{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.014 visninger | Oprettet:

Mad for denne uge :) {{forumTopicSubject}}

Søndag : Salat med culottestegsrest.

Mandag: Paneng Gai med svinemørbrad og eggnudler istedet for ris (link fjernet)

Tirsdag: Lasanette

Onsdag: Mørbradgryde med ovnkartofler

Torsdag: Thaifrikadeller med ris (Svinekød med masser af hvidløg, et æg, maggie, lidt mel)

Fredag: Tærte med kylling, broccoli, bacon og champignon.

Hvad skal i have ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mad for denne uge :)
  • #1   17. aug 2010 Ja, min er jo ikke så lang, men den lyder på

    Mandag: Frikadeller med braskartofler og kogte gulerødder vendt i smør og karse
    Tirsdag: Burgerboller med kyllinge- og/eller alm. bøffer med salat og "det hele"
    Onsdag: Krydrede kødboller med båndspaghetti (en ny opskrift jeg ikke har lavet før :o) )


  • #2   17. aug 2010 Jeg har lige lavet jer 2 til hjælpeadmins. Håber det er OK smiley

    Charlotte & Lars - Hvilken opskrift har du på kødbollerne ? Ninas ?


  • #3   17. aug 2010 Den jeg tænker på, er den her

    (Indlægget er sakset fra en anden tråd, Skrevet af Nina med Kaoz)

    Italienske Kødboller

    Sauce:
    1 løg
    1 fed hvidløg
    1 spsk olivenolie
    1lille ds tomatpure
    3 dl bouillon
    salt, peber
    1tsk oregano
    1 gl. madeira

    Kødboller:
    250g Kalv
    200 g skinke
    200 g svinekød
    2 dl rasp
    1 dl mælk
    1 knsp. oregano
    Persille
    1 æg
    4 skarlotteløg


    Opskriften er ligetil =)

    Hak løg og hvidløg fint, svits det af og tilsær pure, sprut og bouillon Smag til med oregano, salt og peber. Koges ca 20 min.

    Hak skinken fint og rør alle ingredienserne sammen til en ensartet fars.
    - Opskriften siger 12 kødbiller, men jeg laver dem noget mindre og betydeligt flere.
    Kødbollerne vendes/rulles i mel med lidt salt og peber, steges i olie på panden.

    Retten serveres med kogt pasta og revet ost.

    Saucen er meget stærk, og også for kraftig i smagen efter min mening.

    Jeg ELSKER kødbollerne, men plejer at lave en sauce efter eget hoved til =)

    Jeg bruger løg, hvisløg, tomatpure, mælk og oregano til at lave sauce af i stedet, men du kan jo gøre som du lyster =)

    Ved denne opskrift skal kødbollerne steges færdig, det eret lidt tålmodigt arbejde når de nu er runde, men de er simpelthen så lækre =D



  • #4   17. aug 2010 Mht. hjælpeadmin., hvis det er mig, du tænker på, så er det helt fint smiley

    Nej, opskriften er fra et tudsegammelt ude og hjemme, som jeg har haft siden jeg flyttede hjemmefra (1988) - og jeg har aldrig lavet den *G* Så nu skulle det være. Hvis den er god, så kan jeg bringe den videre smiley


  • #5   17. aug 2010 Charlotte - Det var det smiley

    Venter spændt, på at høre om opskriften er god, imorgen smiley


  • #6   19. aug 2010 Sabrina K
    Njaar - det var ikke noget at råbe hurra for... smiley


  • #7   19. aug 2010 Charlotte - haha.. Den må ryge ud så smiley

Kommentér på:
Mad for denne uge :)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce