan jeg virkelig ikke se! Er ikke i tvivl om de blir nogen fantastiske hunde.. Og når jeg ser de ligger under dynen og snorker, får jeg næsten tåre i øjnene! Hvordan ville disse hunde være endt hvis jeg ikk var kommet forbi?!

    Så prøv se hvad der var bedst for hvalpene, istedet for at jeg støttede ham idioten med et par tusinde!!


  • #17   7. maj 2010 jamen det er den kortsigtede løsning på problemet...ja du fjernede nogle hvalpe fra en dårlig opdrætter....men han fik jo solgt hvalpene ikke og helt ærligt, det er det eneste han vil.....og gik det denne gang, så går det nok også en gang mere og en gang mere......

  • #18   7. maj 2010 Jamen det er bestemt en god ting for de to hvalpe - det er der vist ingen der kan modsige, men mor er der stadig, og laver han flere hvalpe på hende vil de sandsynligvis have det lige så skidt. Kører i så ud og henter det næste kuld også?

    Jeg spørger fordi du ikke skriver hvad i har gjort ud over at købe de to hvalpe, og det stopper jo ikke noget i forhold til hans hundehold, snarere tværtimod. Jeg håber virkelig at i tager billeder af de hvalpe og får en skriftlig dyrlægeudtalelse på og sender hele fejemøjet til dyrenes beskyttelse el.lign.. Det er virkelig det mindste man kan gøre hvis det skal være en rigtig redningsaktion.


  • #20   7. maj 2010 Det eneste du har opnået er at støtte hundehandleren og givet vedkommende en grund til at lave samme nummer en gang til.

  • #21   7. maj 2010 Den sort/hvide hvalp er den stærkeste..
    Han leger og hygger sig. Han er dog også tynd!
    Det er den sorte som har det værst, vi har lige været ved dyrelægen.. Begge hvalpe er blevet sat på en speciel diæt, så de kan tage på og de har fået ormekur osv.

    Jeg har også tænkt mig at melde ham til dyrenes beskyttelse, dette har været meningen heletiden.
    Vi har taget masser af billeder af begge hvalpe - jeg ville dog vente med at anmelde ham til vi havde haft dyrelægen indover.

    Selvom de fleste af jer mener, at det er en dybt forkert handling jeg har gjort - så kan jeg ikke lade være med at føle jeg gjorde det rigtige når jeg ser hvor godt de to små hvalpe har det nu!

    Jeg tog ikke hvalp nr 2 med hjem samme dag som hvalp nr 1. Hele aftenen havde jeg det SÅ elendigt inden i, og jeg ville ikke have haft det fedt med mig selv længe efter, hvis ikke jeg havde handlet som jeg gjorde!


  • #23   7. maj 2010 Stephanie K : Så er det bare af håbe DB vil gøre noget ved det, for det gjorde de som sagt ikke med de rottweiler hvalpe vi anmeldte. Synes det er dejligt du har taget dem til sig, og håber de får et langt og lykkeligt liv, takket være dig smiley

  • #24   7. maj 2010 Jeg tror desværre heller ikk DB gør noget ved det!
    Nogen gange kan det undre mig lidt at der i Danmark ikke er et "dyre-politi" ligesom i USA. i andre har garanteret også set det på animalplanet.
    Der ville da være nok sager at tage hul på!


  • #25   7. maj 2010 Lige præcis! Det ville jeg også ønske af hele mit hjerte. Det gør så ondt indeni når jeg ser dyr som har det dårligt. Herude hvor vi bor, bor der også en ung mand med en Grand Danois, og den er simpelthen SÅ tynd, og den ser bare i det hele taget ekstrem syg ud. Dyrenes beskyttelse er blevet kontaktet flere gange, og en nat ringede jeg til politiet fordi hunden stod fast bundet til en pæl i haven fra kl 20, og jeg ringede kl 3:30, ejeren var ikke hjemme, men intet blev der gjort. Så typisk, og så trist.

  • #26   7. maj 2010 hvis hundene får vand og mad og har et tørt sted at sove, så er der desværre ikke meget man kan gøre

    - undtagen at man kan lade være med at støtte de folk


  • #27   7. maj 2010 Jeg syntes at du har gjort det rigtige for havde du ikke handlet så var det endt med to døde hvalpe og så havde idioten jo alligevel lavet flere hvalpe.
    Uanset hvad du havde gjort så er det i nogles øjne forkert med det er ALDRIG forkert at reagere og det gjorde du.
    Tillykke med dine to små hvalpe. Vi må håbe at de klare den og bliver et synligt bevis på din samvittighed::))


  • #28   7. maj 2010 connie kennel Nezumi: Hvad skulle jeg have gjort?! Dyrelægen mente også at den sorte hvalp ikke ville have klaret en uge mere deroppe fordi den var så afkraftet! Skulle jeg have ladet den dø?
    Undskyld, men det kunne jeg sgu bare ikke!
    Nu får den et rigtig godt liv. Ville du bare have ladet den dø?!


  • #29   7. maj 2010 Mette A: Ej hvor frygteligt smiley forstår ikke hvordan man kan behandle dyr på sådanne måder! Kan godt være at mine hunde har det lidt for godt, men de gir bare så meget glæde og derfor vil man da gi dem så meget igen som man overhovedet kan! Kan ikke forstå man kan se sig selv i øjnene når man har behandlet et dyr sådan!
    Og ja, hvor ville jeg ønske der var nogen af de mennesker i DK der har røven fuld af penge, der ville oprette et sådan "dyre-politi" ligesom i USA /:


  • #30   7. maj 2010 Lige mine ord smiley Hehe. Det ligger også bare så fjernt fra min verden at man kan behandle levende væsner sådan. Uanset om det er en hund eller en kanin. Louis er nok også meget forkælet, og vores midtpunkt. Han giver så megen glæde og kærlighed hvor eneste dag, så mange grin, så selvfølgelig skal han også have det godt smiley
    Iha, ville gerne lige vinde et par millioner i lotto, for så gjorde jeg det ski smiley


  • #31   7. maj 2010 da jeg på ingen måde vil støtte sådanne steder, så ja - selvom det lyder hårdt - så skulle du ikke have købt...det er kun vand på sælgers mølle og den måde hvorpå han får penge i kassen



  • #32   7. maj 2010 Katrine L: Mange tak for medholdet smiley Mit hjerte er sgu for stort til jeg kunne lade den ligge deroppe og dø! og jeg tror helt ærligt også der er større chance for at DB gør noget ved det, når jeg har haft hvalpene med til dyrelæge og har hans ord på det. Hvis jeg som privat, bare sendte en anklage til DB, og hverken havde billeder eller dokumentation fra dyrelægen, ville der da SLET ikke ske noget.. og hvad havde vi så fået ud af det? - en udsultet hvalp, der var død i en kold stald!

    Jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg har handlet rigtigt!

    Connie kennel Nezumi: Ja det var sgu godt nok hårdt sagt! men der kan man se den store forskel på du og jeg. Jeg ønsker heller ikke at støtte en sådan person, men at se den lille hvalp have det så dårligt og bare skulle vende ryggen til - det kunne jeg simpelthen ikke! og "støtte" ham ved jeg sgu ikke om jeg gjorde. jeg sagde jeg ville køre de 200 km op til ham endnu en gang, hvis jeg fik den med for 500 kr!

    Mette A: ja lad os satse på vi vinder den store gevinst i lotte smiley


  • #33   7. maj 2010 jamen det skal da ikke herske tvivl om, at jeg ville have tudet mig selv i søvn over de hvalpes skæbne

    men du har da ret....der kan man se den store forskel på du og jeg


  • #34   7. maj 2010 Tilbød i også at købe moderen?

  • #35   7. maj 2010 Vi tilbød at vi kunne finde et sted til moderen, men den ville han ikke af med. Moderen sad i et lille bur på 1x1 meter, og faderen, en papillion sad ved siden af i et bur på samme størrelse smiley håber bare at DB gør noget ved det!

  • #36   7. maj 2010 Skulle lige til at spørge om det samme som Søster, hvad med moderen? er det ikke synd hun blev tilbage i et lille bur?

  • #37   7. maj 2010 Jo gu er det synd for hende! Men hvad skulle jeg gøre, han ville jo ikke af med hende. Jeg har meldt det til DB, mere ved jeg ikke hva jeg skal gøre.. og KAN gøre!

  • #38   7. maj 2010 Stephanie K : Du har gjort hvad DU kunne! smiley

  • #39   7. maj 2010 Mette A: Ja det syntes jeg også jeg har. Har sikret de 2 hvalpe et trygt og godt hjem resten af deres liv, og har meldt opdrætteren. Syntes absolut jeg har gjort hvad der står i min magt!

    At folk så mener det var dybt forkert, må de egentlig selvom. Jeg ville bare gerne have set dem stå i samme situation, overfor de små hvalpe!
    De er nogen små uldtotter, og ligner Shih tzu hvalpe! dem kunne jeg ikke bare lade ligge og dø!


  • #40   7. maj 2010 Er enig med Connie. Og det er måske grufuldt. Men det dummeste man overhovedet kan gøre er at købe hunde sådan et sted.
    Stephanie - Hvad med det nælste kuld, kan du lade dem ligge og dø?
    Du har jo netop støtte ham, hvad enten du vil kendes ved det eller ej. Du har støttet ham med 500 kr. for den ene hvalp og et beløb for den anden.


  • #41   7. maj 2010 Jeg har stået i samme situation som dig, og tog det svære men rigtige valg.
    Og hvad der er blevet af den hund skal jeg ikke kunne sige, men det er helt sikkert godt at jeg ikke købte den hund.
    Det var en hundehandler der opdrættede en masse hunde, og jeg mener en MASSE. Hun havde denne her rotweiler/dober hvalp til salg. Har aldrig oplevet en så utryg og angst hvalp før.
    Det var med stor sandsynlighed blevet en tikkende bombe.

    Den rigtige beslutning er ikke altid den nemmeste.


  • #42   7. maj 2010 Det kommer an på hvordan man ser på det om det er den rigtige beslutning. Nogen synes det er den rigtige beslutning at redde de små pus fra en grufuld død, og anmelde manden.
    Andre synes det er den rigtige beslutning at lade de små pus lide en forfærdelig død, og forhåbentlig også anmelde manden.


  • #43   7. maj 2010 Tina J:
    Tror du at DB ville have gjort noget ved det hvis jeg bare anmeldte manden? Helt ærligt, tror du det? uden beviser, eller billeder eller noget som helst?
    Tror du ikke at der er større chance for de gør det nu, hvor jeg har hvalpene som bevis, har billeder og dyrelæge dokumentation på at han ikke har behandlet dem ordentligt?!

    På den måde, har jeg sikret de to små hvalpe en sikker og tryg fremtid, samt chancerne for der blir gjort noget ud af det er større end hvis jeg ikke handlede som jeg gjorde?!


  • #44   7. maj 2010 Ja, hvis man har det fint med at støtte den slags opdrættere økonomisk, så der er nogle andre søde små hvalpe der kan ligge og dø. Så er det da helt klart den rigtige beslutning.

    Men du fik aldrig svaret mig på hvordan du vil forholde dig til de evt. kommende kuld.

    Jeg må jo så høre til andre. Men jeg vil da bestemt gøre alt hvad der er muligt for at hvalpene ikke skulle lide en forfærdelig død. Men jeg vil aldrig betale en krone til sådan en opdrætter. Det er det dummeste man kan gøre.


  • #45   7. maj 2010 Det er så din mening - og ligesom jeg skrev til connie, der er forskellen på du og jeg! Jeg siger ikke jeg kan redde hele verden, og heller ikke de kommende kuld. Men de to hvalpe, kan jeg gøre en forskel for! Og jeg håber inderligt, at med min henvendelse til DB, at tæven og hannen bliver taget fra denne mand!

  • #46   7. maj 2010 Stefanie
    Har ikke megen fidus til den organisation efter de opfordrede mig til at overlade en kat til sultedøden.
    Det ville ikke forbavse mig, hvis de vil kunne forarge mig endnu engang.


  • #47   7. maj 2010 Jeg ved ikke hvilke tidligere erfaringer du har, eller andre har. Jeg har ikke tidligere været i kontakt med dem!

    Men status er, at jeg har to små hvalpe, som nyder livet nu, og som vil få det godt resten af deres liv. Og jeg mener stadig jeg gjorde det rigtige, selvom mange af jer mener det var dybt forkert og ansvarsløst af mig!
    Der kan ikke laves om på tingene nu, og jeg står stadig ved min beslutning..


  • #48   7. maj 2010 Jeg forstår virkeligt ikke hvorfor du ikke vælger at se lidt længeresigtet.

    Den forskel du nævner, det har jeg det ganske fint med. Jeg vil ikke give sådan en opdrætter en grund til at lave et nyt kuld. Det er det du lige har gjort.

    Men vi kan da altid håbe på at der ikke kommer flere kuld, selvom jeg skal indrømme at det nok er lidt naivt.


  • #49   7. maj 2010 Stephanie K
    godt gået . jeg ville have gjort det samme .

    hun har jo meldt ham til DB så lad dog være at tærske mere over det .
    og vi er forskellige . så vi handler også forskelligt .

    held og lykke med de 2 små smiley


  • #50   7. maj 2010 Stephanie K har meldt dem ...
    og hun har haft hvalpene til dyrelægen så hun har en udtalelse fra dem af .
    Stephanie K har gjort det hele rigtig.. synes jeg .



  • #51   7. maj 2010 Problemet er af for foreks. DB kan gøre noget skal dyreværnsloven være overtrådt og det er jeg ikke istand til og bedømme ud fra denne tråd om den er. Hvis den ikke er, kan DB højst fortælle manden de ikke bryder sig om det de set.
    Men manden kan bare avle videre og sælge til folk der får ondt af hvalpene. Og sådan køre det fremover.
    Hvis folk ville lade være og købe hvalpne , var der ikke grundlag for manden og lave dem. Dermed ville han og andre blive stoppet.
    Jeg har gennen mange år været kaldt ud af folk der har købt hund hvor de ikke syntes hundene havde det godt. Og nej de havde det ikke godt, men dog ikke så slemt at dyreværnsloven blev overtrådt.
    Så man kan ikke gøre andet end sige man ikke bryder sig om det man ser, og ellers gå igen.



  • #52   7. maj 2010 Jeg vil gerne lige sige, at den sorte hvalp, vi hentede dagen efter, er min hvalp.
    Og han er ikke ødelagt for livet, han trænger virkelig bare til noget kærlighed! Og det får han.
    Vi har meldt dem til dyrenes beskyttelse, så lad vær' med at hakke os ned på det.

    JA, nogen ser det som at "støtte hans forretning" deroppe ved at købe den sidste også, men hvis han vil tjene penge, så avler han fandme uanset om de bliver solgt eller ej.
    Havde vi ikke købt den sidste (som jeg faldt for, og som nu er blevet min) ja, så havde det ikke ændret noget. Så havde den lidt, hvor den til sidst ville dø, og ja. Så var den alligevel væk, så han kunne avle videre. Så glem det der i siger med at støtte hans forretning. JA jeg ved godt at nogen nu vil sige:"Jamen hvis den var død istedet for solgt, havde han ikke fået pengene!" - NEJ det havde han ikke, men så havde jeg reddet en hvalps liv, og han var glad for at komme af med den, og ellers havde han sparret 1.000 kr. og det er virkelig ingenting i hundeavl/hundesalg. Såé, hvis i ikke har noget ordentligt at sige, så luk numsen!

    VI er dyrevenner, og har reddet en hvalps liv, og det er JEG stolt af! Og hvis I ikke ville have gjort det samme, så har jeg kun at sige: GODT det ike var jer der var deroppe så!

    Til jer der har støttet os.
    Mange mange tusind tak, dejligt med lidt forståelse for engang skyld. smiley


  • #53   7. maj 2010 ham der er tale om her er jo blevet meldt .
    så hvad mere er der så at komme efter ??
    sgu da kun dejligt der er folk der hjælper de arme hvalpe så de ikke lider døden .

    de kan jo ikke gøre mere end at melde ham også håbe der sker noget .
    synes det er fint at nogen ikke støtter op omkring det men jeg synes også det er fint at nogen gør det ..


  • #54   7. maj 2010 Bodil: Jeg vil ikke diskutere med dig, men hold da op hvor er du bare dum at høre på! Haha, det er da næsten helt til grin, Tæk at du holder dyr.. Psh, siger jeg bare. Slut herfra.

  • #55   7. maj 2010 Det gør ikke Bodil K til dyre mishandler eller dårlig hunde ejer fordi hun ikke deler vores mening .

    men synes bare ikke der skal hugges på folk bare fordi de ikke handler som en selv .
    og at vi er forskellige og det må vi respektere..


  • #56   7. maj 2010 Bonnie.
    Jeg har ikke på noget som helst tidspunkt kaldt Bodil K for dyremishandler, og det vil jeg gerne understrege. Jeg siger bare, at det ikke er en dyreven i mine øjne. Der er forskel på dyreven og dyresmishandler. smiley


  • #57   7. maj 2010 ¤ Natascha Raún ¤ NKR-Fotos
    nej det ved jeg godt at du ikke har smiley


    enlig ikke placeret på det du skrev men bare gennerelt at fordi folk ikke er enig så gør det dem ikke til en dårlig hundeejer eller dem til dyremishandler


  • #58   7. maj 2010 Bonnie.

    Nå okay, bare fordi den blev skrevet lige efter min besked (: Nejdet er rigtigt, tror da bestemt heller ikke nogen af de folk der har deltaget i det her emne's hunde lider nogen overlast overhovedet! smiley


  • #59   7. maj 2010 jeg synes det var godt du tog dem, om det var dumt eller ej. jeg kunne heller ikke lade være hvis det var mig

  • #60   7. maj 2010 heidi: Tak.

  • #61   7. maj 2010 Puha kender godt den fornæmelse du må have haft, vi var i Thailand sidste år og der var vi på et weekenden markede i Bangkok, da vi er godt inde i det KÆMPE markede, ser jeg lige pluselig en lille poms sidde i et lille bur uden vand!!! Der er 40 grader varmt eller mere!! snakker med den og kan ikke forstå hvorfor dens mor og far har taaget den med på "job" når den bare skulle sidde der!! Så vender vi hjørnet og går ind i verdens største dyre markede!! Små hunde overalt stablet sammen i bure med op til 15 20 hunde i hver!! ingen vand eller mad, der er også katte stablet rundt på hinanden!! jeg går lidt derind med åben mund (bogstavlig talt) også bryder jeg fuldstændig sammen!!! så står der nogen Thaiér og peger og griner af mig mens min mand prøver og trøste mig!! Jeg bliver så mega gal og går hen til nogen af de første og begynder og spørge dem hvor gammel hvalpene er ( tror ikke mange var gammel nok!)
    Peger en lille chi som er helt krøllet sammen som har sår på sig om den ik skulle ses på af en dyrelæge og den ikke havde det godt!! bliver så pænt bedt om og gå!!
    Vi begiver os lidt længer ind og ser en Golden som ik har noget plads i et meget lille bur, ikke engang en terrier burde være i det og som er helt dehydret!! giver den så lidt vand fra min flaske ved og stikke min hånd ind til den, bliver opdaget og er tæt på og få en masse folk efter os.... blev meget gale og begyndte og råbe, tror de sagde vi skulle forsvinde!! Tager så min mobil frem og vil tage billeder og filme det, men det skal man ikke gør sådan et sted!! men får den taget frem igen, men bare går med den i hånden langs siden, mens vi begynder og komme væk fra den lille del vi så mens jeg filmer!!!

    Har aldrig oplevet sådan noget i mit liv og har aldrig følt mig så magtes løs!!!
    Tuder hele vejen tilbage i taxaén og hjemme på hotellet kunne ikke slå det ud af mit hovede og mens jeg skriver det her tuder jeg igen!!

    Hade nok ikke om jeg havde gjort som dig, men godt hvalpene har fået det godt stort held og lykke med dem,.... smiley

    PS bliv væk fra weekenden markede i Bangkok, du vil aldrig komme over det!!! smiley


  • #62   7. maj 2010 Jeg er ikke med på hvordan han tjener penge på avl hvis ingen køber hans hvalpe?

  • #63   7. maj 2010 Natascha
    "Jeg vil ikke diskutere med dig, men hold da op hvor er du bare dum at høre på! Haha, det er da næsten helt til grin, Tæk at du holder dyr.. Psh, siger jeg bare. Slut herfra."

    Jeg ved snart ikke om jeg skal græde eller le.


  • #64   7. maj 2010 Tina.
    Det må du om havde jeg nær sagt. Syntes da ikke der er nogen grund til at græde, men du må da gerne le af mig, jeg er ligeglad.


  • #65   7. maj 2010 ¤ Søster McFluff ¤
    Tænker det samme :S


  • #66   7. maj 2010 enig med Tina og Søster McFluff

  • #67   8. maj 2010 Også enig med søster og Tina..
    Fint 2 hvalpe er reddet, men er forholdene ikke slemme nok til dyreværnsloven er overtrådt, så er det kun støtte til hundehandleren der kom ud af dette. Desværre.


  • #68   8. maj 2010 Brug hjernen før du køber hund. S:
    Han er jo meldt til DB! Mere kan der ikke gøres, men jeg fortryder absolut slet ikke hvad jeg gjorde, tværtimod.


  • #69   8. maj 2010 nej det er bestemt ikke derfor jeg siger det

    men hvis han kan sælge de hvalpe, så er der jo ikke noget der forhindre ham i at få nye hvalpe og så bliver forholdene jo aldrig bedre

    hvis man køber en hvalp der har haft sådan en start på livet kan det ofte være umuligt at få socialiseret en hvalp til et godt hundeliv....prægning foregår jo i de første måneder

    jeg er hverken pengegrisk eller hjertekold......

    men nogle gange skal man tænke mere langsigtet. redder du disse hvalpe, så har sælger fået hans mål opfyldt....hvis disse folk opdagede at de ikke kunne sælge hvalpe på den måde, så havde de jo ingen fortjeneste og så skulle de nok lade være


  • #70   8. maj 2010 Lis P - Du kunne ikke være mere forkert på den. Synes det er gjort meget klart og skåret ud i pap, hvorfor man ikke skal gi penge for sådan en hund.
    Det har IKKE det fjerneste at gøre med kommende dyrlægeregninger.

    Man kunne i stedet for at købe sådan en hvalp, forlange at få den udleveret, ellers vil han blive politianmeldt.
    Så har man reddet en hvalp uden at støtte opdrætteren.


  • #71   8. maj 2010 Natascha
    jeg skal ikke kunne sige om jeg havde gjort det samme, jeg ville i hvert fald have svært ved at lade være.
    Men jeg kan ikke forstå at du ikke samtidig kan se at du har støttet en mand som med
    ret stor sikkerhed sætter flere hvalpe til verden og laver samme nummer, jeg siger ikke om det er rigtigt eller forkert det du har gjort, for det kommer an på hvilket perspektiv man ser det fra, fra hvalpenes er det helt sikkert rigtigt, fra deres
    kommende søskende er det forkert, men jeg kan ikke forstå at du ikke selv kan se der er en anden vinkel på det her end at hvalpene er blevet reddet, og nej du har helt sikkert ikke tænkt på det i situationen og har jo derfor handlet med de bedst tænkelige intentioner

    og så lige en lille ekstra ting, du kan på ingen måde vide på nuværende tidspunkt om hundene har taget skade. Præningen af hvalpene de første uger og måneder i deres liv er meget vigtige i hvalpens udvikling og manglende eller fejlagtig prægning iden tid kan præge den hele livet og det kan også komme til udtryk senere fx når den bliver kønsmoden, men jeg håber da at du er heldig smiley


  • #72   8. maj 2010 Lis p
    det du skriver kan jeg slet ikke få til at give mening
    dem der ikke vil støtte sådan en mand gr jo formentlig ud og giver 5 gange den pris for en sund og rask hund fra et ordentligt sted, det har da intet at gøre med at spare dyrlæge regninger, men med at holde så meget af dyr at man ikke ønsker at der skal sættes flere i verden til en kummerlig tilværelse


  • #73   8. maj 2010 Hold da op en tråd :O(

    Jeg havde ikke købt hvalpe sådan et sted men i stedet anmeldt forholdene... Men sådan er vi jo forskellige!! Håber da at hvalpene vokser op og bliver et par dejlige hunde som i får glæde af i mange, mange år *S*

    Lis:
    Det handler skam ikke om penge men om at man skal have stoppet sådanne mennesker så de ikke fortsætter denne udnyttelse af nogen stakkels hunde og ikke fortætter med at avle på denne måde!
    Om det er en kold og kynisk måde at tænke på? Hmm.. ja, måske men nok også den eneste måde man kan stoppe disse iskolde avlere som jo kun avler på denne måde for at tjene på deres hunde og holde udgifterne nede på et minimum....
    Ingen af os kan redde alverdens hunde men vi kan sige stop og stille krav til de steder hvor vi ønsker at købe vores hunde fra. Og hvis man vælger at anmelde sådanne avlere så vender man jo ikke ryggen til men bringer dem i søgelyset i stedet!!


  • #74   8. maj 2010 Sagt på en anden måde. Hvis jeg solgte jordbær ved vejen. Du og andre mente de ikke var friske nok, og ikke købte dem. Så ville jeg opgive og sælge de jordbær.
    Men hvis du købte dem selv om u egentlig ikke syntes de var ok, Ja så ville jeg forsætte med og sælge. Så længe der er kunder er varen der.
    Men er kulderne der ikke , ja så ville der jo ikke være nogen grund til og lave varen..
    Og stadigvæk, hvis ikke dyreværnsloven er brudt, så kan ingen forbyde manden det han gør.
    Så køber man varen godkender man dermed også den mode vare er lavet på.
    Lis. Som aktiv dyreværnsmedlem i 20 år , så har jeg brugt meget tid og penge på at hjælpe dyr i nød. Så nej , det har intet med penge og gøre.


  • #75   8. maj 2010 Det er sgu godt nok utroligt herinde på HG! Man kan ikke fortælle sin historie, og måske få nogen gode råd og noget held og lykke med på vejen! Istedet bliver man banket i hovedet og får at vide hvor frygtelig man er! Natascha, min lillesøster, er få glad for den hund, og i skal se hvordan den og min Mors er faldet til!

    Vi har hørt jeres meninger, og hva der ellers er blevet kastet os i hovedet efterhånden! Så accepter nu bare vores valg, for vi står ved det, og vi har gjort hvad vi kunne..


  • #76   8. maj 2010 Brug hjernen før du køber hund :s
    du kan på ingen måde sammenligne et levende dyr, med dårlige jordbær!


  • #77   8. maj 2010 Måske ikke men der sker jo det samme uanset hvad det er. Kan varen sælges, så vil sælger lave vare.
    Men jeg håber da det bedste for de to hunde i har købt, men frygter det værste for deres kommende søskende.


  • #78   8. maj 2010 .. Man forbarmer sig ikke over dårlige frugter! Der kan jeg godt bare vende ryggen til! Men jeg kan ikke bare lade en hvalp ligge og dø!

    I kan se billeder af den ene hvalp, lucky, ved at klikke ind på natascha's navn! Vil gerne frabede kommentarer som dem vi debatere i denne tråd, på luckys profil!


  • #79   8. maj 2010 sunshine :
    hmm
    jeg gav 500 kr for Laika fordi hun havde navle brok .
    og overhovdet ikke for at spare på finanserne .
    hun har i det hele nu stået os i ca 15.000
    og hun er jordrens skønneste hund. og jeg har aldrig givet over 1.500 for en hund . og det har så været fine steder jeg har købt dem. det behøver ikke at være et dårlig sted fordi hvalpen er billig.
    men havde jeg som Stephanie K kommet ud til et sted som hun var havde jeg gjort det samme. og må så håbe at hvis han får flere hvalpe at andre gør det samme . hvis anmeldelsen ikke giver pote som jeg da håber den gør så han kan få fjernet sine hunde.


  • #80   8. maj 2010 Ro på, der er ingen der har kaldt dig frygtelig. Folk forsøger bare at gøre dig opmærksom på at planen måske ikke er helt fejlfri. Det er da super fedt for de to hvalpe at de er blevet reddet, ingen diskussion der, men der er mere i sådan en historie end de to hvalpe der. Hvad så hvis han f.eks laver et kuld mere fordi det trods alt lykkedes ham at sælge endda to til én køber på den måde?

  • #81   8. maj 2010 Og nej, det har intet at gøre med at hundene var billige at gøre! Futte, har jeg givet 4000 for, og Freja 5500.. At de hvalpe var billigere vedrøre overhovedet ikke sagen, så det er noget mærkelig noget at bringe på banen. Jeg fik ondt af de hunde, længere er den ikk!

  • #82   8. maj 2010 Jeg forstår simpelthen ikke man kan blive så fornærmet, så skal man da lade være med at dele sit liv på et offentligt forum, man kan da ikke forvente at alle bare skal klappe og sige ihhh hvor er du dygtig


  • #83   8. maj 2010 Stephanie - I stedet for at blive stok fornærmet, så prøv at lytte lidt til alle de gode ting du har fået afvide i denne tråd.

  • #84   8. maj 2010 Tina J: hvilke gode ting?!

  • #85   8. maj 2010 Stephanie -
    Hvis du anstrenger dig lidt så tror jeg godt du kan finde det.
    Synes ikke der er yderligere behov for at skære tingene ud i pap og servere det på sølvske, det er vist så rigeligt gjort allerede.

    Men du kan også bare vælge at forblive tøsefornærmet over at flere oplyser dig om at dit køb kan have en uheldig konsekvens.


  • #86   8. maj 2010 Jeg må indrømme at jeg ikke havde gjort det samme. Og jeg ved desværre at der skal rigtig meget til her i DK før at DB skrider ind i sagerne. Så der går nok ikke meget mere end et par måneder før der er et nyt kuld tilsalg.

    Derudover ville jeg mene det er for usikkert på længere sigt at købe hunde fra den slags steder. Der er grunde til at der bliver gjort så stort et nummer ud af avlsarbejdet i forskellige foreninger. Det er deres arbejde jeg vil støtte når jeg skal have hund.

    Men der er vel ingen der ikke accepterer dit valg!?! Det er vel mere dig der ikke kan acceptere at andre har en anden holdning end dig selv.


  • #87   8. maj 2010 Tina J
    kan godt være du og andre mener det er gode råd . og det er det måske også for nogen ingen tvivl der..

    men for os der havde gjort det samme at købe de arme hvalpe . kan ligsom ikke bruge de råd til noget . da vi atter vil gøre det igen hvis vi kom ud for det ..

    og ikke noget negativt i det ..


  • #88   8. maj 2010 Lis P...
    Du har da fået noget helt galt i halsen!


    Støtter man sådan et fjols, får han bare flere hvalpe!
    Der er adskillige eksempler på denne form for hundehandleri!

    At købe en sund hvalp med tavle.. Tja, hvorfor ikke?
    Den koster op mod det 10 dobbelte, afhængig af race!
    Stor engangsudgift, men så meget desto større sikkerhed for, at hunden bliver over 10 år!

    Der er så mange eksempler på hvalpefabrikker, hvor hvalpene sælges under lignende vilkår!
    Der er desværre ikke noget særsyn, at disse hvalpe ikke oplever deres første leveår!

    Så hvad er bedst?
    Jeg ved da udemærket hvordan jeg priorterer!



  • #89   8. maj 2010 Og Lis P..

    Man kan jo så tage en rask diskussion, hvorledes dyreplageriet ud i sager som denne, kan elimineres?!
    Iallefald ikke ved at købe hvalpene, det har historien ligesom vist!


  • #90   8. maj 2010 Moster Gerda: hunde med tavle kan ligeså nemt blive syge! Min fars rottweiler med tavle til 8000 kr måtte aflives da han var 3 år pga kræft.. Min Mors berner sennen med tavle til 7000 kr blev opereret for en kræftknude i skulderen da han var 5 år og blev aflivet med sprunget korsbånd da han var 7 år.. Min shih tzu uden tavle har aldrig fejlet noget, og min chihuahua/pekingeser har heller aldrig fejlet noget!! Og fx fransk bulldog, mops osv ser man TIT have problemer med luftveje og ben, selvom de har tavler! Så en tavleløs kan sagtens være ligeså sund som en med tavle..

    Syntes andet er rent snobberi!


  • #91   8. maj 2010 Så også gerne at tavledebatten kunne holdes udenfor, den har ingen relevans i denne sammenhæng.

  • #92   8. maj 2010 Tina j: så vidt jeg ka se, var det DIG der startede tavle samtalen smiley

  • #93   9. maj 2010 lis P
    enig
    synes også det er fint folk ikke vil købe hvalpe sådan et sted . og samt jeg synes det er fint at nogen folk vælger at gøre det inkls mig selv..


  • #94   9. maj 2010 Hold da op, man vælger da godt nok at se det man selv ønsker at se.

    TS får mange beskeder med held og lykke og godt gået, og alligevel bliver de overset, og der bliver øffet over at der er nogen der ikke er enige.

    Hvis det er snobbet at man ikke vil støtte en person der holder udsultede hvalpe i en iskold stald og i bur, men i stedet ville melde sådan en for dyremishandling, ja så er jeg sgu stolt af at være snobbet.


  • #95   9. maj 2010 Stephanie K
    det var ikke Tina j: der bragte det på banen det var Moster gerda smiley

    men Stephanie K vær kun stolt af dig selv over det du har gjort. og apseptere der er folk der ikke ville have gjort det..

    jeg ville også have købt dem får så ondt i hjertet af at se sådan noget . og nej vi kan ikke rede hele verden . men nogle stykker engang imellen gør meget . samt man så melder det sted de kommer fra og ja der ville det være godt med nogle billeder som bevis..


  • #96   9. maj 2010 Jeg er enig med Umuli A her. Tavle har intet med sagen at gøre. I teorien kunne disse hvalpe også godt have været racerene med tavle - dog havde det været noget nemmere at melde, men stadig har det intet at gøre med om det er rigtigt eller forkert at yde økonomisk støtte til et skidt menneske.

  • #97   9. maj 2010 Hmm forstå ikke helt hvorfor man ikke kan se ved og købe hvalpe så støtter man det!! hvis der ikke er nogen køber til en vare, vil varen blive taget af markedet!!! det må da være logik!! Eller er det bare mig der synes det!??
    Hvis vi har nogen produkter vi aldrig sælger inden i salon stopper vi med og købe dem ind!! Det samme må da gælde for hunde, man gider da ikke blive ved med og sætte små hvalpe til verden, hvis man havde 40 i forvejen til salg!!!!


  • #98   9. maj 2010 Stephanie - Så må du da godt vise hvor jeg gjorde det.

  • #99   9. maj 2010 Lis P..

    Jeg kan godt se, mit eksempel med "tavle" er irellevant for selve pointen, for forrykker focus!

    Jeg foretrækker af flere årsager stambog men har svært ved, at se snopperiet ved dette?!
    Hvis man køber en hund grundet papiret, er det papir lige så meget værd som det jeg tørrer mig i R**** med!
    Alle hunde har krav på at blive elsket!


    What ever... JO du har da helt ret -det handler om penge -hundehandlerens penge -jo flere succes oplevelser ud i salg, jo flere hvalpe!

    Jeg har svært ved, at pege ét eneste menneske ud -som ikke ville have svært ved, at gå fra de beskrevne hvalpe uden en knude i maven..
    Men fandemig om jeg vil støtte sådan en "fætter" og fandemig om jeg vil investere i en "kammerat" -som risikere, at skulle aflives inden det første fyldte år!
    Og historien viser med al tydelighed, at mange ejere med hunde fra sådanne elendige steder, står over for en aflivning istedet for en "kammerat"!

    Men brug dog lovgivningen, og meld vedkommende til rette instans!
    Evt. ekspedere en lille artikel til lokalsprøjten, så folk bliver oplyst!



  • #100   9. maj 2010 Jeg er igen rørende enig med Umuli. Var hundene tvangsfjernet var retfærdigheden sket fyldest, og indtægtskilden fjernet.

  • #101   9. maj 2010 Bifald til Umuli for de gode guldkorn.

  • #102   9. maj 2010 Hvad er det i ikke forstår? Manden ER meldt til DB.. Så la dog være med at bliv ved med at skrive at jeg ska gøre det.. Det ER gjort!

  • #103   9. maj 2010 Stephanie K
    enig forstår heller ikke de bliver ved at køre i samme spor . måske fordi de vil hæve at det er dem der har ret men os andre der har gjort noget forfærdeligt ved at ville købe de hvalpe ..
    men ja vi er nogen deer køber de hvalpe ..
    og ja måske er vi så med til at støtte dem .
    men måske han avler selv om de bliver solgt eller ej ..
    men ja nogen er mere sårbar over at se sådan nogle hvalpe .
    og nogen er mere hård og kan sige fra .
    og måske er det forkert at vi køber de hvalpe i nogens øre men i andres øre rigtig.

    så apseptere dog at vi mennesker ikke er ens og ikke tænker og føler det samme som andre .
    der skal være plads til andre uden at blive nakket på fordi man ikke lige deler de samme meninger og holdninger som andre..


  • #104   9. maj 2010 Det er nok mindre at vi vil have ubetinget ret, og en smule mere at vi ønsker at forklare holdningen, for det virker som om det bliver opfattet som om mangel på rygklapper = vi synes at OP er ond/frygtelig. Og det er ikke det der bliver skrevet.

  • #105   9. maj 2010 ¤ Søster McFluff ¤
    Hjælpe-Administrator

    jeg ønsker ikke rygklap for noget jeg gør .
    men jeg ønsker heller ikke at folk skal gøre så meget ud af at fortælle at det er så forkert det en anden har gjort . for at pointere at det er dem der har mere ret end den anden .

    jeg siger ikke det er rigtig eller forkert at købe de hvalpe og forstår også godt hvorfor nogen vælger ikke køber dem.
    men forstår også godt at der er folk der køber dem .

    jeg tramper ikke hårdt for at stå fast i min mening om at det rigtige er det jeg vælger at gøre .
    nej somsagt er vi forskellige og man skal ikke blive sur eller fornærmet over en anden ikke deler ens mening ..
    for kan læse her i tråden at nogen bliver direkte fornærmet over at nogle personner vælger en anden løsning end en selv .


  • #106   10. maj 2010 Fjong indlæg, Umuli A! smiley


    Bonnie, der er ingen som bliver direkte fornærmede, det er noget pladder!

    Men det er oplagt med en diskussion, ud i emnet: Hvordan det stoppes bedst!
    Og det er såmænd bare hvad du ser! *s*



  • #107   10. maj 2010 Hvem har sagt at tavler er kvalitetsstempler?

  • #108   10. maj 2010 Jeg melder mig ud af den her diskution, syntes simpelthen det er dybt dybt til grin alle jer der bare hakker os ned. Og i kan skrive alt det i har lyst til, til denne besked, men jeg vil bare ikke være med mere.

    Jeg har fået MIN drømmehvalp, og ham er JEG glad for og ELSKER!
    VI reddede de 2 hvalpe, og det er VI stolte over !!

    Slut herfra.


  • #109   11. maj 2010 I kunne måske kontakte dem her og foreligge dem sagen:
    http://www.alledyrsret.dk/

    Bare en idé, i håb om at de måske vil kigge forbi. smiley


  • #110   5. jul 2011 Miss X 43 K

    hvorfor rive op i denne her tråd igen ??
    den er død .
    der blev nok ikke linket til denne tråd her for at vi skulle køre den videre ..

    tror der er skrevet hva skrevet skal her i denne tråd ...


  • #111   5. jul 2011 Miss X 43 K

    helt i orden smiley heller ikke ondt ment knus


  • #112   5. jul 2011 Bonni L: Det er fordi der nogen der er ved at melde en kennel som ligger i aars, pga en anden historie som du kan følge her:

    http://www.hundegalleri.dk/for_messagedetail.aspx?Msg_ID=469928

    & det lyder som samme sted.
    Jo flere der kan vidne er jo bedst så vi kan få lukket det sted.


  • #113   5. jul 2011 Kristine T

    ja det ved jeg følger også den anden tråd smiley
    men det var kun fordi der så blev kommeteret i denne tråd her . og synes det var synd at geoplive denne tråd her igen da den har kørt lidt frem og tilbage :))

    men håber fandme at de bliver knaldet helst igår end i morgen smiley


  • #114   7. jul 2011 <b>TIL ALLE DER HAR SET NOGET!!!!!!</b>

    SKRIV et vidneudsagn til mig, med adresse, navn og tlf-nummer, samt en beskrivelse af stedet, dyrenes umiddelbare sundhed (vægt, øjensygdomme, afføring osv)!
    Det er uhyre vigtigt!



Kommentér på:
Stakkels hvalpe - godt jeg kom forbi!

Annonce