{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.059 visninger | Oprettet:

Er han vel socialiseret eller et dårligt eksemplar? {{forumTopicSubject}}

Hej HG smiley

Udledt fra en anden tråd kom jeg til at tænke på, er min hund Bamse velsocialiseret eller et dårligt eksemplar.

Han er 6årig, og jeg har altid troet at han ikke kan lide andre hunde.
Han har vitterlig ingen interesse. Jo i tæver, og specielt hvis de er tæt på løb, eller har været i løb. Eller bare dufter dejligt bag i.
Hanner snuser han engang til også er han gået videre.
Han blev bidt af min venindes hund, og gjorde ingenting, ud over at skrige selvfølgelig. Der blev bidt hul men han trak sig.
Hvis jeg skulle beskrive det er han meget dominant.
Han knurrer af andre hunde hvis de vil lege. Han leger ikke med andre hunde.
Jeg har set ham lege 4 gange i hans liv. Og det er efter Trille er flyttet ind, hun kan få ham til det. Hun jager ham, også løber han hyper rundt med halen mellem benene.
Møder vi hunde som gerne vil lege eller som har en dominant adfær, stiller sig ind overham, prøver at parre ham, så knurrer han og går. Han har aldrig bidt nogen, han har markeret og sagt nu det nok. Men aldrig bidt for at angribe.

Så faldt det mig ind, er han egentlig velsocialiseret? Han gider ikke andre hunde, men alligevel gør han ikke andre hunde noget. Han kan være i rum med alle, så længe de "holder" sig væk og han ikke er tvunget til at ligge i kurv med dem eller noget. Han acceptere alle hunde mere eller mindre. Han gjorde heller ikke den hund noget som bed ham og jeg ved vitterlig ikke hvad der tændte den hund lige i det øjeblik. Jeg har efterfølgende fået vide at den hund er gal på alle hanhunde og det kun er tæver der fungere for ham.

Bare lige en tanke.

Må lige for en god ordensskyld nævne at det er sjældent vi "møder" andre hunde. I hundeskoven hvor vi sjældent kommer pt. Går han også, med mindre det er en tæve, så skal jeg have snor på ham, der er hans altså lidt for nærgående og nogen tæver bliver gale på ham. Møder vi folk på gaden, "hilser" vi kun på de samme som altid, og ellers hilser vi aldrig på fremmede hunde. Mest Pga. Trille smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Er han vel socialiseret eller et dårligt eksemplar?
  • #2   4. nov 2013 Han er ikke dominant.
    Bare lad ham være i fred for andre hunde, når han viser han ikke gider. Altså ingen hundeskov tiæ ham smiley


  • #5   4. nov 2013 Hen lyder som om han er dejlig vels socialiseret. Det er en myte at alle hunde skal elske alle andre hunde. Du farer jo heller ikke rundt og giver alle mennesker et knus.
    Mange hunde bliver reserverede ovorfor fremmede eller direkte afvisende, når de bliver voksne. Det ville være dejligt om alle hundeejere også ville acceptere det.


  • #6   4. nov 2013 Tak alle sammen smiley Jeg har nemlig gået og troet at han var dårligt socialiseret. Siden han bare aldrig har gidet nogen hunde. Ud over selvfølgelig tæver. Men det er ikke hunden han gider men bagenden..
    Usikker er han faktisk en smule. Nu hvor jeg tænker mig om, men hjemme er han bossen. Han har i min verden et godt hundesprog.
    Men feks. Går vi tur, så er det altid med halen lige i vejret. og da vi gik til hvalpe træningen sagde træneren at det betød "fuck dig"..


  • #7   4. nov 2013 Men godt socialiseret betyder i min verden bare at han er klædt godt på til verden, og i den forbindelse også kunne kommunikere på en hensigtsmæssig måde mår han ikke gider andre.

Kommentér på:
Er han vel socialiseret eller et dårligt eksemplar?

Annonce