{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
4.213 visninger | Oprettet:

Hårsækmider,er itvivl hjælp søges.. {{forumTopicSubject}}

Ja den 9feb, var jeg til dyrlæge med Tulle da jeg var bekymret for om de mørke og et par hårløse pletter ved hende var hårsækmider, dyrlæge var lidt i tvivl da det ikke var typiske steder, og vi aftalte at hun skulle på advocate 2x med en md imellem og jeg efter første behandling sku ringe 2uger efter så vi ku snakek om hvordan det gik, der skete ingen ændringer, hun var ikk generet af det før behandlingen overhovede og hellr ikke eefter, men i sidste weekend begyndt hun så at klø lidt og bide i poterne og pive engang imellem og sku jo så ha anden behandling som hun fik tirsdag.. syndes hun er blevet mørk ved den ene side af munden nu, kun en meget lille smule, men det er nok til at gøre mig bekymret..
Det skal jo selvføgelig liiige ha mulighed for at virke det advocate, men hvor længe ville i vente er en uge for lidt som jeg tænker på??
Dyrlægen sagde vi sku snakkes ved igen efter 2 behandling og jeg sku ringe hvis jeg blev i tvivl om det mindste, men vil jo heller ikk ringe for ingen ting..

Er det bedste at hun får taget hudskrab ?? har læst de godt kan gøre det uden de kommer i narkose?? for vil jo helst ikk hun skal i narkose:(
og er ivomec/ivometic så det bedste at give som jeg har læst mange har fået??

Håber virkelig hun slipper af med det, hvis det er det, som jeg virkelig tror efter at have læst så meget om det, syndes også hun bugler underligt under munden som nogle billeder jeg har set af det, sådan sådan lidt hvis lidt som bumser..

Nogen der ved hvor lang tid efter hun har fåer advocate i nakken at jeg må bade hende i pyoderm medicin shampoo igen?? for det har hjulpet hende meget til at få sin flotte og bløde pels igen førhen..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hårsækmider,er itvivl hjælp søges..
  • #1   13. mar 2009 Ok først og fremmest!

    Så synes jeg da at dyrlægen burde ha' taget et skrab INDEN han satte Tulle på medicin. Det er ikke nødvendigt med medicin altid. Min Thilde har hårsækmider og vi behøvede ikke at behandle med medicin da hun var så ung og det var lokalt. Hun fik så medicin da vi ikke turde andet, med alle de skrækhistorier, og det er vi glad for, for hun har næsten fået alle sine hår tilbage over venstre øje.

    Det med advokate kan jeg ikke svare på, da Thilde fik ivomec i sprøjteform.

    OG.. Selve skrabet ville jeg få taget i narkose alt efter hvordan din hund har det med dyrlægen osv.

    Min Thilde fik taget skrabet ved en dyrlæge hun ikke rigtig kendte også UDEN narkose og hun er nu MEGA bange for mænd, og har faktisk ændret sin adfærd efterfølgende..



  • #2   13. mar 2009 Og de spørgsmål du har ang. advokate synes jeg sagtens du kan ringe og spørge lægen om. Hellere dét end at blive informeret med forkerte oplysninger af os HG'ere :o)



  • #3   13. mar 2009 Hun kunne reelt også have allergi.

    De bumser du beskriver, lyder meget som Taya.
    Hun havde betændelse i huden og fik antibiotika og har aldrig døjet med det siden smiley

    Undskyld alle de indlæg..


  • #4   13. mar 2009 hmm hun gjorde det fordi hun sagde det var om at tage det i opløbet så det ikke udviklede sig da det kan ende meget grimt.. og hvis hun ikke reagerede på behandlingen skulle vi ikke gøre mere da hunde jo alle har hårsækmider og ikke behøver behandles hvis de ikk breder sig, men det vidste jeg ikk om det havde gjort eller om hun altid havde set sådan ud så derfor ville hun ikk ta nogen chancer..

    tuller er MEGET glad og ivrig hos den virkelig dejlige dyrlæge jeg har, hun er såå opmundrene, rolig og dyreglad, hun leger og snakker med tulle og giver hende godbider, og selvom hun pev som en grisse unge da hun fik sin vaccine og chip som 12 uger så var hun stadig liige lykkelig for at besøge dyrlægen..
    hun er sådan en hund der hurtig glemmer de triste ting og springer på hesten igen .. heldigvis...

    Hun sagde ivomec var stærkere end advokate og hun ikk syndes man sku starte med det slemme når det var så lidt der var, for så risikere man de blir immume over for de virkelig gode midler der skal hjælpe ved slemme tilfælde..



  • #5   13. mar 2009 Ok godt I i dét mindste har talt om de forskellige muligheder.. smiley

    Min dyrlæge er specialist i hudsygdomme og fortalte mig, at hvis den er lokal (hvilket man kan se ved et skrab) så kan det nemt gå i sig selv og man behøver derved ikke medicinen smiley


  • #6   13. mar 2009 hihi gør intet, er kun dejligt at få lidt svar på hvad det kan være..

    men giver allergi også den mørke hud og hårtab de mørke steder??

    de små pletter hun har på munden oppe er bumser har dyrlægen sagt og de forsvinder når hun blir badet i medicin shampooen men den tror jeg jo ikk hun må bades i når hun er i behandling.. men ja jeg vil da ringe til dyrlægen og spørge mandag så jeg ikk går og er bekymret uden grund..



  • #7   13. mar 2009 det snakkede hun også om at det kan, men hun syndes ikke vi sku løbe nogle risikoer da tulle desværre måske er import som jeg ikk ved da hun er købt privat og der er nogen tvivl omkring sælgeren..


  • #8   13. mar 2009 Jeg ved desværre ikke så meget om allergi, eller heldigvis kan jeg jo egentlig sige smiley Men har tit hørt om mops med miderne, som så i virkeligheden er allergi.

    Ja, ring og spørg og slip af med bekymringerne smiley


  • #9   13. mar 2009 Jeg håber I får bugt med det i al fald. Var selv frygtligt nervøs! smiley

  • #10   13. mar 2009 For det første behandler man ALDRIG lokaliseret demodex, af den simple årsag, at man så ikke ved om det vil forsvinde af sig selv og at hundens imunforsvar er stærkt nok til at bekæmpe hårsækmiderne.
    Når man først har behandlet en hund med Iwomec og advokate - fraråder man på det kraftigste nogen form for avl på hunde, det er jo netop det vi kæmper med i racen, at folk gør det alligevel.
    En skrabetest tages uden bedøvelse og gør overhovedet ikke ondt på hunde, det tager mindre end et nano sekund.


  • #11   13. mar 2009 Nå men min dyrlæge behandlede Thilde med ivomec selvom det er LOKALISERET og det gjorde rigtig ondt på hende, da en anden dyrlæge tog det skrab......

  • #12   13. mar 2009 Min veninde's mops kom i bedøvelse i forb. med at få taget et skrab Gitte, så det passer altså ikke helt.. Det er vel forskelligt fra dyrlæge og ejer hvad man synes.

  • #13   13. mar 2009 Jamen så kan jeg kun sige, at så har din dyrlæge ikke haft kendskab nok, hverken til behandling eller udførelse af test. Jeg kender de første 20 mops, som har fået taget en sådan test uden nogen form for bedøvelse.....
    Jeg håber inderligt ikke at I har tænkt jer, at avle på jeres mops, når de er blevet behandlet for det - det stopper ALDRIG i racen så.


  • #14   13. mar 2009 Den med bedøvelse er kun fordi det giver bedre i dyrlægens kasseapperat - desværre

  • #15   13. mar 2009 Sanne

    Iwomec ( Ivermecetin) er den sidste valgmulighed man bruger som medicinering til hunde med generaliseret demodicose. Det er virkelig skrappe sager...


  • #16   14. mar 2009 gitte, det var også hvad min dyrlæge sagde altså at ivomec er så skrapt at det ikke er det første hun ville prøve for det ville være synd for tulle sagde hun.

    Jeg skal ikke avle og det er slet ikk det mit indlæg handler om smiley
    Gitte- jeg har jo en mops uden tavle.. og ser ingen grund til at lave hvalpe på hende , da jeg fik hende og hun var lille og nuttet syndes jeg da det ku være hyggeligt med en hvalp fra hende, men efter som jeg lærte mere om de skønne mopper, så hvor lidt min egen er racetypisk, hvor tynd den er i det og ja nu måske de hårsæk mider og så det at det er så risikabelt uden tavle (som jeg intet anede om før, familie osv har altid bar haft schefere, gravhunde og dsg uden tavler så har aldrig tænkt på vigtigheden) og derfor kunne jeg ikke drømme om at gøre det, for hvorfor udsætte og ødelægge racen mere end den er i forvejen.. nope.. ikk tale om.. dyrlægen sagde også at det skulle man tage højde for, at havde en hund hårsækmider skulle man aldrig avle på den, og det skal jeg jo heller ikke så det har ingen betydning for mig på den måde, jeg kan bar ikke li tulle piver og klør sig lidt...

    Det er jo ikke MEGET slemt, det sagde min dyrlæge også, det er meget lidt, det nogle mørke pletter rundt om kring som man faktisk skal kikke efter tihii, men nu det så lige kommet lidt ved siden at munden, og jeg tror også det er det som hårtabet på halsen skyldes og så slet ikk det tørklæde det kørte rundt som jeg troede havde slidt dem..

    Men ved du om man kan vaske hende i pyoderm shampoo stadig selvom hun har fået advocate??

    Og forsvinder det lokaliseret hårsækmider altid af sig selv da?? sidne man ikke behandler det, som du skriver...

    Men Gitte, hvilken behandling bruger de så, de dyrlæger du har??

    Jeg har ikke snakket med min om hvilken behandling hun vil bruge efter skrab, for hun sagde i telefonen sidst at udviklede det sig skulle vi tage en skrab prøve for at teste det præsis..

    men aner ikk engang helt præsis hvad det går ud på faktisk..
    kun at jeg ikk er glad for at få min hund i narkose..
    Men det snakkede min dyrlæge heller intet om at hun skulle..


    er meget glad for alle svar, da det giver lidt til efter tanke når jeg taler med dyrlægen igen..



  • #17   14. mar 2009 mopseejer

    Først og fremmest er det vigtig at du får taget en skrabetest ( og det gør ikke ondt på hunden - Med garantil) Ellers opsøg Brøndby Dyreklinik.
    Ved skrabetesten kan man danne sig et overblik over hvordan status er her og nu med din hund, man kan se hvor mange levende voksne hårsækmider der er og om der er æg laver og nyfmer, aller disse stadier er vigtige i dyrlægen vurdering med hensyn til behandling.
    Hårsækmider lever i disse stadier, og når de vokne er døde ( kan man se under mikroskop) stoper formeringen jo af æg. Jeg syntes personligt at det bedste man kan gøre i starten, er at behandle KUN med pennicilin, fordi de sorte områder som du kan se i hunden, faktisk er hårsækmidernes affaldsstoffer, og dem som tit foresager dyb hudbetændelse. Nu har du fået Advokate og du må give det en chance for at virke, men normalt hvis imunforsvaret er stærkt nok - bekæmper dette selv miderne. Hvis det så ikke sker i dit tilfælde, vil jeg råde dig til at få hende steriliseret, idet du ved hver løbetid kan få et udbrud, da hormonerne spiller en stor rolle i forbindelse med demodex.


  • #18   14. mar 2009 Da vores lille mops begyndte at klø sig, og få nogle bare pletter, tog vi straks til dyrlægen. Det viste sig at være hårsækkemider, som dyrlægen kunne se. Vi fik en shampoo og en balsam til hende, som vi skulle bade hende i hver uge, 3-5 gange, alt efter hvordan det så ud. Efter 3 uger var hun helt fri for kløen og hendes pels voksede ud igen.

    Shampooen slog miderne ihjel, fordi hun blev helt og aldeles affedtet, og det skulle trænge lidt ind, derefter skyllede vi hende og gav hende balsam, så hendes hud og pels kunne få fugt, lod det trænge ind, og så fik hun en godbid smiley


  • #19   14. mar 2009 Thorbjørn

    Hårsækmider klør ikke!!!!!!! Er du sikker på, at det ikke har været skab eller pelsmider din hund har haft?


  • #20   14. mar 2009 Tak for dit uddybbende svar Gitte:)

    Min dyrlæge sagde også til mig at hårsækmider ikke klør, men at hun kan være generet af behandlingen og derfor klø sig men selve hårsækmiderne klør ikke, og tulle kløede sig heller ikke da jeg var ved dyrlæge..



  • #21   14. mar 2009 Thorbjørn, min dyrlæge sagde man ikke bare lige kan se hårsækmider da de er microskopiske og derfor skal ses ved at lave en skrabe test, så ville synes det var mærkeligt din kan se det med det blotte øje??

    men super dejligt hun kom i bedring:)


  • #22   14. mar 2009 Rosa er i behandling lige nu for hårsækkemider. Hun skulle have 6*advocate med 2 ugers mellemrum! Det var ren held at vi opdagede det, for hun havde absolut ingen tegn på det.. Det var faktisk ved dyrlægen vi opdagede det, hun stod lige i det rigtige lys og der syntes jeg hun så en lille smule tyndhåret ud i panden og dyrlægen tog straks et skrab på hende for at være på den sikre side.

    Dette gjorde absolut ikke ondt på hende! Hun kunne se at Rosa havde mange mider og kom derfor i behandling med det samme. Ca halvvejs inde i forlæbet fik rosa så nogle store knopper på hele kroppen der bare kløede helt vild ( vi sov ihvertfald ikke den nat hun fik dem ). Vi tog selvfølgelig til dyrlægen og hun fik noget pencilin til at slå det ned med og det virkede..

    Nu skal vi snart til dyrlægen igen for at se hvordan det står til med miderne og vi krydser SÅÅÅÅ meget fingre for det er væk smiley


  • #23   14. mar 2009 det var godt nok mange gange Rikke og med kort mellem rum.
    hvor skrækkeligt for jer der kom knopper og det hele:(
    Håber dyrlægen kan se det hele er væk nu, så hun ikk skal mere igennem..


  • #24   14. mar 2009 Ja det håber jeg også.. Hun har været igennem ret meget allerede nu! Så håber at hun snart bliver en rask lille hund smiley Og at vi er fri for at rende nede ved dyrlægen næsten hver uge smiley

  • #25   14. mar 2009 ja for søren det ikke lige det der er sjovest:(

    Håber det bedste for jer!!


  • #26   15. mar 2009 Hvordan kan jeg se om det er hårsækkemider? Lola har nemlig haft problemer med bitte små sorte prikker på nogle små men nærmest runde områder hvor hun midstede hårene. Da jeg gik til lægen og fik fortaget et skrab kunne legen ikke se hvad det var og jeg fik noget shampoo som jeg skulle vaske hende i ca. 2 gange om ugen. Det gjorde jeg men det er ikke forsvundet - Lola virker ikke irriteret af det - hun hverken klør eller slikker på det. Tror i det er hårsækkemider?

    Håber i kan hjælpe.


  • #27   15. mar 2009 cecilie

    Ja det er nok hårsækmider den har, men du er nødt til at holde øje med at pletterne ikke breder sig og håbe på at den imunforsvar er stærkt nok til at bekæmper miderne selv uden behandling. Giv det en chance over 3 måneder ellers kan du feks opsøge en dyrlæge med speciale i hudsygdomme feks. Flemming Christensen i Bagsværd.


  • #28   15. mar 2009 Oki mange tak for din hjælp Gitte. Jeg holder et vågent øje med hende!

  • #29   15. mar 2009 Øvvv hyyyyl!!!
    Det mørke område Tulle har ved munden har hun kløet sig i åbentbart, for det er nu 2 små røde "sår"/blod prikker der er tørret, Håber virkelig dyrlægen har en tid snarest så jeg kan få svar på om hvad vi kan gøre, for det advocate virker jo nok ikk helt nok når hun får det sådan..

    Er huden mere modtagelig for står og skrammer når den er mørk og tyndhåret??

