1.220 visninger
|
Oprettet:
God idé til sovs? {{forumTopicSubject}}
Jeg har tænkt mig, at vi skal have noget med grønne asparges, kylling og ris i aften, men der skal næsten også være lidt til at fugte risene med, synes jeg. Men hvad?
Vil bare skære kyllingefileterne i mindre stykker og stege dem og så dampe aspargesene. Normalt ville jeg enten stege kyllingen i karry og så tilsætte lidt fløde eller bouillon til sidst eller hælde en dåse tomater over og krydre med basilikum eller lignende, men jeg har ikke fløde, karry synes jeg ville overdøve de gode asparges og ligeså med flåede tomater.
Forslag modtages
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Emner: 248 Svar: 7.830
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Emner: 248 Svar: 7.830
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.936
jan 2008
Følger: 12 Følgere: 115 Hunde: 6 Emner: 248 Svar: 7.830
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.264
dec 2008
Følger: 7 Følgere: 6 Hunde: 2 Emner: 260 Svar: 7.936
Det endte med en pose-sovs (café de Paris), bestemt ikke prangende, men det gik an og så stegte jeg kyllingestykkerne med paprika og dampede aspargsene i en sjat hvidvin. Det blev til gengæld godt, så jeg skulle nok bare have droppet sovsen - men så blev Jens da også glad
God idé til sovs?
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside