670 visninger
|
Oprettet:
Et Ben barf spørgsmål {{forumTopicSubject}}
Er der nogen af jer der har nogen ide om ved hvilken temperatur ben splintres når de spise.
Jeg laver næsten alt min ovnmad ved langtidsstegning ved lav temperatur og bruger stege termometer.
Ville man feks kunne give en hund ben fra en kylling der kun har været 75 grader?
Eller ben fra oksekød der kun har være 50-55?
jul 2011
Følger: 9 Følgere: 30 Hunde: 3 Emner: 243 Svar: 5.823
Mange hunde har levet 20 år selvom de har fået tilberedte ben næsten dagligt, andre overlevede ikke deres første tilberedte ben. Er det værd at tage chancen?
sep 2013
Følger: 17 Følgere: 28 Hunde: 1 Emner: 199 Svar: 2.072
Jeg tænkte bare at der må være en bestemt temperatur hvor strukturen ændres i benet Der er jo en del ben tilbage efter så'n hel kylling Stuetemperatur sker der jo ikke noget ved.
Ofte skære jeg bare brysterne fra og så får sally resten
jul 2011
Følger: 9 Følgere: 30 Hunde: 3 Emner: 243 Svar: 5.823
aug 2007
Følger: 28 Følgere: 53 Hunde: 2 Emner: 314 Svar: 16.264
sep 2013
Følger: 17 Følgere: 28 Hunde: 1 Emner: 199 Svar: 2.072
Et Ben barf spørgsmål