    For da vi var ude og lege på et grønt område blødte tulle lige pludselig ovenpå poten, dog stoppede det heldigvis hurtigt det var kun et lille prik man dårligt kunne se:)


    Jeg har jo nærmest flere bekymringer om hende end min søn tihii..



  • #30   15. mar 2009 Mopsejer

    er det ikke nogle "bumser" der er gået hul på ved munden. Har du fucicort salve ( pennicilin salve) det er rigtig godt til mange ting, og det kunne du så også have brugt til poten nu. Køb en tube hos dyrlægen, som du altid kan have liggende til småskrammer på feks poter eller mulen.


  • #31   15. mar 2009 nej desværre ikk Gitte, det har hun slet ikke nogle af det kun på selve munden, ikk huden ved siden af med de nu tynde hår, der er ingen bumser og har aldrig været det..

    Nope det har jeg ikke hjemme, anede ikk engang det også bruges til dyr, ved min mor har haft det til hendes eksem tihii..

    er det kun på recept det kan købes??

    Er spændt på at se hvad dyrlægen siger når jeg ringer imorgen..



  • #32   15. mar 2009 Hos enhver dyrlæge kan man købe det, men på apoteket er det på recept, og ja - mennesker kan også bruge det.

  • #33   15. mar 2009 Okey Tusinde tak for gode råd Gitte, har hjulpet meget på de dårlige nerver .. er bar vildt bekymret for hende smiley os pga alle de skræk historier om hunde der blir aflivet eller kæmper nærmest i evighed med det,... og det kan jo hurtigt udvikle sig læste jeg smiley

  • #34   15. mar 2009 Forresten kan du på min hjemmeside se et af billederne der har hun en del hårtab under halsen , hun var ikk så mørk der endnu men det blevet værre nu smiley hjemmessiden er under min profil

  • #35   15. mar 2009 Jeg har kigget billederne og synes helt ærligt, at hun ser fin ud. Jeg tror, at du ville få et chok, hvis du så en mops med generaliseret demodex.
    Mange mops er tyndhåret lige der hvor Tulle også er, min kenzo fik faktisk først en masse hår der da han blev 2 år, så det er meget almindeligt for mops. Det bedste du stadig kan gøre for hende, er at hun blev steriliseret og derved ikke risikere et nyt udbrud ved næste løbetid. Demodex er jo betinget af hormonelle forstyrrelser.


  • #36   15. mar 2009 Tak Gitte, Men en skrabeprøve for at finde svar på om det er det og hvor slemt osv er det ikke stadig det bedste??

    Lige Pt er det desværre HELT umuligt økonomisk for mig at få hende sterilliseret, jeg har så lidt vagter at jeg ikk engang kan betale halvdelen af mine regninger selv så kæresten arbejder fra morgen til sen aften for at vi kan betale dem og alligevel er alle kontoer helt i minus alt det de måtte desværre:(
    så der vil gå lidt tid før sååå mange penge er sparet af, ud af det blå som det ser ud lige pt..

    Men når pengene er til det, vil hun helt klart blive det, også fordi jeg så ikk risikere uheld med en løbsk han hund eller.. tjaaa man ser så mange uheldige drægtige hunde og det skal hun ikk risikere..
    og ja hvis det er de dumme hårskækmider, så er det jo det bedste det ikk vil bryde ud hver gang måske..



  • #37   16. mar 2009 Så har jeg snakket med dyrlæge, hun syndes liiige vi sku lade det advocate få lov at virke og se tiden an til fredag så sku jeg ringe igen og fortælle om der er sket nogen ændring, og er der til den dårlige side tager hun en skrabprøve , men hun syndes ikke helt det lyder som hårsækmider når alle de pletter hverken er blevet mindre eller større på den 1½ mdr, så tror hun stadig mest det er pigment fejl eller hvad det hed, i huden.. som man jo ikk kan vide når man ikk ved hvad der lægger bag hende..

    men hun sagde også der jo helst ikk ku komme noget mere hårløs hud som det der er kommet ved hendes mund , men det så lille et område heldigvisjo, og hun kløede sig kun lige deromkring de dage hvor hun sku ha anden behandling advocate hun har ikk kløet sig de sig igår overhoved heldigvis smiley

    Så nu må jeg se tiden an...



  • #38   24. mar 2009 Idag skal vi så til dyrlæge med Tulle, i weekenden sprang nogle af de knopper/buler under hagen så det blødte og også lidt flere prik sår ved kinden så dyrlægen sagde at det skulle helst ikk ske at det blev værre så vi sku komme halv fire idag.

    Jeg har dog badet hende i medicin shampoo efter hun blødte da det plejede at virke før og hun trængte virkelig til et bad da hun stank..

    er spændt på hvad dyrlægen siger...



  • #39   24. mar 2009 Så er Tulle kommet i en krafig behandling , ivomec/ivometic halløj og antibiotika og så skal jeg komme igen på tirsdag så hun kan se hvordan behandlingen virker på hende og sikre sig hun ikk reagere negativt på behandlingen, og går det godt skal jeg selv give det oralt hjemme da jeg jo sagtens kan det (fordi jeg har gjort det med en del marsvin førhen desværre)
    så slipper jeg også for den 30min køretur smiley alt for ofte (samt fridage)

    Så nu håber vi det går i bedring hurtigt..



  • #40   24. mar 2009 Har dyrlægen ikke forslået Interceptor i stedet for Iwomec, dette er tabletter der er godkendt til hunde - det er Iwomec jo ikke. Det kan være skadeligt for nyre/lever da det er ren gift....
    Er Tulle så hårdt angrebet da, at hun behøver så kraftigt et medikament.
    Hun er jo stadig kun under 1 år gammel og det kan jo nå at gå i sig selv.
    Min afdøde Freja var på Iwomec i adskillige måneder og hendes imunforsvar var totalt ødelagt bagefter af den skrappe behandling.


  • #41   24. mar 2009 Nope, slet ikke smiley

    Hun sagde det var nødvendigt da det udvikler sig så hurtigt for at få det stoppet når der kun er kommet meget mere selvom hun var på advocate.





  • #42   24. mar 2009 Hvis Tulle var min hund ( bare et godt råd) ville jeg fravælge Iwomec totalt, og så få hende behandlet over en længere periode med pennicilin og B Perox shampoo - derefter ville jeg få hende steriliseret, så imunforsvaret fik noget ro, så først derefter ville jeg overvejer Interceptor, hvis disse tiltag ikke havde hjulpet.
    Iwomec bruges normalt til kvæg/grise og det er ikke for sjov skyld, at der er en tilbageholdelsestid på 45 dage inden slagtning af disse dyr.
    Det er bestemt ikke for at være negativ, at jeg skriver som jeg gør, men jeg taler bare af erfaring......


  • #43   24. mar 2009 gitte kan godt forstå som du skriver, og blir også underlig inden i , men hvordan fortæller jeg helt uerfaren en dyrlæge at jeg ikk tror det den rigtige behandling at vælge?? det lyder jo helt skørt at jeg siger jamen jeg har læst andre siger... men nu har hun jo ihvertfald fået den første omgang ivomec, den kan jo ikk tages fra hende...

    pencillinen er det som den antibiotika kur hun har fået nu det hedder noget ala Clanoxyl kan ikk liige læse skriften helt tihii.. ??

    den skal hun have 2 gange dagligt i en uge det er piller..

    Jeg må indrømme at når du skriver alle disse ting begynder jeg at tvivle på hvor meget og korrekt viden min dyrlæge har.. selvom hun virker helt klar på det hun siger og gør og er kanon til at vejlede og jeg er der gerne 40-45min hun har ikke travlt og tager sig virkelig godt af både mig og hunden..

    og hun er ikke en dyrlæge der bare vil tjene penge for hun vil hellere se tingene an lidt..




  • #44   24. mar 2009 Jamen Iwomec er KUN til generaliseret demodex, og de billeder jeg har set du har lagt ind, ligner ikke generaliseret demodex. Din dyrlæge er sikkert sød og rar som du skriver, men mange alm. dyrlæger mangler tit og ofte den faglige expertise indenfor hudsygdomme og så sker det tit at de fejlbehandler. En hund med både lok og generaliseret demodex skal være på pennicilin i mindst 3 - 5 uger, og helst behandles med Cefa-cure, da dette antibiotika virker bedst på netop huden og betændelsestilstande i hudens dybe lag. Hvorfor prøver du ikke at køre til En dyrlæge i Brøndby og få en second opinion på din hund. Og vær aldrig bange for at sige din mening til en dyrlæge - Din hund er jo et af dine dyrbarste eje....

  • #45   25. mar 2009 Syndes det skørt at kører så langt når vi har så mange dyrlæger omkring os, der er også både slagelse dyrehospital og klinkenberg her i slagelse, og jeg ved klinkenberg har specialiseret sig en del i mopse så overvejer det, men er godt nok i tvivl, hvad jeg skal, nu er jeg jo heller ikke millionær så jeg har jo ikke uendelige mængder penge til at fare rundt hos dyrlæger må jeg indrømme, fordi ejg desværre er inde i en dum periode hvor tingene slet ikk hænger sammen lige pt...
    Men jeg syndes også det er pinligt at gå tilbage til klinkenberg når jeg har været der før men bar har skiftet fordi jeg syndes det var vanvittigt de skulle have 1000kr for chip når jeg ikk sku give ret meget det andet sted, og så komme tilbage nu med en hund jeg har haft i behandlinger ..
    men kan godt være det bar er mig der er sådan tihii..
    Men du har ret det min hund og de er "blot" dyrlæger"...

    Nå skal på 12timers vagt så kommer nok ikke på mere idag tror jeg..
    men pyha der er mange ting du skriver, da du nu skrev nye ting igen,
    Kan du være sød at skrive hele rækkefølgen for hvad man burde gøre med hende så jeg kan tage det med til dyrlæge?
    For så vil jeg da forhøre mig hos klinkenberg.


  • #46   25. mar 2009 Nu har jeg fået en tid ved dyrlægen i klinkenberg da jeg blev sendt hjem fra arbejde da der ikk var noget at lave, så skal til dyrlægen halv tre og er spændt på deres vudering af hende..

    sekretæren nævnte dog at man ikke kan tage en masse skrab prøver der viser et negativt resultat når det ikke er ret meget så derfor var det ikke sikkert de gjorde det, men det ville dyrlægen vudere..

    hun kunne godt forstå jeg var bekymret men ville sige at de i slemme tilfælde også anbefalede Ivomec, men det jo ikk lød til det her var slemt (som jeg jo heller ikk syndes) udover at det går stærkt med at der kommer mere.. noget under hagen sprang igen idag så hun blødte, det bar væmmeligt...



  • #47   25. mar 2009 Hvordan er det gået ???????

  • #48   25. mar 2009 Vi havde lige en travl eftermiddag/aften da vi sku i svømmehallen efter dyrlægen:)

    Dyrlægen tog et par skrab prøver flere steder, men sagde at de der bumser under munden ligner alm bumser som hun altid har haft, og der var intet at se, men lige så snart der kom nogle bumser der var modnet/gulige skulle jeg straks komme ned og spørge efter en der havde tid til at lige lave skrab på hende. Tulle stod pænt ved prøverne på huden, det var kun den ved munden hun var umulig ved, da hun aldrig har kunne li vi rør der tihii.
    Men hun syndes hun kunne ane nogle æg men det var ikke tydeligt nok til at hun ville stole helt på det, så hun ville lige give det Ivomec tulle havde fået, lidt tid til at virke og vi aftalte en ny tid den 1 april hvor hun skal have taget blod prøver og nogle andre ting da hun fortalte at det også kunne være andre ting, som test af stof skifte, foderet/allergi mm, så for vi nu får testet alt for at være helt sikre så vi ikke går og fejlbehandler,
    udover det ville hun anbefale det der interceptor, hvis det er hårsækmider og det hun har fået nu ikke har gjort det meget bedre, det ville hun få tilladelse hjem til da de er godkendt til det, hun sagde dog det var dyrer men mere sikkert og det er det vigtigste for mig !
    Hun syndes heller ikke hendes udslet var nok til at bruge ivomec, men som hun sagde er der forskel på hvilken produkter der hjælper på forskellige hunde da det er hundens eget immunforsvar der lige som skal være stærkt nok til at bekæmpe det, men af alle de hunde hun havde behandlet har hun kun måtte aflive en fransk bulldog som desværre ikk kunne helbredes ej heller med interceptor og det irriterede hende at det først havde gået i bedring men så brød slemt ud og hunden ikke kunne leve med det til sidst..

    Hun sagde at vi sku vente med regningen og så lave alt på den næste regning så det hele når at blive inden for de 60dage som der er på en behandling på forsikringen, så det var meget smart..

    Er meget glad for jeg tog derned, og fik en vejledning og behandlig man tydeligt kunne mærke bare er super professionel i forhold til det andet.
    og så er det jo tættere på som også er godt.

    Tulle var helt træt efter de skrab prøver, da hun var inde og undersøge dem, lå hun bar helt salig og halvsov på bordet..

    Hun anbefalede mig også at kikke efter indholdet på omega 3 i foderet når jeg har brugt det op jeg har nu, for det ville være godt for hendes hud sagde hun...

    Hun undersøgte tulle så godt så hun kom 20 min bagud hendes plan.. ups tihii..


    Nu skal jeg så bare til det jeg SLET ikke er god til, at ringe til den anden dyrlæge, men jeg syndes bar også at når man skal igennem længere tids behandling så er det dejligere at man ikke skal kører sååå langt for det..


  • #49   25. mar 2009 Jamen det var da en god og positiv nyhed. Det lyder til at de dyrlæger har bedre check på hudsygdomme. Istedet for omega 3 fedtsyrer, kan du købe Viacutan hos dyrlægen og sprøjte 1 pust over dens mad, det er suverent til hunde med hudproblemer.
    Tit og ofte skal vi gøre ting her i livet som er mindre behagelige - såsom at ringe til din "gamle" dyrlæge, hvis hun reagere negativt overfor DIT valg, så er det dyrlægen der har et problem og ikke dig - Du har jo kun fulgt din sunde fornuft.
    Held og lykke


  • #50   25. mar 2009 Mange tak Gitte smiley

    Ja livet er fyldt med en masse forhindringer man skal igennem og ikke alle er lige sjove, men man klare dem jo alligevelle..


  • #51   1. apr 2009 Så fik Tulle taget blod prøver idag, de var overrasket over hvor stille hun kunne stå imens , nu hun ellers løber legeglad rundt i venteværelset tihii.. men det gik godt og de regner med at have svarene fredag eftermiddag eller senest mandag. så nu venter jeg spændt, de kan også lugte hun lugter grimt..

    dog syndes jeg ikk der er nogen forbedring, men heller ikke forværring endnu smiley


  • #52   6. apr 2009 Så fik jeg blodprøve svarene idag, Alle hendes tal var super flotte, det eneste der viste noget, var at der var infektion, og som dyrlægen sagde, ja det kan vi jo så godt se, de der har testet blodet kunne desværre ikke se hvilken infektion/bakterie..
    Dyrlægen sagde vi godt kunne tage hud biopsi og alt muligt andet, men at da hun er igang med behandling, og det ikke er forværret, og hun er under et år, syndes hun at når hendes krop er så fin, skal vi lige give det tid til at helbrede sig selv, og at det eneste jeg skulle gøre, var at give hende den sidste gang advocate jeg har hjemme og så ringe med det samme hvis der er forværring, men ellers give det tid selv..

    ville bar liige give en update:)



  • #53   6. apr 2009 Det lyder da positivt. Det undre mig bare at dyrlægen så ikke har givet et bredsprektret antibiotika, som evt. kunne fjerne den infektion som hun har.

  • #54   6. apr 2009 hun sagde det fordi den har fået antibiotika.. så giver hun ikke bare igen nu, det ville hun gerne vente med til vi så om der kom forbedringer eller forværringer..

Kommentér på:
Hårsækmider,er itvivl hjælp søges..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce