1.833 visninger
|
Oprettet:
Bedste opskrift på levergodbidder {{forumTopicSubject}}
Hejsa HG!
Jeg har en pakke kyllingelever liggende, tiltænkt godbidder til Buffy. Nogle med en god opskrift til hvordan jeg får dem fra rå lever til lækre guffere?
jun 2005
Følger: 86 Følgere: 90 Hunde: 4 Emner: 1.485 Svar: 20.205
Hitter hver gang, og de er bløde og velduftende
apr 2009
Følger: 21 Følgere: 19 Hunde: 2 Emner: 216 Svar: 3.261
Hundekiks med lever
300 g hvedemel
150 g majsmel
125 g kogt, hakket lever
3 spsk. olie
2 æg
ca. 1½ dl siet kogevand fra kødet
Kog leveren, til vandet ikke skummer mere.
Hvede- og majsmel blandes i en skål. I en anden skål piskes æggene med olien, rør kogevandet og leveren i. Tilsæt melet lidt efter lidt. Ælt dejen godt - den skal være som en god tærtedej. Dejen rulles ud på et meldækket bord til ca. 1/2 cm tykkelse og skæres i tern. Kiksene lægges på en bageplade med bagepapir og bages ved 200 grader i ca. 20 minutter, evt længere. Jo større kiks, jo længere bagetid.
Kiksene skal være helt hårde, ellers kan de ikke holde sig ret længe. Helt gennembagte kiks kan holde sig i op til 2 måneder, hvis de opbevares køligt og tørt.
Håber du kan bruge den
jul 2011
Følger: 14 Følgere: 14 Hunde: 5 Emner: 41 Svar: 480
Ca. 35 godter
250 g. kyllingelever
1 spsk. solsikkeolie
100 ml. kærnemælk
250 g. fuldkornsmel
Hak leveren meget fint (evt. i blender) og rør den sammen med olien og kærnemælken. Tilsæt mel og ælt alle ingredienser sammen til en jævn dej.
Dæk dejen til og lad den hvile i køleskab i 30 min.
Beklæd en bageblade med bagepapir.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, til den er ca. 1 cm. tyk. Her kan man så bruge kageudstikkere eller bare forme små hundekiks. Anbring nu godterne på bagepladen.
Bag godterne ved 180 grader i 30 min. Sluk ovnen og lad godterne TØRRE UD (lågen skal være lukket) i 1 time YDERLIGERE.
Holdbarhed: 14 dage i en kiksedåse.
sep 2012
Følger: 15 Følgere: 14 Hunde: 1 Emner: 35 Svar: 423
apr 2008
Følger: 25 Følgere: 57 Hunde: 4 Emner: 133 Svar: 6.410
Bedste opskrift på levergodbidder