diverse retter med lever diverse retter med lever
Andeleverpaté
120-170 g andelever blendes
lidt hakket løg
hakkede sukkerfri rødbeder
hakkede champignon
allehånde
citronsaft
salt/peber
15-20g mel
Bages ½ time v. 200C i et lille ildfast fad
Kyllingeleverpostej
Kog en pakke kyllingelever
vej 80g af (frys resten)
Blendes med 30g letmayonnaise
allehånde, salt/peber, løgpulver
Kyllingeleversalat
Kog leveren i bouillon
Skæres i tern og blandes med grønsager
Bland ylette og 15G let mayonnaise, der krydres - bruges til dressing
Levergryde
Kog lever med løg og æbler i bouillon. Jævnes lidt med mel
Hurtig leverfrokost
80g kyllingelever svitses i
soya, citronsaft, hvidløg og meget paprika.
Spises på ristet rugbrød med meget hakket persille og sennep.
Leverret
30 g. rugbrød
80 g. kyllingelever
25 g. revet løg
50 g. sukkerfrie rødbeder
50 g. groft revet gulerødder
50 g. groft revet squach
3 tsk. mel
persille+salt+peber, og evt. hvidløg.
Hak kylligeleveren og bland den i en skål med revet løg, groft revet gulerødder og squach. Tilsæt mel, klippet persille og krydderierne. Hæld derefter i en lille ildfast skål. Bages i ovnen i ca. 40 min. på 200 grader. Spises kold (eller lun) på 30 g. rugbrød og med de sukkerfrie rødbeder.
1 frokostportion
175 g. grøntsager. Man kan jo komme andre grøntsager i, hvis man ikke kan lide ovennævnte grøntsager, man kan f.eks komme championer i, det smager også godt.
Slagtermester Preben Jensens leverpostej
Pr. 5oo gr (2 x frokost)
120 gram lever
1,25 dl skummetmælk
2 æg
6 tsk mel
6 tsk let mayonaise
1 bouillionterning
80 gram rå løg
krydderier
Der er endnu ikke skrevet kommentarer
diverse retter med lever
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside