{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
474 visninger | Oprettet:

Gode og dårlige råd... {{forumTopicSubject}}

Skal til af have en Amerikansk bulldog her om 12 uger og ville gerne have en masse dejlig råd og vejledning inden jeg for den hjem.Det er en tæve og den er nu 3 dage gammel ;O)

Har læst meget og ved da også en del men det er altid godt og vide hvad der er godt og gøre for af den har det bedst..

Alt mellem himmel og jord.

Mvh Jonas


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Gode og dårlige råd...
  • #1   13. mar 2007 jeg synes det er en kanon dejlig race. meget børnevenlig og alle tiders familiehund. den kræver en del motion og mental stimulering hver dag. men dejlig dejlig hund

  • #2   13. mar 2007 Hej
    Dem jeg kender der har eller har haft racen siger at de er svære at gøre renlige..
    Men du kan læse om den her. www.Bulldogbreeds.com


  • #3   13. mar 2007 Iben--->>> Tak for det råde råd om hvordan man får hunde, der er meget glade for gæster, til at slappe lidt af...! :o)
    Har det samme problem med Carlo...og vil sige, at det er lige før, at jeg hellere vil have, at gæsterne bliver væk...for sikke en "kamp" med Carlo, når der kommer gæster...suksuk...

    Ups...undskyld...ikke lige Bulldog snak..!!!


  • #4   13. mar 2007 Jonas : Syntes det lyder rigtig godt du sætter dig ind i hvad din hund behøver. Jeg har selv amerikansk bulldog. Nogle ting er gængse for racen andre ting kommer også an på hvilket sind hunden har. Mht til renlighed ´vil jeg mene det er meget individuelt. Min egen var renlig da han var 10 uger men hans brødre og søstre var det først da de var 6-9 måneder.
    Men held og lykke med den lille ny. Du har noget at glæde dig til....


  • #5   13. mar 2007 Nu har jeg ikke racen selv og kender heller ikke til den... Men mit råd ville være at venne den til en MASSE fremmede hunde og mennesker,. Så får du en hund der kan omgås næsten alt og alle,. Og det er virkelig skønt!

  • #6   13. mar 2007 Jonas.........skønt valg du har truffet ;o)

    Nu er min Emma godt nok kun 75 % ambull, men hun har sind og temp. derfra........det er kun pelsen, som er lidt anderledes ;o)

    Hun var 99 % renlig 8-9 uger gammel.........jeg tror det i høj grad handler om hvordan man griber det an og ikke så meget med racen at gøre.
    Den med meget motion kan jeg så ikke helt nikke genkendende til..........Emma er luddoven og har altid været det. Hun var ekstrem rolig som hvalp og nu er hun det tætteste man kommer en udstoppet....hun er knap 4 år *GG*

    Men et rigtig godt råd..........sørg for at socialisere den godt.......Emma er socialiseret 100 % men trods dette, så har hun noget svært med andre tæver........noget jeg så åbenbart ikke har kunne forhindre.



  • #7   13. mar 2007 En gang bulldog.................nope.....det kan man ikke....Emma´s problem dukkede først op omkring 2 års alderen og er ikke blevet mindre med tiden :o(

  • #8   13. mar 2007 Jeg er selv tidligere ejer af denne dejlige race:)...

    Og det eneste jeg kan sige, er lad den være sammen med så mange hunde og mennesker som muligt smiley

    Ellers held og lykke


Kommentér på:
Gode og dårlige råd...

Annonce