{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.265 visninger | Oprettet:

Luna er kommet i himmelen :( {{forumTopicSubject}}

Luna er med stor sorg blevet aflivet torsdag 28/8-08. Dette skyldes at hun havde fået en meget sjælden vortesygdom kaldet: cutan inverted papilloma.

Hun blev efter noget tid sendt på dyrehospitalet i aalborg for at få undersøgt hvad det var for nogle mærkelige vorter hun lige pludselig havde fået mange af.
Luna fik dem opereret væk og fik fjernet den ene klo, da der også var en grim vorte på den.

Da hun 14 dage efter operationen var på hospitalet igen for at få taget stengene, var der igen kommet nye vorter til.

Vores dyrelæge deroppe fortalte at de ikke havde haft dette tilfælde af vorter før og han vidste ikke meget om den, så måtte ringe rundt til andre dyrelæger for at forhøre sig om sygdommen.

Vi fik så svaret at 5% af alle hunde i hele verden blev født med vorterne indeni, men at det kun var de 1,5% der kom i udbrudt (man kan godt have en hund med sygdommen men hvor den aldrig får vorterne) og de fleste af de 1,5% blev raske efter operationen hvor man fjerner vorterne, men i nogle tilfælde bliver de ved med at komme.

Vi snakked meget med dyrelægen om det og blev så enige om at det bedste var at få hende aflivet. Hun blev holdt hjemme fra hundetræning og måtte ikke se andre hunde pga. smittefaren. og nogle gange kunne hun ligge og slappe af og så lige pludselig begynde at pive fordi de gjorde ondt.

Det har været en meget hård beslutning fordi det var en beslutning vi selv skulle tage og ikke bare en naturlig død, men det ville ikke have været noget hundeliv for hende.

Det er så mærkeligt at hun ikke er her hos os mere, men vi har nydt så meget de 4 måneder vi havde hende. Den bedste hund, var altid så glad og legesyg! Nu håber vi bare at hun hygger sig med alle himmelhundene!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Luna er kommet i himmelen :(
Kommentér på:
Luna er kommet i himmelen :(

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce