{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.340 visninger | Oprettet:

Jeg nåede li at tænke... {{forumTopicSubject}}

at det var dejligt at komme op på Hjørring Hundemark igen, hundeejerne havde øje på deres hunde.

Men så idag vi kommer derop, er der en hund der er blevet bidt. Rimelig stor flænge på snuden, og hendes hund der er blevet bidt er kommet i snor. Men den hund som har bidt løber rundt, hmm det syntes jo ik li frem fair.

Men så spørger hende med den sårede hund om jeg ik mener det ska syes, og jeg kan jo kun gi hende ret. Da det blødte og var en rimelig stor flænge hunden havde fået.

Ka det være rigtigt at sådanne hunde ska ku rende løs efter dette...

Ik nok med det men den fortsatte så med at jagte min Jackie, så hun var fuldstændig våd på hals og hoved. Imens ejeren ik gjorde noget, før jeg råbte så stopper du til hunden. Den bed så ikke hul på hende, da hun er total underdanig ved sådanne hunde.

Ik at hun ik ka være en skrap madamme, men jeg tager hende i snor hvis hun gør disse ting som denne hund gjorde. Især ved hunde vi ikke kender, og indtil hun har set disse an. For så leger de som bedste venner, og hvis jeg ik gør dette. Så vil jeg sku heller end gerne folk siger jeg ska.

Ka vi ik gøre hinanden den tjeneste, at holde øje med vores hunde. Og sig til hvis der er noget vi ik ka li vores hunde bliver udsat for, hundemarken sku gerne være for alle.

Jeg har snakket med ejeren af den sårede hund, og denne hund sku syes. Og var selvfølgelig i narkose, da det var i ansigtet den var blevet bidt.
Ejeren af hunden som angreb var meget tilbageholdende med at tage ansvaret for hundens handling (det viser det med Jackie jo også, at det er en ejer det ikke vil tage ansvar).

Håber folk vil gøre sit til at det er sjovt for vores hunde at komme der.

Det ska li siges, at de fleste er meget ansvarlige hunde ejer. Det er således kun få der gør det trælst for nogle, syntes bare jeg ville dele denne oplevelse med jer.

Mvh Anne Mette.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Jeg nåede li at tænke...
  • #1   4. okt 2009 Ak ja. Der var desværre også en uheldig episode da jeg var derovre i aftes.

    Det er træls at man skal være så usikker over at gå derovre. Specielt når man har en lille hvalp med, som helst skulle have gode oplevelser der.

    Jeg synes tit at hundeejerne ikke vil tage ansvar eller i det mindste gå ud med deres hund, hvis de kan fornemme at hunden ikke kan opføre sig pænt lige den dag.


  • #2   4. okt 2009 Jeanette: det har du ret i, vidste ik du var herinde.
    Håber i siger til hvis Jackie har været for træls ved Charlie... Men tager også gerne snor på hende når der kommer hvalpe, men hun plejer bare li at ska se dem an.
    Hva skete der i aften?


  • #3   4. okt 2009 Nej, jeg havde dog godt set dig lidt rundt omkring herinde smiley

    Vi har ikke haft problemer med Jackie overhoved. Charlie har godt af at finde ud af at ikke alle hunde synes han er den der søde lille hvalp. Og synes skam hun klarer den fint omkring ham smiley

    Jamen, jeg vil hellere sende en privat besked om det, da det desuden også er en længere historie smiley


  • #4   4. okt 2009 Ok det var godt, det må du gerne sende...

  • #5   5. okt 2009 Ja det er træls men skal blive usikker på om det er forsvarligt at lufte der. Vi har før holdt en lang pause pga. trælse oplevelser og det er vi så nødt til igen.

    Det er vores Thilde Anne Mette fortæller om blev overfaldet i går. Ejeren af hunden syntes helt tydeligt det var noget fis at tage det så alvorligt - men nu var det altså min hund der stod med en 6 cm lang og dyb længe i hovedet samt et hul under hagen (hvor den anden hjørnetand sikkert har siddet i hende) som også skulle syes.

    Dyrlægen sagde det havde været uforsvarligt IKKE at tage ud til hende, for flængen var så stor at det for det første ville have taget lang tid at heles og der derfor ville være stor risiko for at der går betændelse i skidtet. Og sådan rent kosmetisk ville sådan et stort ar, der selv havde helet op, blive meget meget grimt.

    Men når man ser på hvad Thilde har været/skal igennem efter mødet med deres hund: narkose, sammenlapning, daglig penicillin og krave på i ti dage, ja det syntes jeg altså skal tages alvorligt og betales af den udfarendes hunds forsikring. Og bare en lille smule venlig interesse samt et forstående undskyld ville være meget venligt af ejeren. I stedet har vi fået en vred sms fra hendes mand. Tak for det, siger jeg bare!

    Jeanette >> jeg bliver helt vildt nysgerrig, hvad oplevede du?





  • #6   5. okt 2009 Jeg skal lige skrive en privat besked til dig også smiley

  • #7   5. okt 2009 Super :o)

    Jeg tænkte også på:
    Ville ønske folk der havde dårligt socialiserede hunde eller hunde som har "uheldig" udfarende adfærd ville lufte på en måde hvor der ikke var chance for de skadede andre. Men det er selvfølgelig ønsketænkning.

    Men selvfølgelig kan der ske uheld. Så er det jo bare om at få ordnet det praktiske i mindelighed. Når nu man har en forsikring der dækker de skader ens hund er kommet til at lave, hvorfor så ikke bare være venlig og imødekommende? På den måde bliver en grim situation jo knap så grim igen.


  • #8   5. okt 2009 Desværre er der mange ejere der simpelthen ikke tager deres hund til sig, hvis den kommer for højt op i det røde felt.

    Jeg har ikke lyst til at gå og være bange for at min hvalp får en dårlig oplevelse derhenne, da det jo er et rigtigt skønt sted at være for ham. Men desværre er jeg nødt til det nu, da jeg har fundet ud af at der simpelthen bare er hundeejere der ikke holder godt nok øje med deres hunde. Suk smiley


  • #9   5. okt 2009 Så er det godt at skabe andre lufte kontakter, nogle hvor man ved at hundene er venlige og ejerne fornuftige og ansvarlige. Sig til hvis du mangler nogle at socialisere hvalpen med. Vi er flere der aftaler at mødes af og til og andre steder....

  • #10   5. okt 2009 Jamen, det kunne være rart nok smiley

    Jeg er dog ret så sikker på at jeg har mødt jer og jeres hunde før. De er så søde smiley


  • #11   5. okt 2009 Rigtig godt indlæg smiley Synes, det er det super relavant emne at diskutere, da vi også har haft grimme oplevelser på hundemarken og derfor ikke kommer der mere (og det lyder bestemt ikke til, vi er de eneste) - heldigvis har voes opevelser ikke været nærheden af at have de samme konsekvenser, som Karina L og Thilde har oplevet.

    Karina L:
    Føj en grim oplevelse og forstår til fulde dine forundringer over modpartens reaktion!! Håber det bedste for din basse, men det er klart, hund og ejer bliver mærket for livet efter sådan en oplevelse smiley Har også den forståelse, at en hundeforsikring blandt andet skal benyttes, såfremt ens hund forvolder skade på andre....men den opfattelse deler vi alle åbenbart ikke...desværre!!!

    Det kunne være rigtig dejligt, hvis hundemarken igen blev et sted, hvor der er plads til alle og hvor alle havde styr på deres hunde. For der skal desværre ikke ret mange til, for at ødelægge det for andre. Heldigvis skal det siges, at vi har mødt rigtig mange dejlige mennesker og håber vi får mod på at komme derud igen en dag smiley


  • #12   5. okt 2009 Ja, desværre sker disse ting, fordi de fleste ejere regner med at deres hund opfører sig pænt, når den kommer sådanne steder hen. Dog er det jo ikke altid tilfældet.

    Charlie er desværre blevet bidt derovre engang, hvor han skulle smøres med salve i et stykke tid. Dog kan man aldrig vide om det har været i leg, eller der simpelthen har været en hund, der synes at denne bette lort skulle tygges lidt på.
    Men heldigvis elsker han stadig stedet. Det kunne snildt være sådan at han ikke turde komme derind igen.


  • #13   5. okt 2009 Kender desværre nogle hvis ene hund ik tør at komme der mere, og det gør de så heller ik. Hvilket er forståeligt, for hvem har lyst til at ens hunde ska ha dårlige oplevelser.

  • #14   5. okt 2009 Det er godtnok bare ærgeligt, at det skal være på den måde. Det burde jo være et fristed for vores hunde...
    Men man ser desværre tit, at folk ikke tager deres ansvar alvorligt. Og de få, har det med at ødelægge det for de mange...

    Jeg kommer der heller ikke selv længere, men det er nu mere fordi der er så mange der er utrykke ved sådan en kæmpe-hund som jeg har, og jeg vil ikke gøre det til en træls oplevelse for andre.. Jeg har heldigvis masser af andre muligheder for at motionere og socialisere min hund, men det er jo ikke alle der har den mulighed, og derfor er et sted som hundemarken også vigtig.

    Karina: Jeg håber da din lille vaps kommer sig, ovenpå en træls episode. For øvrigt siger min dyrlæge også, at man ALTID skal komme med hunden, hvis den er blevet bidt af en anden hund, fordi der er så stor risiko for at der går infektion i det... Så det er bestemt ikke at overreagere...


  • #15   5. okt 2009 Maria: der var nogle af os der burde ha sagt det til dig personligt, og det vil jeg gerne undskylde for. Hvorfor må du ik kommer der med Diablo? det ka jeg da ik se noget til hindring for, der er nemlig en del hvalpe deroppe for tiden. Også nogle på hans størrelse.

    Men generelt vil jeg også sige bedre få gode venner til ens hund, end en masse der ik altid kommer godt ud af det med hinanden. Mine har da en del gode venner, men skønt også at se andre. Og hvis der er nogle der for trælse ved dem, går vi heller end at blive der. Det har jeg da ik været for god til tidligere, man blev der heller end at gå hjem. En fejl man tager ved lære af.


  • #16   5. okt 2009 Maria: ja ok, fair nok.

  • #17   6. okt 2009 Det er altså dejligt der er så mange ansvarsfulde ejere, dem er der heldigvis et flertal af, men det er rigtigt der skal ikke mange til at ødelægge oplevelsen for flertallet.

    Mai-Britt >>> jeg har jo mødt din hund. Den er godtnok stor ;o) Og det er rigtigt man bliver lidt nervøs over de kræfter der er bag sådan en, også selvom den er sød og venlig og bare vil lege. Men hold da op hvor jeg bare syntes det er flot du har taget sådan en beslutning bare på baggrund af andres frygt. Det var der mange der kunne lære noget af (dem der altså ligefrem har aggressive hunde, men hvor ejeren er ligeglad).

    Maria >>> du skal også have ros for at du tog vores oplevelser med Diva til dig og lyttede til vores angst for at komme i hundeskoven pga. hendes adfærd. Det er smadder flot og hensynsfuldt af dig :o)

    Jeg tror desværre mange tager det meget nært hvis de får kritik af deres hunds adfærd, ligesom damen i vores tilfælde. Nogle af dem har den opfattelse at hundene bare skal have lov til at finde den indbyrdes rangorden og hvis andre mener noget andet er de pyldrede. Det har jeg hørt flere af de "ældre" som lufter på hundemarken sige (ikke det med at være pyldrede, men det mad de salv skal finde rangordenen). Og det var også hvad damen (ejeren af hunden der bed Thilde) sagde til os efter biddet. Og hun syntes helt tydeligt vi var pyldrede og lavede en stor historeie af noget normalt/naturligt.

    Lige efter det her skete og vi tænkte over damens reaktion og det at hendes mand (som slet ikke var til stede) skrev en ubehøvlet sms hvor han beskyldte os for ikke at have styr på vores hund og at det var den der var aggressiv, ja så troede vi det var fordi de ikke have en hundeforsikring og derfor ville skræmme os. Men de har en - så er det jo dybt mærkeligt at reagere sådan. Måske har hun oplevet det før og virkelig tror det er normal hundeadfærd???

    De har nu skrevet en helt anden version af hændelsesforløbet til forsikringen, så det er SÅ godt vi har vidner på hvad der skete. Forsikringen har lige ringet her til morgen (igen) og vi fik en snak om hændelsesforløbet. De oplyste at vi i hvertfald har halvdelen af pengene hjemme og at vidnernes udsagn måske kan hente den sidste halvdel hjem.

    Han fortalte at hvis begge parter har hunden løs bliver betalingen for sådan en skade som udgangspunkt delt 50/50. Han forklarede; hvis man går på banen for at spille fodbold er der altid en risiko for at få en bold i hovedet, men det er en helt anden sag hvis en anden spiller nikker en´ en skalle. Derfor kan de komme til at betale hele beløbet pga. deres hunds adfærd overfor de andre hunde også, samt det at damen ikke tog den i snor efter den havde overfaldet min hund.

    Imens går Thilde rundt med skærmen og ser ynkelig ud. I går blev hun bange når den bevægede sig eller hun stødte ind i noget. ikke spor sjovt for en bette hund! Såret er stadig hævet og hun ser noget skamferet ud med alle de tråde. Men hun har heldigvis ikke mistet appetitten og vil gerne ud at gå tur, som hun plejer. Hun skal nok klare den. Men sjovt er det som sagt overhovedet ikke.



  • #18   6. okt 2009 AnneMette--->>> ...øvøv....sikke en trist historie... Jeg har heller ikke været deroppe i 100 år...men havde faktisk planlagt en tur i dag....men overvejer lige en ekstra gang...for jeg oooorker ikke alle de problemer....

    Maria--->>> Helt enig...min Carlo leger også kun med de hunde, som han kender...og det går rigtig godt...mere han har ikke behov for....og han bliver også aaalt for stresset, hvis der er for mange nye hunde.... Engang imellem tager jeg til træf under kontrol....og det går fint...

    Karina--->>> Hvor gør det mig ondt med din kære Thilde...øvøv....og hun er da bare såå sød....så hun fortjener da slet ikke sådan en over snuden....øvøv...god bedring... Hvis hund var det...hvis jeg må spørge..?

    Min Gustav har også lige været i daglig behandling i 16 dage med penicillin, stesolid og smertestillende....fordi min Carlo havde bidt ham...men det var sikkert Gustav som havde snuden for tæt på Carlos mad.....så han må lære at holde snuden for sig selv...og det har han vist også lært nu... Men pointen er at det er ikke sjovt, at se sin hund have ondt.....


  • #19   6. okt 2009 Tak Henriette. Nej man orker da ikke gå derop, hvis der skal være så meget bøvl og grimme oplevelser. Det var en dame nær de 50 og hendes søn (har ikke mødt dem før) med deres Border Collie.

    Du fortate godt nok det med Gustav da du hentede foder ... ja så har har i hvertfald lært den lektie ... he he ... og han var da i det mindste ikke skamferet så han skulle lappes sammen. Ikke for at forklejne det arbejde der kommer med et bid, men mere for at markere forskellen på sådan et hændligt uheld hellem to hunde der kender hinanden og så det vi oplevede. Det med at blive ramt af bolden eller få nikket en skalle .... håber i forstår ;o)

    Henriette >>> Hvordan går det for øvrigt med det nye foder?


  • #20   6. okt 2009 Karina--->>> Forstår det som du skriver.....selvfølgelig er der forskel...

    Det går så fint med det nye fodre - de har faktisk spist det hele...så jeg skal ud og købe fodre i dag til dem....hehe....


  • #21   6. okt 2009 Jeanette >>> jeg tror også vi har mødt hinanden deroppe. Ved i hvet fald vi har luftet med en skøn basse som din ;o)

  • #22   6. okt 2009 Henriette: jeg trist historie, det må man sige håber Thilde kommer sig helt.
    Jeg var deroppe igår med Rikke og hendes 2 hunde, det gik fint selvom der var en del på et tidspunkt.
    Var deroppe idag ved 17 tiden sammen med Jesper og hundene, der gik vi sammen med en anden border collie. Charlie som den hedder og Jackie fik løbet om kap. Og den ville lege med Jackie, men den legede helt anderledes end den Thilde blev bidt af. Ja det var endda kun 1 år, og Jackie sagde slet ik noget til den. Så en win win situation for begge, ja Jackie gøede af den når hun ik helt ku følge med. Men hun var kun 1 meter bagud når der var størst afstand.

    Så et par gode dage ovenpå en rigtig øv øv dag for Thilde, ja også lidt Jackie, da det var hende det gik udover da vi kom derop.


  • #23   6. okt 2009 Karina: Jeg siger mange tak. Og ja, du har ret, han er en stor og stærk hund. Men heldigvis ligeså god som han er stor... hihi...
    I forhold til min beslutning, så syntes jeg ikke der går skår i min stolthed, når jeg har gjort som jeg har. Det er jo også lige så meget for at beskytte min egen hund, og mig selv. Han virker (nok på grund af sin størrelse) meget provokerende på nogle andre hanhunde, og de bliver meget aggresive overfor ham, og da det er mig der har den store og stærke, vil jeg ikke risikere at han bliver nødt til at skulle forsvare sig selv, og dermed gøre skade på en anden hund.. Jeg har det bare bedre med at undgå sådanne situationer, og har jo som sagt masser af andre muligheder. Så vi kan sagtens undvære hundemarken, og andre er fri for at blive nervøse, når der kommer 53 kg. muskler løbende lalleglad hen mod dem:)

    Jeg håber bare, at alle i andre, snart slipper for at opleve disse irreterende hundeejere.... (Og så vil jeg stille sidde og undre mig over, at det er min type hund de vil have forbudt, og ikke latterlige hundeejere.. hihi, så fik jeg også lige et surt opstød med der)


  • #24   7. okt 2009 AnneMette--->>>

    Det lyder godt, at I har haft to gode oplevelser efter den forfærdelige oplevelse.....så vil jeg og Gustav snige os derop igen en dag...... smiley


  • #25   7. okt 2009 Ja og idag havde vi også en rigtig god oplevelse, men der ka hurtigt ske noget.

Kommentér på:
Jeg nåede li at tænke...

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce