{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.296 visninger | Oprettet:

Gamle mennekser og deres hunde...ARGH! {{forumTopicSubject}}

Jeg er SÅ træt af gamle mennekser og deres totalt utilpassede, usocialiserede og pisse arrige og aggressive hunde.

Her til morgen kom mig og Macho gående....stadig lidt sovende begge to, men vi bliver vækket af den grimmeste parodi på en en gravhund.

Jeg vil tro at den lille fede hund vejede ca. 15kg, den stakkels, stakkels hund...men ud over det, havde den kunne slippe afsted med det, havde den flænset Macho til sidste hårsæk.

Og her hvor jeg bor, er der mange af de stakkels ENORMT fede og herre aggressive hunde, der ikke går af vejen for at angribe dit ben eller din hund......og samtidig sviner ejeren DIN hund til, med en kommentar om at den vel nok er bidsk....*grrrrrr*

Nu er der så stor debat om unge og deres farlige og bidske hunde, hvad med gamle og deres hunde???...ØV siger jeg bare.

Min x og de fleste i hans familie er bange for hunde, fordi de som små er blevet bidt af små aggressive hunde, ejet af Fru. Hansen på 98. Kender SÅ mange der er blevet bange for hunde fordi de er blevet bidt som små af de små aggressive sataner.

Suk...ja undskyld....måtte lige af med min galde....er så træt af de små aggressive dyr.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Gamle mennekser og deres hunde...ARGH!
  • #1   7. nov 2006 *griner* 60 og der op efter...det er vist den alder dem vi desværre er stødt på har.

  • #2   7. nov 2006 Ikke alle er gode til at socialisere deres hunde! *S*

  • #3   7. nov 2006 Det er helt ok, galden skal jo ud, og så er det godt at få luft herinde.

    Kender det desværre alt for godt,
    vi har en genbo i 70'erne, de har en chi, han er det mest arige dyr jeg nogen sinde har mødt, vejer omkring 7-10 kg og kan knap nok gå, maven rører jorden og han laver udfald mod hunde, børn og cyklister.
    Ejeren har fortalt hvor ofte de selv bliver bidt når de møder nogle af de omtalte fordi de tager ham op hver gang!!
    Om morgenen bliver han båret ud på græsset for at lave hvad man nu skal om morgenen, og båret ind igen.

    Sikke et liv...


  • #4   7. nov 2006 Hm....kender da et par ejere > 70 år her i området med små vuffer - hundene ka ikke sitte eller dække, men opfører sig eller okay, dvs. Sakki vil gerne hilse på dem...

  • #5   7. nov 2006 MGP...hehe der var du heldig hva :o) Jamen desværre bliver det jo nok nødvendigt at give en et los en dag smiley Synes bar det er så synd at det skal være sådan.

    Så kom Filur...Nej, det må du nok ha lov til at sige smiley

    Miss Fich...Her hos os giver de gamle ordet stueopdræt en helt ny betydning.....Her er tale om hunde der kommer ud så sjældent at de er bange, når de endelig kommer ud.
    Jeg har også talt med et par søde ældre damer der nægtede, at deres hund havde godt af kontakt....andet end med dem. Hvordan fanden kan man nægte sin hund kontakt med andre hunde???
    Og vi har også en del der er som du beskriver smiley Synes det er SÅ sørgerligt.


  • #6   7. nov 2006 MGP & sus.....der findes da også gode xemplarer af ældre med hunde, der er bare overvægt af de andre....ellers er jeg bare møg uheldig at møde de forkerte mennesker??

  • #7   7. nov 2006 Ååååh hvor jeg kender det! ! ! ! !
    For det første har de meget travlt med at fortælle at man er en sindsyg ung bølle med en dræber hund, men i virkeligheden er deres lille kød-klump af en hund så agrassiv at man er bange for at midste en tå.
    Tager tit i skoven eller ned på plænen med mine hunde om morgenen, for et par dage siden tog vi på plænenen så de kunne få lov til at løbe frit, der kommer så den her ældre dame med sin lillle grav-terrier-miniature-ting og Nemo løber imod dem for at se hvad det er, men stopper et stykke fra da den lille hund går amok og den gamle dame SKRIIIIIIIGER op, jeg tager Chucky i snor og går hen og tager fat i Nemo som bare står og kigger, også fik hun ellers fart på træbenene og der vælter en regn af skælds ord og klagesange over mig, blandet med en arrig gøen, knurren og visen tænder fra det lille kræ. Der var virkelig ikke det jeg ikke var med mine store kamp hunde (nu er nemo virkelig ikke ret frygt indgydene, men de fik sakm begge turen) så da jeg gik måtte jeg jo pænt sige at jeg ikke synes hun havde noget at lade nogen høre for, før hun fik styr på sin egen hund, som stadig stop og hev og sled i snoren og skabte sig som en gal 1-0 til mig **GgG**


  • #8   7. nov 2006 Jeg kender dem skam os godt.
    Især den overvægtige gravhund. Første gang jeg skulle hjem til min kærestes moster, sad deres mega overvægtige gravhund lige i benet på mig. Jeg havde hørt den var lidt aggresiv, og man bare skulle ignorer den. Så jeg tog skoene af, og gik ind imod bordet, hvor de andre sad. Men haps, så sad den fame fast i benet på mig.. Nå ja men velkomme til familien ;0)


  • #9   7. nov 2006 *griner* måske skal jeg under ordnede og kontrollerede forhold møde et ældre menneske der har en sød hund, der er i go form, socialiseret og ikke aggressiv....

  • #10   7. nov 2006 NAT......*griner*...tak...nu er jeg sgu ikke længere gal.....du er da for sjov :o)
    Tror jeg skal huske at give "gamle Fru. Hansen" igen næste gang min 12 ugers hvalp bliver svinet til og jeg bare står måbende og glor efter "Fru. Hansen" som dårligt kan slæbe afsted med sit arrige bæst.

    Rikke...Du godeste...hvad sagde de?? Fandme utroligt hvad de små aggressive bæster kan få lov til at skippe afsted med, bare fordi de er små...eller ejes af et ældre menneske.


  • #11   7. nov 2006 MGP....måske kan man en dag gøre brug af dine "kællinger" hvis Macho bliver for kæk en dag :o) Nu skal han jo lige i den alder, hvor han finder ud af, at der rent faktisk findes hunner :o)

  • #12   7. nov 2006 Tina...Ja, det er så synd at de ikke kommer ud

  • #13   7. nov 2006 Rikke

    Ha ha, ih familie hunde, det er næsten værre, min famor og farfar havde da jeg var en lille pige en puddel Sussiiii, også en lille overvægtig mini ting som sad på bordet og spiste sin aftens mad med sovs "og andet godt til den fede hund" -det burde blive et slogan for et fuldfoder for ældre menneskers hunde smiley men den skulle man også bare ignorerre, eller stå helt stille som barn når hun kom hen, ellers bed hund, og en dag HAPS, så sad det lille møg dyr i min spæde barne hånd....


  • #14   7. nov 2006 Tror bare at herude i provinsen, laaaangt ude i provinsen *gg* er det de færreste alm hundeejere der egentlig gider gøre noget særligt ud af det at holde hund.

    I mit område er der SÅ få træningssteder, men alligevel er der sjældent særlig mange der gider lette røven og gi hunden en på opleveren, uanset hvilket sted man henvender sig hos.

    Der er så mange på min vej der har hund, alligevel er det et fåtal man ser uden for deres matrikelnummer.
    En familie har 2 små pudler der dagligt hopper over eller graver sig ud under hegnet, har flere gange været med til at finde dem, nu er den ene så til salg og jeg håber den finder en god familie der gider give den de oplevelser og udfordringer den fortjener.

    En anden familie har en engelsk bulldog der ikke må komme ud og gå tur, fordi den en gang har nakket en kat (egernes eget udsagn) i deres have, så de er overbevist om at den er et blodtørstigt uhyre, men de (igen eget udsagn) nænner ikke at aflive den.

    En anden familie har en gul lab der bare er noget så sød og legesyg, den har mave til knæene og kommer kun ud og gå når ungerne i familien ind imellem tager den op ogned af vejen i snor, ellers er den derhjemme, hun hopper og danser hver gang Monique og jeg går forbi.

    Selvfølgeklig er der også dem vi dagligt møder på marken, i parken, på gader og stier, men hold op der er mange af de andre tilfælde, sørgeligt!!


  • #15   7. nov 2006 Hjæææææælp>>> til næste år blir jeg 50 år....
    Mon I anbefaler jeg får en hund mere.... GG


  • #16   7. nov 2006 Camilla L

    Jamen jeg blev lidt træt af det, vi var på plænen og jeg havde fuld kontrol over mine hunde, så hvorfor hun og hunden går amok kunne jeg slet ikke se, heldigvis bor jeg hvor der også er søde ældre damer (dog uden hund hi hi) som pænt går over på min side af vejen for at sige hej til de to glade hunde og det er SKØNT, for ikke alle unge er nogle bisser med dræber hunde smiley

    Så bor jeg jo også midt i et behandlings område for folk med psykiske problemer, og det er lykken for hundene, der er en ældre herre som stjæler pølse for at kunne give dem det, mens han glad springer over gaden og nærmest råber "Seeee hundene kan huske mig" det kan da give en hver et smil på læben smiley


  • #17   7. nov 2006 Sus & Speedy : Sakki 1 år

    Ork ja, synes ikke dem på 50 år er de værste og så længe du ikke farver dit hår lilla eller skrigene rødt og begynder at tage lyserøde pels jakker på, mens du lufter lille fifi som næsten har samme farve som jakken og mest ligner en badebold med ben, så tror jeg nu nok jeg ville gå ind for at du fik en lille vovse mere smiley


  • #18   7. nov 2006 MGP>>> LooooooooooooooooooooooooooooooL

  • #19   7. nov 2006 MGP: Fatter da ikke at en som dig opfordrer til dyrevold her på HG troede du arbejde for at hunde skulle have det godt

  • #20   7. nov 2006 GRINEREN.....hihihihi.....ej, er ikk lige den tube...har sgu aldrig brugt make-up fx...

  • #21   7. nov 2006 *Miss Fich* Det er sgu ren elendighed smiley

    Sus...kun hvis du lover at holde mine fordomme om små, fede, aggressive hunde ved lige.

    Nat...kan sgu sagtens følge dig, men nej hvor er det andet dejligt....især ham "pølsemanden" :o)))

    MGP....Griner...og det råber du så stadig når din snotforkælede overvægtige pekingeser...der nærmere ligner en bulldog, sidder i lille sørens hånd og samtidig skælder du "lille søren" ud for at være så uterlig i selskab med hunde... :o)


  • #22   7. nov 2006 *fniser* Nat, du er sgu for sjov

  • #23   7. nov 2006 MGP...*griner* pedal....griner

  • #24   7. nov 2006 MGP.....tror du den med lopperne virker modsat??? Altså på de gamle freuntimmere, med lilla hår og rød pelsjakke???

  • #25   7. nov 2006 MGP: Ved ikke har aldrig været ude i en situation som denne, mine hunde får lov at socialisere sig med andre, og har da oplevet at begge mine har fået en røvfuld af en anden hund, men aldrig så der er sket noget alvorligt. Har også oplevet det at en har sparket mine hunde det blev jeg mere gal over

  • #26   7. nov 2006 Nårh, nu vil jeg se om jeg tør bevæge mig udenfor...vil helt klart tjekke op på den er tråd senere, den blev jeg i helt godt humør af....alligeveller

  • #27   7. nov 2006 altså herude ved os er det ikke nødvendigvis de små hunde der arrige, ved siden af min søns børnehave, bor der et ældre ægtepar med en collie og en shelti, uden hund kan vi sagtens snakke med dem, men så snart jeg har lilo eller mikey med, tænder de fuldstændig af inden i haven, jeg har tilbudt at de måtte da gerne hilse på mine hunde, for begge mine piver med det samme de ser dem, men de vil ægteparet ikke da de ikke ved hvordan de er med andre hunde og de kan jo ikke holde dem, hvis de nu ikke kunne lide dem,
    så nu står de bare og gør som sindsyge hver gang der kommer en hund eller kat forbi,
    jeg har endda tilbudt at de kunne holde Lilo så skulle jeg tage deres hund, meen de nægter hundene kommer udenfor haven, de vil heller have dem til at stå og gø


  • #28   7. nov 2006 MGP.....dellepus, det tror jeg sgu jeg vil samle alle de arrige under :o)
    Ja, duuuumme Søren


  • #29   7. nov 2006 Camilla >> hihihi....så ska der ske en totalomvæltning >>
    Jeg er slankekonsulent, har pt. en gøende race, som ikk sir en skid, bortset fra småpludren... GGgg


  • #30   7. nov 2006 Vi har 2 dejlige og kærlige "slanke" men gøende Gravbasser og er lidt træt af de gamle myter om gravhunde, bare fordi at der er en del af den ældre befolkning der ikke kan finde ud af at selv om den har små ben så ælllllsker de at motionere, det er sq da en Jagthund, derfor har de "desværre" en tendens til og gø.
    Men de er faktisk meget intiligente og har brug for hjernegymnastik hver dag og skal have motion som en Labrador, det er der desværre mange der misforstår, for en gravhund uden motion og hjernegymnastik burde være lukket inde i vester fængsel, de dør langsomt.
    Men behandler man dem godt så lever de rigtig lææææææænge og man kan have en lækker hund i 15 - 20 år......


  • #31   7. nov 2006 De fleste små hunde er da dejlige, hvis de ikke lige vejer 20 kg for meget og bliver ført af en hidsig ældre dame som mener at hende og hendes hun bør styre verden **GgG**

  • #32   7. nov 2006 Camilla L

    Ja "pølsemanden" er ret sød, jeg har slet ikke nænnet at sige til ham at de kun danser rundt når han kommer løbene er fordi han har pølser svingene ud til alle sider. Det glæder mig blot sådan at se han få et smil på over dem.
    Der hvor jeg bor er en kvinde som har været ude for en ulykke og nu ikke er helt klar i hovede, hun er engang blev bidt voldsomt af en hund, men alligevel tøver hun ikke med at springe af cyklen, smide sig på jorden med Chucky og fodre ham med fodbider. Hun ved faktisk utrolig meget om hunde og prøver belærende at vise mig hvordan man træner en hund, det giver også mange smil igennem vejen, men sådn er det jo som hunde ejere, det er så skønt at se når ens hund går lige i hjertet på nogen smiley


  • #33   7. nov 2006 Frk. Lautrup * 6ooo Kolding *

    Ha ha, skide møg kræ, man får ærligt mest lyst til at give dem et alvors ord om deres hund. Min kære farmor og farfar, med den tidligere omtalte puddel, fik senere en lille rotte af et kræ, han er så strid at jeg som det første flyver ind på en stol og trækker benene op, ikke for at undgå bid, men hunden tager et fast greb og begynder at pare løs, skubber du ham væk flyver han op igen, bider sig fast og rider og rider. rør man nogle af hans ting, også blot strejfer med en fod, flyver den agrassive lille ting hen og hænger sig i bukse benet. frygteligt... han bliver dog luftet ofte, og er bare ualmindeligt forkælet og får lov til at gøre hvad han vil, jaaa han mener faktisk at hele verden drejer om ham, så får han ikke lige den mad du har i hånden, springer han da op og tager den selv, mens min gamle farmor griner og siger "iiiih han er så fræk".... ja men det er bare ikke godt nok, for jeg vil ha lov til at have min mad i fred, og andre hunde, ja dem kan han bestemt ikke lide, så mine hunde bliver hos deres mormor (min mor) når jeg besøger dem... nææææh de burde skisme ikke ha sig en hund (eller en rotte **GgG**)


  • #34   7. nov 2006 Kender kun alt for godt den overfede gravhund....min svigerfar har en gravhund, der snart er så fed at han mest af alt ligner katten Garfield efter en stor lasagne. Men han er da i det mindse ikke arrig, men til gengæld så gør han fra man kommer ind i huset og til man går igen.
    Og svigerfar selv er squ mindst lige så fed.

    Men kan da også komme med en af de gode historier. Min dejlige gamle farfar på 78 år har en stor langhåret schæfer, som er total velopdragen, men han bliver også trænet og luftet mindst 3 gange om dagen (og her er der tale om lange ture). Som min farfar siger...hunden skal jo luftes, især sådan en stor hund, og så har jeg selv godt af den gode motion.

    Se der kunne min svigerfar squ lære noget.


  • #35   7. nov 2006 Sus.....det var dog pokkers...ikke noget med hidsig gøen konstant...pokkers :o)

    Henriette og Martin....Jeg har skam ikke noget imod gravhunde. Jeg har noget imod ældre mennesker der ikke kan finde ud af at holde hund og til og med sviner mig og min hund til, når deres hund er VILDT uopdragen.

    Nat...kan kun give dig ret :o)

    Iben og Martin...ej det er da vist lidt af et særsyn....sjovt :o)

    Nat...synes altså at du møder nogle dejlige personligheder :o)

    MGP....du har sgu en udsøgt humor..."så tager fanden ved ham og han fløjter så man skulle tro at han var ansat ved DSB" Det må sku være dagens kommentar :o)

    Frk. Lautrup....Øv, øv og atter ØV!!! Den mand burde aldrig ha tilladelse til at holde dyr!

    Maria J....rart med nogle af de gode historier :o)


  • #36   7. nov 2006 *griner stadig lidt af Dsb manden*
    Jeg har da oplevet en kvinde der mente at det var go opdragelse at smide en pose....med et eller andet i...ned i hovedet på sin hund, når den efter hendes mening gjorde noget forkert. Aldrig har jeg set en SÅ forvirret hund.


  • #38   7. nov 2006 Rikke hvad mener du med den udtalelse? Er det meningen jeg skal blive fornærmet eller???

  • #40   7. nov 2006 Jamen det er da dejligt

  • #41   7. nov 2006 Årh...gravhunde ejer...derfor du er så pissemopset

  • #43   7. nov 2006 Hvis du nu lige læser ordenligt efter kritiserer jeg ingen race, men hunde ejere, i det her tilfælde ældre mennesker der ikke....efter min mening burde ha hund.



  • #45   7. nov 2006 Rikke Dahl.....Jam klokken er ikke så mange og øhhhh....gik sent i seng....eller noget :o)

  • #46   7. nov 2006 MGP: Ui er du SÅ gammel??? Av av ik slå.... ;o)

  • #47   7. nov 2006 Altså ja hvad skal vi gøre ved det.
    Jeg arb i hjemmeplejen, og ser kun alt for tit, hunde der må næsten klare sig selv, og ikke bliver stimuleret ordenligt, man burde aflive dem ( hundene altså )


  • #48   7. nov 2006 Kirsten....griner...skal de gamle ikke aflives???

  • #49   7. nov 2006 Nej ved du nu hvad smiley så blev jeg jo arbejdsløs, men mange stedder bliver det jo vores problem, med at lufte deres hunde hvis de ikke selv kan.
    Mon regeringen afsætter tid til det Smiler.


Kommentér på:
Gamle mennekser og deres hunde...ARGH!

Annonce