{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
634 visninger | Oprettet:

T&K .
T&K .
Tilmeldt:
19. sep 2007
Følger: 1 Hunde: 1 Emner: 6 Svar: 18

gider ikke ud og gå?? {{forumTopicSubject}}

hej allesammen, vi er begyndt at blive lidt urolige for vores lille pige. Lige da vi fik hende gik hun bare uden snor hele tiden, da vi ikke havde købt nogen sele til hende, og hun blev altid hos os, men hun har selvfølgelig lært at gå med snor efterfølgene. Problemet er så at når halsbånd eller snor bliver taget frem, skynder hun sig at gemme sig, og når vi gåt på vores egen vej, vil hun helst vende om og hjem. så snart vi kommer væk fra vejen vil hun gerne gå. Vi forstår det bare ikke, mener at alle andre hunde elsker at gå tur??
Det er ikke fordi hun har fået nogen dårlige oplevelser på gå ture, og vi bor på en stille vilavej så det kan heller ikke være noget larm eller noget hun ikke kan lide.
Er der nogen der har en ide om hvorfor hun ikke vil gå tur, og har i selv haft det problem med jeres hunde??
på forhånd tak..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  gider ikke ud og gå??
  • #1   4. nov 2008 Er det altid, at hun ikke vil gå tur?

  • #2   4. nov 2008 Min Taya gad heller ikke da hun var lille, nu elsker hun det.. Jeg tror du skal lokke med godbidder, og ikke ret lange ture af gangen og give godbidder når hun får selen på, så det blir en rar oplevelse! smiley

  • #3   4. nov 2008 Prøv at tage nogle godbidder frem når I kommer med snoren, og nogle med på turen også, som I så kan give hende undervejs, således at hun forbinder det med at gå tur til noget hyggeligt.

  • #4   5. nov 2008 ja det er altid, desværre ..
    men vi giver hende også godbider hver gang vi skal gå, både før under og efter turen, men det mærkelige er at hun gider godt at gå tur så snart vi er kommet væk fra vores egen vej. hun er ellers en rigtig glad pige, en rigtig prinsesse, så vi forstår det bare ikke ..
    men vil prøve at snoren frem og give hende godbider her hjemme uden at vi skal gå tur, tror i det måske hjælper?


  • #5   5. nov 2008 Fejlen er jo nok, at hun skulle være vænnet til selen allered fra hun var 8 uger. Det er altid nemmere, at de først lærer at have noget på og så nogle gange ikke noget. Men det er jo nemt at være bagklog.

  • #6   5. nov 2008 ja desværre, det tænkte vi ikke på den gang, synes jo bare det var så dejligt at hun blev hos os. det er stadig sjældent hun har den på, det er faktisk kun når vi går ud af døren, også lidt ned ad vejen, for hun skal jo lære at gå med den, hvis hun en dag skal passes, eller ud og gå et andet sted en lige i nabolaget, hvilket altid er ned til standen.

  • #7   6. nov 2008 hunden skal også kun have sele på når I går tur, endelig ikke indenfor.

  • #8   11. nov 2008 Der har sikkert været noget der på et eller andet tidspunkt, har skræmt hende på jeres vej, så lok hende med godbider som de andre siger, eller prøv at medbringe et stykke legetøj at lokke hende med...

  • #9   11. nov 2008 tak allesammen for jeres gode råd, efter vi har brugt flere godbider til når hun skal have snor på, så går hun faktisk meget pænere, det er mærkeligt hun bare er vendt ligepluselig, men rigtig dejligt smiley tak

Kommentér på:
gider ikke ud og gå??

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce